Tolkinov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Hurin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada budete pisali, ne otkrivajte previse jer ja cu verovatno da propustim bioskop. :sad2:

Ахх па јбг. Потрудићемо се. Зар немаш близу неки биоскоп? Моји неки пријатељи чак иду и за БГ, само због филма, иако нису баш при парама :lol:

Мада и нема толико везе. Јесте боље у биоскопу али није смак света. Сачекаћеш једно месечак дана док изађе добра верзија, скинеш и гледаш :ok:

Ахх па јбг. Потрудићемо се. Зар немаш близу неки биоскоп? Моји неки пријатељи чак иду и за БГ, само због филма, иако нису баш при парама :lol:

Мада и нема толико везе. Јесте боље у биоскопу али није смак света. Сачекаћеш једно месечак дана док изађе добра верзија, скинеш и гледаш :ok:

Duga prica... A ako se i nakanim da je ispricam izjavicete mi saucesce. :zcepanje:

Duga prica... A ako se i nakanim da je ispricam izjavicete mi saucesce. :zcepanje:

Па претпостављам да немамо право да забадамо нос у твоје ствари . . . али као што рекох, није проблем, сачекаш мало, скинеш и гледаш као и остатак пиратског света . . .

Хехе претпоставио сам да ће бити тако нешто :D

Ја једноствано једва чекам цео филм да видим, ништа посебно ме не занима . . . осим можда да видим шта ће Гандалф и Радагаст да пораде са Некромансером :think: тј. како ће то да изгледа.

Хехе претпоставио сам да ће бити тако нешто :D

Ја једноствано једва чекам цео филм да видим, ништа посебно ме не занима . . . осим можда да видим шта ће Гандалф и Радагаст да пораде са Некромансером :think: тј. како ће то да изгледа.

Moram da se ponovim... Ja ne mogu da docekam Beorna. :D Sve me zanima u vezi njega. Da vidim da li Dzekson i ja isto vidimo neke stvari. :lol:
A burici su mi posebna avantura. I paukove mreze. Jaoooooooooo. Ne mogu vise da cekam. :lol:

Јаоо знам шта ћемо. Сви са ове теме да се нађемо и заједно у биоскоп. :hahaha::rotf:

:D
Може,може. хехеххехехе
Ја не знам шта више чекам,да ли сцене у мркој шуми,или у двору вилењака,Језерград или Шмауга...,а можда и Беорн :) Све желим да видим,једва чекам!!! Још 13 дана. :) :) :)

:D
Може,може. хехеххехехе
Ја не знам шта више чекам,да ли сцене у мркој шуми,или у двору вилењака,Језерград или Шмауга...,а можда и Беорн :) Све желим да видим,једва чекам!!! Још 13 дана. :) :) :)

А кад се сетим кад смо бројали пре пар месеци како је било :roll:

Back