~Stella~
Iskusan
- Poruka
- 6.012
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na njega potpuno zaboravih...
hvala sto si nas podsetila desecration smile ;-)
@desecration smile
![]()
![]()
![]()
Uuu,lepo,lepoHvala
ja ga videh u gradu prosle godine,i dvoumih se da li da pridjem,i nisam..I sad mi je tako zao
ima i lepu kosu,sav je divan,bre.
evo još malo Gahana![]()
mozak mi govori: "908NU340F580'7778....AAAA....AAA.......EEEEK
evo još malo Gahana
]
Ziva bila jos 100god,kad postavi ovo..:samo,gde nalazis sve to,leba ti?
I da,slazem se sa C.Dumb.najbolja je prva slika( =najmanje odece):![]()
/me bi volela da vidi nešto lepo pre nego što ode na počinak...
Sedamnaest. Ali nisam nezrela, jer to pitanje obicno ima veze sa navodnom nezreloscu. Nisam nezrela, jednostavno me nervira kada neko vredja osobu koju toliko OBOZAVAM i jos plus siri dezinformacije.
Ziva bila jos 100god,kad postavi ovo..:samo,gde nalazis sve to,leba ti?
I da,slazem se sa C.Dumb.najbolja je prva slika( =najmanje odece):![]()
Hahaha, MOLIM?! Ti si to nesto pomesala, on je bas SUPROTNO izjavio i to MNOGO PUTA. Zene NIKADA nije gledao samo kao seksualne objekte. Pa jedna od stvari koje devojke NAJVISE vole kod njega je upravo to sto na zene gleda kao na svetinju, a ne kao na seksulane objekte. U ZIVOTU nisam videla da neko toliko POSTUJE zene.I za NAJVECU k*rvu on ce da kaze da je devojka puna ljubavi, samo da je ne uvredi.
Sem ako si se predhodnim postom salila, jer u suprotnom ne mogu da VERUJEM DA se uopste USUDJUJES da sebi dajes PRAVO da govoris o Anthonyjevoj licnosti, kada uopste mozes i da POMISLIS da je nesto tako izjavio, je NIKO ko IOLE zna nesto o njemu ne bi mogao da pomisli da bi Anthony to rekao jer. kao sto sam vec rekla, to ne moze da bude suprotnije i dalje od istine. Zato bih te MOLILA da vise ne siris dezinformacije.
Sto se fizickog izgleda tice, da uvredila si pitanjem sta je na njemu lepo i sokiranim smajlijem.
Ja ne sirim dezinformacije, samo si ti previse zaludjena da bi poverovala da on ima mane... Toliko od mene, nije vredno dalje rasprave...
^Ne zanima me kako delujem, nisam takva. Nema potrebe da budes sarkasticna i da me vredjas. Nikoga nisam vredjala, ali logicno je da ce da me povredi kada neko toliko ne postuje moj izbor. Ovo nije tema na kojoj trebamo da se vredjamo, vec da kazemo svoj izbor i drugi trebaju to da postuju.
Ja ne sirim dezinformacije, samo si ti previse zaludjena da bi poverovala da on ima mane... Toliko od mene, nije vredno dalje rasprave...
Epa drage moje Comfortably i Sibil, vidimo se onda u maju na uscu.
(bojim se da ce obezbedjenje imati dosta posla ako uspem da se probijem do bine)