Tolkinov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Hurin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ево мало занимљивости о Беорновој кући.

Па то је сјајно!!! хехехехехех
баш ми се свиђа и мислим да ће испасти фантастично!!!Него,јел сте видели на овој слици оног брадоњу поред Питера Џексона.Да није можда то Беорн?

- - - - - - - - - -

Да ли сте знали да је онај познати врисак Назгула уствари врисак жене Питера Џексона, из свег гласа? Помешано са звуцима свиње и коња XD

ХАхахахахаха,где си то чуо?Можда је и стварно. :)

Неки интервју чини ми се. Сад баш тражим да оставим линк.

Ево једне веома занимљиве слике.

http://churchmag.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/11/LOTR-Personality-Chart4.jpg

Знате ли можда кад ће моћи да се гледа продужена верзија Хобита?

Још једна занимљивост: Да ли сте знали да она сцена из првог дела Господара, када Гандалфче удари главом у хобитској рупи, није била планирана. Иан је стварно ударио главом и ПЏ-у је то било смешно па је одлучио да је убаци у филм =)

Не знам баш кад ће да пусте продужену верзију,али мислим да има на јутјубу неких делова.

Нисам знао да је непланирано,хахахаха,али супер је испало и лепо се уклопило. :)

Не знам баш кад ће да пусте продужену верзију,али мислим да има на јутјубу неких делова.

Нисам знао да је непланирано,хахахаха,али супер је испало и лепо се уклопило. :)

Хмм можда се нисам баш лепо изразио. Пустили су продужену верзију у продају пре неколико дана. И колико сам сазнао сви могући сајтови и продавнице су имали проблема јер нису могли да изједначе потражњу са понудом. Наиме, нон стоп им је фалило филмова па нису могли да задовоље све муштерије =)

Занимало ме кад ли ће то бити приступачно нама смртницима.

Хмм можда се нисам баш лепо изразио. Пустили су продужену верзију у продају пре неколико дана. И колико сам сазнао сви могући сајтови и продавнице су имали проблема јер нису могли да изједначе потражњу са понудом. Наиме, нон стоп им је фалило филмова па нису могли да задовоље све муштерије =)

Занимало ме кад ли ће то бити приступачно нама смртницима.

Ах,нисам те био разумео.Стварно не знам.И ја бих волео то да гледам.Ако чујеш нешто ново јави. :) :) :)

Гледајте ово. Страва је. Душу бих продао да сам био на снимањима . . . Имате у предложеним клиповима још доста оваквих па погледајте.

Poslednja izmena:
Pusti, ja o tome samo ovde mogu pričat pa da ne gledaju u mene ko telad u šarena vrata. :zcepanje:

Јаоо управо тако. Мени ето, једино што најбољег пријатеља то занима и то је то. Буквално као што си рекла, као штене у шарена врата. Мада морам рећи да доста људи је гледало премијеру Хобита. Сећам се, кад сам куповао карту једно пет дана пре, скоро све су биле продате. Остала су била два места и то у последњем термину. Сад верујем да ће бити још горе. Јер је ПЏ вредно радио на маркетингу и база фанова се много повећала . . . Много јаче је сад промовисао све. Они као дневници са снимања, фан ивент (Fan event), многи интерјуи за телевизије и часописе. Паметно, нема шта . . . Још је сад пустио продужену верзију Хобита, да још више захукта ствари. Морам рећи да ни сам не бих боље урадио . . .

Е сад што се сви праве да не знају шта је, не знам. Ваљда "није кул", шта знам. Мене искрено баш брига . . . Ако ме нешто занима, може да прича и глуми, ко шта хоће . . .

Meni ne bi bilo bitno ni da je bioskop bio skroz prazan, i da nikog nije briga za Profesora uopšte.

Ja znam da je bitno meni, i to mi je dovoljno. Baš kao što kažeš, ako ja volim, šta me se tiče ko šta priča i misli.

Back