top 10 najlepshih mushkaraca u istoriji muzike

• Začetnik teme Začetnik teme Bodom
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aca%20Orthodox%20Celts%20foto%201.jpg

na njega potpuno zaboravih...
hvala sto si nas podsetila desecration smile ;-)

Nisam. :) Videla sam da je Stella stavila jednu sliku, pa pomislih: "Ako imam sijaset slika sa koncerta i ako bih mogla da obradujem nekoga; krećem."

@desecration smile
:super: :heart: :)

Nema na čemu. :)

Uuu,lepo,lepo:DHvala:ok:

ja ga videh u gradu prosle godine,i dvoumih se da li da pridjem,i nisam..I sad mi je tako zao:(
ima i lepu kosu,sav je divan,bre.

Kao neko ko je propustio par NEVEROVATNIH prilika sa nekim drugim, mogu samo da ti kažem da sledeći put budeš odlučnija...a ne kao ja...čovek mi ispred nosa, deli nas 50 centimetara i ograda, i ja umesto da kažem: "Hej, dođi..." stojim, a mozak mi govori: "908NU340F580'7778....AAAA....AAA.......EEEEK."

Ziva bila jos 100god,kad postavi ovo..::lol: samo,gde nalazis sve to,leba ti?:D
I da,slazem se sa C.Dumb.najbolja je prva slika( =najmanje odece):z:mrgreen:

ih, sestro, to neki dokoni od nas skupljaju godinama z;)

blagodeti interneta, pa skupih hrpu dvd-jeva depeche koncerata - slike stignu kao bonus....z;)

a evo jednog bonusa za ovde, i mozemo da predjemo na nekog drugog zgodnog muzicara

cup1.jpg

Sedamnaest. Ali nisam nezrela, jer to pitanje obicno ima veze sa navodnom nezreloscu. Nisam nezrela, jednostavno me nervira kada neko vredja osobu koju toliko OBOZAVAM i jos plus siri dezinformacije.

Pitala te je koliko imas godina,jer verovatno ne moze da veruje da se jedna zrela persona tako moze ponasati.Verovatno misli da si neka razmazena balavica i najgore deriste,a s obzirom na tvoje postove i ne cudi me.Ok,ti si rekla svoje misljenje,ona svoje....bilo bi dosadno da svi samo daju komentar na svog ljubimca,postuje sliku i dive mu se do imbecilnosti.Forum i sluzi da se razmenjuju misljenja,jer ne delimo svi isto.Ne znam zasto ti to toliko licno shvatas kada neko kaze bilo sta za Entonija sto se tebi ne svidja.Delujes kao da si na ivici nervnog sloma....daj iskuliraj se malo!
A,da ne spamujem,glasam za Jima Morrisona!
Jim_Morrison3.jpg

Hahaha, MOLIM?! Ti si to nesto pomesala, on je bas SUPROTNO izjavio i to MNOGO PUTA. Zene NIKADA nije gledao samo kao seksualne objekte. Pa jedna od stvari koje devojke NAJVISE vole kod njega je upravo to sto na zene gleda kao na svetinju, a ne kao na seksulane objekte. U ZIVOTU nisam videla da neko toliko POSTUJE zene.I za NAJVECU k*rvu on ce da kaze da je devojka puna ljubavi, samo da je ne uvredi.

Sem ako si se predhodnim postom salila, jer u suprotnom ne mogu da VERUJEM DA se uopste USUDJUJES da sebi dajes PRAVO da govoris o Anthonyjevoj licnosti, kada uopste mozes i da POMISLIS da je nesto tako izjavio, je NIKO ko IOLE zna nesto o njemu ne bi mogao da pomisli da bi Anthony to rekao jer. kao sto sam vec rekla, to ne moze da bude suprotnije i dalje od istine. Zato bih te MOLILA da vise ne siris dezinformacije.

Sto se fizickog izgleda tice, da uvredila si pitanjem sta je na njemu lepo i sokiranim smajlijem.

:hahaha:
Ja ne sirim dezinformacije, samo si ti previse zaludjena da bi poverovala da on ima mane... Toliko od mene, nije vredno dalje rasprave...

:hahaha:
Ja ne sirim dezinformacije, samo si ti previse zaludjena da bi poverovala da on ima mane... Toliko od mene, nije vredno dalje rasprave...

Ovo sto si rekla je TOTALNA dezinformacija. Ja znam apsolutno SVE o njemu (i o ljudima vezanim za njega i o ljudima vezanim za te ljude, itd...), cak i detalje (tipa kada su mu vencani baba i deda). Luda sam, priznajem. Znam da sam previse opsednuta. Ali isto tako znam da NIKADA nije izjavio da zene posmatra kao seksualne objekte (ko zna gde si procitala takvu glupost) i da je, bas naprotiv, MNOGO, ali MNOGO puta izjavio bas suprotno- kako NE ZELI da gleda zene na taj nacin i stalno govori o tome koliko ih postuje. Zato bih te JOS JEDNOM lepo zamolila da ne budes tvrdoglava i da ne pricas o necemu o cemu pojma nemas i da ne siris dezinformacije.

Poslednja izmena:
^Ne zanima me kako delujem, nisam takva. Nema potrebe da budes sarkasticna i da me vredjas. Nikoga nisam vredjala, ali logicno je da ce da me povredi kada neko toliko ne postuje moj izbor. Ovo nije tema na kojoj trebamo da se vredjamo, vec da kazemo svoj izbor i drugi trebaju to da postuju.

Ti si stvarno malo pomerena?!Uopste te nisam vredjala,niti bila sarkasticna....mozda si ti samo paranoicna,pa se tripujes za svakakve gluposti i svako neslaganje sa tobom smatras uvredom?!Sto bi te uopste povredilo ako neko ne postuje tvoj izbor?Ste te zabole?!Mozda drugi i postuju tvoj izbor,(ali ga otkomentarisu,jer na forumu se diskutuje)ali tvoj izbor nije svaciji izbor,vec samo tvoj.Pa,bre,ne mozes nikom zabraniti da komentarise bilo sta,pa makar i da zestoko opljuje Entonija....svako ima sva prava i slobodu govora,i svako za sebe!

Back