wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Ah nalozene tinejdzerke..ko ce sa vama na kraj..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A niko nije primetio da sam u temu sa slikama nabila nešto totalno bezveze, što nije ni slika...ja sam se ponadala da će nekome biti smešno. Mislim, piše "Scanner something error happens".
Comfortably Numb: Ima tu i nekih koji nisu baš muškarci... O_O

Cinjenica je i da je nas 20 ovde reklo da nije lep.![]()
Jelena Kareusa je definitivno dobar kandidat za najruznijeg muskarca godine
http://www.svevesti.com/images/sr/94487.jpg
Jelena Kareusa je definitivno dobar kandidat za najruznijeg muskarca godine
http://www.svevesti.com/images/sr/94487.jpg

Cinjenica je da je jos milijardu njih reklo da jeste. CINJENICA je da milijarde i milijarde i milijarde ljudi deli moje misljenje.

Cinjenica je da je jos milijardu njih reklo da jeste. CINJENICA je da milijarde i milijarde i milijarde ljudi deli moje misljenje.
Wild_child... Nisam glupa, napaljena tinejdzerka, cak i ako delujem tako. Nisam jedna od onih koje se loze na nekog samo zbog izgleda i brzo ih prodje. I da se desi ono sto se NIKADA nece desiti- da dobije bore, da se ugoji, osisa na celavo, izgubi zube, pusti brkove i ofarba ih u zeleno... Potpuno isto bih ga obozavala. Ne obozavam ja njega samo zbog savrsenog fizickog izgleda, vec u svakom smislu, zbog svega sto jeste i zbog svih divnih stvari koje je stvorio i koje ce stvoriti zajedno sa ostatkom benda. NISAM glupa tinejdzerka koja "voli" neku grupu zato sto joj se fizicki svidja neki od clanova- Umrla bih zbog Peppersa, zbog SVAKOG od njih cetvorice, iako sam samo u Anthonyja zaljubljena.
Nisam nezrela, niti glupa, iako sam svesna da, zahvaljujuci svojim postovima, cesto delujem tako. Neki ljudi sa foruma su se iznenadili kada su me upoznali. Samo jednostavno previse OBOZAVAM Pepperse i trazim da se ne smejete mom izboru, cak i ako se ne slazete i da postujete moj izbor, kao sto ja postujem vas.

Dave Gahan (Depeche Mode) sooo hot!!
Kad gledam onaj koncert iz Milana...uf.....

Inace neko spomenu Morrisona, on mi je divan.
Sibil, meni je Oliver savrsen
Imas neku slicicu mozda...ne mogu na netu da nadjem nista![]()

)

Uh,ziva bila kad ga pomenu!
Mislila sam da sam jedina kojoj je on zgodan:;rumenko:![]()

ima nas jos pacijenata![]()

ukupna populacija planete zemlje iznosi 6,7 milijardi...tako da....lakse malo sa tim milijardama...ili ti imas neke informacije o postojanju zivota jos na nekom mestu u svemiru?
naravno da ovde treba da se postuje svacije misljenje i svaciji ukus...kao sto rekoh, o ukusima ne vredi raspravljati...![]()

OK, kraj rasprave.PA KADA SAM ja izvredjala neciji ukus
Jim Morrison?! Mora da se salis.
To jeste cinjenica, ali neki ljudi jednostavno imaju cudan ukus pa se ne slazu sa cinjenicama, sto je OK, sve dok ne vredjaju.OK, kraj rasprave.

evo, recimo, izvredjala si moj ukus.sto bi neko morao da se sali ako misli da je morrison bio dobar frajer? ili bilo ko drugi? sto smo mi svi gluvi, slepi, nemi i kljasti pa nam se dopadne i jos poneko?