gost 198065
Poznat
- Poruka
- 7.720
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko doživi, pričaće.![]()
Ала ће овде да пуцају утисци после премијере а??![]()
Kada budete pisali, ne otkrivajte previse jer ja cu verovatno da propustim bioskop.![]()
Ахх па јбг. Потрудићемо се. Зар немаш близу неки биоскоп? Моји неки пријатељи чак иду и за БГ, само због филма, иако нису баш при парама
Мада и нема толико везе. Јесте боље у биоскопу али није смак света. Сачекаћеш једно месечак дана док изађе добра верзија, скинеш и гледаш![]()
Duga prica... A ako se i nakanim da je ispricam izjavicete mi saucesce.![]()
Ja ne moram do 12 ako mi se neće.
Al ću u pola sedam, jer ne mogu drukče.![]()
Размишљам да можда не спавам уопште. Не би био први пут . . .
Да се вратимо мало на тему, шта највише очекујете да видите у новом Оби - Хобиту?
Burice.![]()
Хехе претпоставио сам да ће бити тако нешто
Ја једноствано једва чекам цео филм да видим, ништа посебно ме не занима . . . осим можда да видим шта ће Гандалф и Радагаст да пораде са Некромансеромтј. како ће то да изгледа.
Moram da se ponovim... Ja ne mogu da docekam Beorna.Sve me zanima u vezi njega. Da vidim da li Dzekson i ja isto vidimo neke stvari.
A burici su mi posebna avantura. I paukove mreze. Jaoooooooooo. Ne mogu vise da cekam.![]()
Јаоо знам шта ћемо. Сви са ове теме да се нађемо и заједно у биоскоп.![]()
Може,може. хехеххехехе
Ја не знам шта више чекам,да ли сцене у мркој шуми,или у двору вилењака,Језерград или Шмауга...,а можда и БеорнСве желим да видим,једва чекам!!! Још 13 дана.
![]()
![]()
![]()
А кад се сетим кад смо бројали пре пар месеци како је било![]()
Ееех,давно то беше![]()