Tool.

• Začetnik teme Začetnik teme doll.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Album?

• Undertow

• Aenima

• Lateralus

• 10000 days

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Deco, ja glasah za sva 4 albuma i svi su stvarno dobri ali samo jedan se izdvaja. Ja deco kad slusam Aenimu *** kao da gledam film! Toliko. Bio sam na koncertu:-

third eye je skroz nekonvencionalna... looda.. teska.... ruzna... lepa.. melodicna.. ritmicna... pesmica... obozavam je....

ko sto neko kaze.. zavrti se u glavi od nje...

a aenima mi je najbolji metal album ikada.....

e jel ste slusali intension...kako extra vozi onaj genijalan rif koji u pocetku stidljivo tinja a na kraju bukti..

Ako neko hoce dokumentarac o njima, neka javi na pp, poslacu mu linkove... ima u njemu spotova, intervju sa svim clanovima i onaj standardni info o bendu.. nije lose pogledati..

Tool's Channel V Special

2001424621586725611_rs.jpg

necu da glasam..svi su genijalni..;)..ljudi niko ne prica o No Quarter-u...Meni su i to genijalno odradili..i jos uvek ne mogu da se opredelim koja mi je verzija bolja(original zeppelini,ili tool?..)..

jel bi mogao to da narezes i posaljes..... aj tebi... sta znam... filmove .... sa konvcertima sam slab.....
jbga nemam adsl... da imam skinuo bih.... a glupo mi vise da se grebem od drugih :)...

ps..... ima li ne nekom od tih koncerata disposition-reflection-triad i third eye

nacula sam da ponovo dolaze!!!! mislim da je to laz/trac, jer bi bilo i suvise cudno.. ali ipak.. daje neku nadu..
da li je jos neko cuo nesto o tome?
uf, kako bih volela.......

Teska srca se odlucih za "Aenima",
jer tool ne podnosim...
Jer su konfuzni,
uopste taj zanr muzike mi ne lizi,
neki rock-metal...
I iskreno imaju mnogo gadnih gay pesama,
tj u kojima se potencira gay nasilje...
Javno ili prikriveno...

Teska srca se odlucih za "Aenima",
jer tool ne podnosim...
Jer su konfuzni,
uopste taj zanr muzike mi ne lizi,
neki rock-metal...
I iskreno imaju mnogo gadnih gay pesama,
tj u kojima se potencira gay nasilje...
Javno ili prikriveno...

gadnih gej pesama?!
ocigledno nisi dovoljno upucena..
aj', bas mi nabroj te gadne gej pesme.. bas me zanima na sta tacno mislis..

Werovatno na Hooker with a penis, .Prison sex (nije baš o pederima, ali o zlostavljanju).....
teška srca ću se složiti sa Nodi.......nije pola kao što ona kaže ali mislim da ima nekoliko....

Werovatno na Hooker with a penis, .Prison sex (nije baš o pederima, ali o zlostavljanju).....
teška srca ću se složiti sa Nodi.......nije pola kao što ona kaže ali mislim da ima nekoliko....

Da na prison sex sam mislila,
prvenstveno,
ali ima jos pesama,
mrzi me sada da trazim i bakcem se sa muzikom koja mi se ne svidja,
da bih pronasla nesto...
Ako se setim jos neke,
(a garantovano hocu...)
Javicu vam...

u prison sexu se vise potencira pedofilija nego homosexualizam.. al ajee...

pretpostavljam da mislis i na stinkfist..... ''finger\elbow\shoulder deep within the borderline i to"

al mene zabole to. Volim njihov stil pisanja.... komponovanja... pevanja....

al.... primetno je da su polako presli sa tog pervogay stila iz undertowa i enime u malo osecajnii i filozofski stil lateralusa i 100000 daysa...

Glasao za Aenemu, mada sam razmishljao opasno da li da glas dam Lateralusu... Imaju oba albuma svoje momente, kompoziciono je bolji Lateralus, ali me Aenema vuche zbog nekoliko pesama. 10 000 days sam chekao da dobijem original iz Amerike, jer posle Vicariousa nisam mogao da verujem da je to stvarno njihova pesma. Ali nazhalost, jeste bila... Album mi se nimalo ne svidja :(

Back