Tolkinov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Hurin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jesu uradili Vilenjake kako bogovi zapovedaju, a manje pede.raste, da prostiš? To je jedna od stvari koje me zanimaju.

Za ostalo neću puno da znam, da mi ne pokvari filing. :mrgreen:

Па не знам, јесу ли теби били педер.асти у Господару? Треба да изгледају елегантно и као да нису са истог света као и остали. Треба да изгледају прелепо. Тешко је то постићи а да не изгледају као педерчићи.

Треба да изгледају елегантно и као да нису са истог света као и остали. Треба да изгледају прелепо. Тешко је то постићи а да не изгледају као педерчићи.

Možda se tako čini, ali ne mora biti.

Mislim, u LOTRU-u to baš i nisu bili onakvi Vilenjaci kakve je Tolkien imao na umu, moraš to priznati. Njegovi su bili i elegantni i prelepi, a nijednom u knjizi nisam ni pomislila da su pede.rasti. I sigurna sam da se takav utisak da postići i filmom, ako se uradi(o) kako treba. ;)

Zanima me da li se u ovom delu manje dostojanstveno šeću okolo, a više rukuju mačem, ako razumeš na šta mislim. Naprimer, Thranduil je bio skroz ok u prvom delu - onoliko malo koliko ga je bilo - i sviđa mi se na trailerima. Čini se baš onako malo opak tip - a i u knjizi je arogantan, i ohol, i ume da pobesni. Sličan mi se učinio i Legolas - mnogo opasniji mi je utisak ostavio na traileru nego sam ga ijednom tako doživela u Gospodaru.

I Elrond i Galadrijela su mi bili mnogo životniji u prvom delu Hobita, nego u celom LOTR-u.

Jesu sad malo besniji, prgaviji i malo opakiji nego u Gospodaru? :think:

Jer, kao što i sam znaš, Vilenjaci zapravo nisu pič.kice. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Možda se tako čini, ali ne mora biti.

Mislim, u LOTRU-u to baš i nisu bili onakvi Vilenjaci kakve je Tolkien imao na umu, moraš to priznati. Njegovi su bili i elegantni i prelepi, a nijednom u knjizi nisam ni pomislila da su pede.rasti. I sigurna sam da se takav utisak da postići i filmom, ako se uradi(o) kako treba. ;)

Zanima me da li se u ovom delu manje dostojanstveno šeću okolo, a više rukuju mačem, ako razumeš na šta mislim. Naprimer, Thranduil je bio skroz ok u prvom delu - onoliko malo koliko ga je bilo - i sviđa mi se na trailerima. Čini se baš onako malo opak tip - a i u knjizi je arogantan, i ohol, i ume da pobesni. Sličan mi se učinio i Legolas - mnogo opasniji mi je utisak ostavio na traileru nego sam ga ijednom tako doživela u Gospodaru.

I Elrond i Galadrijela su mi bili mnogo životniji u prvom delu Hobita, nego u celom LOTR-u.

Jesu sad malo besniji, prgaviji i malo opakiji nego u Gospodaru? :think:

Jer, kao što i sam znaš, Vilenjaci zapravo nisu pič.kice. :mrgreen:

Па да, нису, а посебно не шумски. Они су суровији и опаснији. Сад разумем шта си мислила и онда ћу те орасположити. Јесу боље урађени. Као што и кажеш, Леголас, Трандуил. Много боље него у Господару, додуше има неких ствари које ми се не свиђају али то је спојлер . . .

Па да, нису, а посебно не шумски. Они су суровији и опаснији. Сад разумем шта си мислила и онда ћу те орасположити. Јесу боље урађени. Као што и кажеш, Леголас, Трандуил. Много боље него у Господару

Hvala ti.

Al prosto sam imala takav neki osećaj da će i biti. :mrgreen:

Јао гледајте ово :dash::rotf:

Smeagol-Is-Very-Good-At-Hurting-Feelings-In-Lord-Of-The-Rings-Gif.gif

Let me contribute:
stash-1-50b83226832bf.gif

Ево прегледао сам целу тему изгледа да нисам питао за ово: Да ли знате у којој књизи има да се чита о Рату на северу .Док су се на југу у Гондору и Рохану водиле главне битке,на северу су вилењаци Лотлоријена и Мрке шуме водили рат са Дол Гулдуром,а патуљци и људи из Дола са орцима из Морије и са Маглених планина.О овоме је речено веома мало у Господару(само кад је неко неком на брзину испричао шта се дешавало на северу,можда Гандалф Фроду) ,а ја претпостављам да има о овоме у Историји Средње Земље,али нисам сигуран z:)

Back