Tool.

• Začetnik teme Začetnik teme doll.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Album?

• Undertow

• Aenima

• Lateralus

• 10000 days

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ni ja nisam bio.... ali sam cuo... bio je brat poznanika mog prijatelja (hm?)..
A takodje je bio i brat mog drugog druga u melburnu.
i naravno kazu da je bilo extra.. laseri, animacije....

inace.. obozavam onaj pocetni rif sa lateralusa (pesme)

posle koncerta sam procitao u nekim novinama (cini mi se blic) da ce ponovo doci za 5god. :lol:
jeste malo glupo predvidjati nesto sto treba da se dogodi za 5god, ko zna sta se do tad moze ispodesavati.... u svakom slucaju, ako jeste tacno, mnogo je to cekanja za mene.. tako da bih najverovatnije pokusao da iskoristim priliku i odem na njihov koncert ako ga bude bilo u nama susednim zemljama.. u skorije vreme, razume se..

haha, ja sam bila ! Suckers!
Šalim se......pa, i nije baš sve bilo tako.....naravno da je bilo lepo i nezaboravno i blabla, ali to nije bio ni t od toola....kao da su došli čisto da odrade tezgu....ali i pored toga ipak je to bio TOOL!!!
Inače, sada su im završni koncerti na turneji, i u Americi sviraju Parabolu,No Quarter, The patient...kada uporedite ovo sa listom pesama iz BG-a, videćete o čemu pričam....
Ma, nek odu u LA i nek i odsviraju "Aenimu" i biće dosta...ali dobro...
U Bg-u sam stajala u drugom redu i morala sam da čuljim uši da čujem Mejnarda...ali zato je Dzastin .....svaka čast!
takodje nije bila neka fora ono što je mejnard uradio na Vicarios-u...
Ali i dalje ih mnooooogo volim...
I da, glasala sam za "Undertow"....čisto zbog "Flood"-a :)

Ma to za 5 godina su po meni samo trachevi.. Eh, sta sve moze da se desi za to vreme.. A bilo bi dobro.. Mada je i meni to dugo da cekam.. ali bolje ishta nego nishta..

haha, to je bilo u stilu:
"Don't look at me like
I am a monster
" :lol:

a, za 5 godina ce garant izdati novi album, tako da to i nije bilo teshko 'predvidjeti'.

no, i ja se nadam nekoj od susjednih zemalja, u skorije vrijeme...
mada, mislim da nece biti nishta od toga skoro...
jbg.

hvala za link.
evo, ako neko zeli, Reflection live sa Ozzfesta 29.05.2002:
http://www.sendspace.com/file/ampr7m
17 minuta...
a048.gif

ja imam nesto ultra rare trax.... tu se nalazi nekaoliko no quartera, sober demo (pomalo smesno zvuci;)) jos neke pesmice i prepevan comfortambly numb od floyda....

pitam se samo sto kad vec varaju ne urade nesto malo realnije... ovo ispada da je preslusala 100 pesmi svakog sata.... mislim, verujem ja u magije i natprirodne pojave, ali u ovo, tesko :D

Back