gost 198065
Poznat
- Poruka
- 7.720
Što? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Го-Ди-Не Про-лазе ласте ми не долазе . . .
Нови Хобит биће 8 минута краћи од првог!
![]()
![]()
Е лопови!!!Сад ће морати то да надокнаде у трећем делу![]()
Nema tog vrednog što bi ih opravdalo, lopove nijedne.![]()
Има да се гледа продужена верзија првог дела (10-так минута дужа) али ја бих волео да гледам онај остатак што је ишао уз сам филм. Мислим на ову продужену верзију, blu-ray. Имају три диска са укупно 9 сати материјала. Колико сам схватио ПЏ је убацио и са снимања Хобита као и са снимања Господара различите сцене. Пуно је различитих интервјуа, као и снимака кад су тражили локације итд. Мада све нешто мислим да је то онај production diary, шта ви мислите? Знате ли има ли где то да се скине?
Bes mi je prirodno stanje.![]()
Хвала али то није оно што тражим. Видећеш да су аплоудовани много пре него што је изашла продужена верзија.
Stani... Ti trazis produzenu verziju ili SVE sto je na dvd-ju?![]()
Jer ako trazis "ono plus" verujem da ti je to tu.
Имају три диска. На првом се налази продужена верзија филма. На друга два се налазе додаци од којих не би сви требало да буду објављени. Нпр. ПЏ је рекао да ће бити снимци са снимања Господара. Е сад није ми јасно како има у тим торентима коју су стари скоро годину дана, а наводно би требало ово да буде нешто што није објављивао. Иначе та три диска под називом блу реј продужена верзија изашла је пре једно две недеље ако се не варам.
O.K. Onda si verovatno ti u pravu.![]()
Видео сам негде да има да се купе карте у претпродаји за Хобита.Нисам сигуран ко је то пустио.Треба проверити!!!![]()
Па у великим биоскопима има ваљда, ако на то мислиш. БГ, НС, КГ итд.
- - - - - - - - - -
Ево ово је синоћ било. Нисам могао да гледам, око 4ч чини ми се, ишао је уживо снимак на ЈТ. Није ми баш најјасније шта је. Ваљда неки фан ивент опет, али пише премијера . . .
Pa znas da osim premijere imas i pretpremijere.
Mislim da su Novozelandjani povlasceni i gledaju ga pre 13-og.
E sad sta je ovo... Aj dont nou.![]()
Ja sam poceo citati Silmarilion, svidja mi se. Samo malo je tesko povatati sve te informacije. Planiram posle njega procitati hobite i gospodare. Moze mi neko objasniti da li Silmalirion obuhvata ceo taj period, ukljucujucu hobite i gospodare? Posto sam na nekim sajtovima gledao mape iz Silmarilion-a i hobita, dosta se razlukuje npr srednja zemlja.. Malo sam zbunjen pa mi neko objasni![]()
Silmarilion ti je nastanak svega i to bi trebalo prvo da citas (desavanja pre Hobita i GP). To je nesto kao mitologija. Onda ide Hobit pa Gospodar Prstenova. Znaci, raspored citanja ti je dobar.
Nisu sve mape Srednjeg Sveta. Ima tu svega i svacega.
Silmarilion ti je nastanak svega i to bi trebalo prvo da citas (desavanja pre Hobita i GP). To je nesto kao mitologija. Onda ide Hobit pa Gospodar Prstenova. Znaci, raspored citanja ti je dobar.
To je nesto kao mitologija
Znate da ne volim sprdnju sa LOTR, ali ovo mi je upiš živi.
Mislim da je pesma iz Mulan, ali ne garantujem.
Éomer's Bootcamp (I'll Make a Man Out of You)