Tolkinov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Hurin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Човек од речи :D

Размислићу. А кад после буду? Беше 18. децембра или како?

Уф, то не знам али пише да је премијера код нас недељу дана пре

Poslednje poglavlje "Hobit" trilogije, film "Hobit: Bitka pet armija", za najveće fanove biće prikazan na posebnoj, ponoćnoj projekciji u noći između 10. i 11. decembra. Uz to, posetioci bioskopa Cineplexx ujedno imaju jedinstvenu priliku da uživaju u dugo iščekivanom filmu čak sedam dana pre početka prikazivanja u svetu.

вероватно ће како кажеш 18-ог.

Уф, то не знам али пише да је премијера код нас недељу дана пре

вероватно ће како кажеш 18-ог.

Питао сам их, сад су ми одговорили, кажу од 11. креће приказивање и биће на свакодневном репертоару. Што ваљда значи и омдах сутрадан, па надаље?

Чуо сам да Трандуил убија Тауриел. ??? Зашто?

Можемо само да претпоставимо. Иовако је он не готиви још ако сазна да се спунђала са патуљком и то ни мање ни више Ториновим сестрићем или шта му је већ =)

Ако је стварно убија тј.

Можемо само да претпоставимо. Иовако је он не готиви још ако сазна да се спунђала са патуљком и то ни мање ни више Ториновим сестрићем или шта му је већ =)

Ако је стварно убија тј.

1:57

Никад га нисам готивио, много је препотентан чак и за Елфа. :)

1:57

Никад га нисам готивио, много је препотентан чак и за Елфа. :)

Мени је баш насупрот, готиван. Зато је што је арогантан и пун себе. Убеђен је да "зна знање" што би се рекло, и да је најпаметнији. То ми је некако смешно и нервира ме са неке стране, али занимљиво. А на страну што је глумац разбио улогу.

Мени је баш насупрот, готиван. Зато је што је арогантан и пун себе. Убеђен је да "зна знање" што би се рекло, и да је најпаметнији. То ми је некако смешно и нервира ме са неке стране, али занимљиво. А на страну што је глумац разбио улогу.

Не, глумац је одрадио фантастичан посао.
Исто ми се десило кад сам читао Хуринову децу и кад су Турина зезали за сестру па је измалтретирао оног вилењака. Мени су људи најготивнији у причи али то је већ ствар укуса.

10404152_10205246625595925_4084033176723406765_n.jpg

Бранчез, филм је...страховито добар. Најбољи. Има гомила изненађења, нас четворо смо плакали на крају а и добар део сале. :lol:

Бранчез, филм је...страховито добар. Најбољи. Има гомила изненађења, нас четворо смо плакали на крају а и добар део сале. :lol:

УУУУУУУ одлично!!!!!! Једва чекам!! Сутра идем по карту (петак). Гомила изненађења кажеш а? Уфф, једва чекам БРЕ!

И како се чини са више фрејмова? Логично боље, а да ли је приметно?

Приметно и то добрано. Првих пар минута ми било чудно, као да није биоскоп него...не знам, позориште. Реално скроз.
Једва чекам да одгледаш па да коментаришемо детаље. :pivce:

Приметно и то добрано. Првих пар минута ми било чудно, као да није биоскоп него...не знам, позориште. Реално скроз.
Једва чекам да одгледаш па да коментаришемо детаље. :pivce:

Уффф и ја исто. Идем сутра, највероватније :aha2:

Реци ми јел добро заокружена целина? Ако разумеш шта мислим.

Баш ме занима како изгледа HFR, него нисам сигуран да ли ће пуштати и остале пројекције тако или је била само премијера, шта мислиш? :think:

Уффф и ја исто. Идем сутра, највероватније :aha2:

Реци ми јел добро заокружена целина? Ако разумеш шта мислим.

Баш ме занима како изгледа HFR, него нисам сигуран да ли ће пуштати и остале пројекције тако или је била само премијера, шта мислиш? :think:

Јесте заокружена мада је мало одступио од књиге не наравно сам крај ( последњих десетак минута је само Билбов повратак кући а самих пар минута на крају су пустили почетак ЛОТР филма) него око Тауриел. Дотакао се и Ангбанда што је мене одушевило. Сваки карактер је приказан а има и гомила нових.
Колико сам прочитао, све пројекције ће бити хфр што је ок.

Јесте заокружена мада је мало одступио од књиге не наравно сам крај ( последњих десетак минута је само Билбов повратак кући а самих пар минута на крају су пустили почетак ЛОТР филма) него око Тауриел. Дотакао се и Ангбанда што је мене одушевило. Сваки карактер је приказан а има и гомила нових.
Колико сам прочитао, све пројекције ће бити хфр што је ок.

Купих сад карту, хтео сам да гледам данас, али не могу да стигнем, мораће да чека на сутра =)

108464178645534868991036-1.jpg

Back