top 10 najlepshih mushkaraca u istoriji muzike

• Začetnik teme Začetnik teme Bodom
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a sada, da se vratimo nasim mezimcima...

rundek-1.jpg

tongue5-1.gif

Ti si stvarno malo pomerena?!Uopste te nisam vredjala,niti bila sarkasticna....mozda si ti samo paranoicna,pa se tripujes za svakakve gluposti i svako neslaganje sa tobom smatras uvredom?!Sto bi te uopste povredilo ako neko ne postuje tvoj izbor?Ste te zabole?!Mozda drugi i postuju tvoj izbor,(ali ga otkomentarisu,jer na forumu se diskutuje)ali tvoj izbor nije svaciji izbor,vec samo tvoj.Pa,bre,ne mozes nikom zabraniti da komentarise bilo sta,pa makar i da zestoko opljuje Entonija....svako ima sva prava i slobodu govora,i svako za sebe!

".Verovatno misli da si neka razmazena balavica i najgore deriste,a s obzirom na tvoje postove i ne cudi me", "Delujes kao da si na ivici nervnog sloma....daj iskuliraj se
malo!", "Ti si stvarno malo pomerena?!"... Ne, to uopste nisu uvrede. :roll: Ne vidim razlog zasto biste pljuvali Anthonyja, cak i da vam se ne svidja. Meni je milion ljudi koje ste ovde naveli odvratno fizicki, pa ih ne pljujem. I da dodam da me je JAKO uvredilo to sto NecuZvaqHocuQsur siri dezinformacije i LEPO sa je zamolila da to ne radi, ali ona nastavlja...

svi postovi vezani za besmislenu diskusiju koja se ovde vodila su obrisani. sledeći put ako se ne stavi tačka na nju, idu i poeni.
ljudi koji posećuju ovu temu uopšte nisu željni čitanja nečijeg prepucavanja. razmrsite šta imate preko privatnih poruka ili poruka u profilu, ovo je već prešlo normalnu diskusiju foruma.

Aleluja, Spooky:worth:

z:p

posto vidim da ste lenji i ne kacite slike, evo jos malo rundeka...

rundek1-1.jpg

ljudi oko mene se iscudjavaju kad pricam o njemu.....kao,lik je mator..kazem,nije mator,nego je diiiivan

nego,ako znate ko je vd iz sarla akrobate,on mi je bas sladak,nekako mio i nezan sav

valjda je vaznije da je covek harizmatican, nego da je samo lep...to je, doduse moje misljenje z;)

vd-a sa secam, kako da ne, jos iz suncokreta z;)
pamtim ga uglavnom kao jako mrsavog (tada je vec bio tezak zavisnik)

Poslednja izmena:
Da, da, Vd i Bojan...
A za Darka - isti slucaj: mator je, istrosen, pije, bla, bla, bla....
Mama mi se krstila kad sam gledala na st.b ovaj koncert iz s.centra - "Jao, boze, i tebi se on dopada?" Al odavno takve komentare ne konstatujem, mada nekad i ne uspem...bas me ponekad iznerviraju.
Slicna situacija: pre nekoliko meseci, u livingroomu, EKV tribute (bio i Jani) i Tanja Jovicevic (koju obozavam) i neki biser iz publike poceo da joj dobacuje nesto kao: Too, baba! E, tad sam popizdela! Koji si k*rac dolazio na svirku?!!!:besan2::vudu:

Back