Tolerancija... (Medjuljudski odnosi. Hrvati, Srbi. Politika, sport, muzika i sire.)

A i što je toliko Hrvata "proterano" iz Srbije tokom rata, da samo u mom ulazu koji broji 44 stana ima 5 familija i nikada im niko ništa ružno nije rekao ni uradio, kao ni oni bilo kome...
Uz to su celi rat bili baš ovde u Beogradu, a iz tri takva stana su ljudi bili u rezervi tokom NATO bombardovanja...
O tome kako im je u Subotici ili negde gde su većina verovatno ne treba ni trošiti reči...

Isto kao što niko nije dirao Muslimane u (kako oni kažu) Sandžaku, baš kao i Albance diljem Srbije, osim ako se uzmu u obzir onih par incidenata kada su im polupani izlozi...

Toliko o tolerantnosti pojedinih naroda...

Od bivših Republika u kojima je bio rat, ako se uzme u obzir etnički sasatav prema popisu stanovništva 1991. i 2001. jedino u Srbiji ne manjka drugih nacija, dok je situacija u Hrvatskoj, Federaciji BiH, na Kosovu pa čak i u Sloveniji - zna se kakva...

Jel' ti stvarno vjerujes u ovo sto pises?

ja sam na ovom forumu da vidim jel "mrzite" vise vi nas ili mi vas... odnosno da vidim kako cete se ponasati prema meni, osnosno hocete li me vrijedjati ili se ponasati prema meni kao osobi nevezano za moju nacionalnost... neki od vas su sasvim ok, ali neki namjerno provociraju i vidim da se njihov stav prema hrvatima nece promijeniti...

Bas sam video tvoj prvi ili drugi post,u startu provokacija.......pa onda vas neko provocira......klasika.

jedan moj prijatelj se ozenio hrvaticom..i evo dan danas.. imaju dece koja vec ohoho idu u skolu..ona ovde nikad nije imala ni najmanji problem sto je hrvatica..mislim problem sa lljudima u okolini..
medjutim ja moram da napomenem jednu stvar..ljudi ce pre pokazati kolektivne odlike nacije nego individualne odlike pojedinca..tako je sa svim nacijama..i srbima i nemcima itd..zato sto je to sve horda..masa ..pleme..daklem svi oni koji zive zivot na filozofiji koju mi srbi nazivamo :kud svi turci tud i mali mujo: i imaju zajednicke karakteristike..da ne kazem ..stereotip..obrazac ponasanja i razmisljanja..jako je malo onih koji iskacu iz obrasca..u svim nacijama danas

Znaci ovako. To sto vam je dozvoljeno da pisete i neretko prozivate pa nekada budete kaznjeni a nekada ne, treba da shvatite kao znak dobre volje i da se bolje postavite. Da ne solite pamet, da nepametujete, popujete i izazivate nemire.
Mi pokazemo dobro volju a vi to zloupotrebite. Cudni ste ljudi... jako.

Na kraju, bas bih voleo cuti neki inteligentan odgovor zasto vi postujete na ovom forumu? Da dokazete kako ima smisla to raditi, kako donosi korist na neki razuman nacin i kako je to sve u stvarno ozbiljne i razumne svrhe.
Znaci ne ono i vi Srbi dolazite kod nas bla bla. Vi budite svoji, vodjeni svojim motivima, nemojte raditi po principu pobude, neko vas izazvao i tako to.
I ne da bude razlog kvalitetna diskusija jer svedoci smo svi da ste dosta kvalitetnih diskusija unistili sa nekim vasim kompleksima i neprezaljenim porazima iz proslosti ('95-a je cist primer).

u protivnom vi to radite samo provokacije radi i kao takvi niste nikakvi ljudi! Eto.. osporite i demantujte slobodno argumentima i inteligentnim tvrdnjama. ;)

Не разумеш... већина тзв.'рвата и осталих се не налазе ван Србије - него су овде а већина их је баш у Београду, затим неки се у договору клонирају и лажно представљају да би као покушавали да утичу на јавно мнење преко интернета, па чак има и модератора који се тиме баве, али су и даље прави дилетанти... мада некада буде забавно... а има и патолошких типова који имају више никова из разлога проблема личног идентитета и поцепане личности... углавном најмање овде има корисника који имају своје ИП адресе у другим бившим републикама СФРЈ...

Не разумеш... већина тзв.'рвата и осталих се не налазе ван Србије - него су овде а већина их је баш у Београду, затим неки се у договору клонирају и лажно представљају да би као покушавали да утичу на јавно мнење преко интернета, па чак има и модератора који се тиме баве, али су и даље прави дилетанти... мада некада буде забавно... а има и патолошких типова који имају више никова из разлога проблема личног идентитета и поцепане личности... углавном најмање овде има корисника који имају своје ИП адресе у другим бившим републикама СФРЈ...

Amerikanci nisu nikada bili na Mjesecu!!!

Sve je to vatikanskoustaškomasonska zavera....

Back