jeca.m
Aktivan član
- Poruka
- 1.332
NARAVNO DA NEĆEE!! poslao sam im ja privatne poruke i rekli su da im je žao zbog svega i više nas neće uznemiravati. TH rulz!!!
nemogu da poverujem da su to rekli. svaka ti cast
..............Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NARAVNO DA NEĆEE!! poslao sam im ja privatne poruke i rekli su da im je žao zbog svega i više nas neće uznemiravati. TH rulz!!!
..............
Sreca_pa sam iskljucila opciju za prikazivanje slika.

nemogu da poverujem da su to rekli. svaka ti cast![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..............

(((
You are stupid, not me, because you always swear when you write your comment on tokio hotel page.I have heard that you are 19 years old, so be careful and behave yourselfI understand that you hate tokio hotel, but there is no reason to swear at them too much.
Kod tebe u selo?Blago tebi shto ćesh ga sutra videti, ja uopshte ne znam kad će da dodje u BG
![]()
nemogu da poverujem da su to rekli. svaka ti cast![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..............
E riba si,kao znas engleski. Brate zna ga i moj osamdesetogodisnji deda. Pa sta?

Lol glupa si ko ku*cina raspala.
tkacio:Zar morash svaku moju poruku da citirash?:headbang:Ja bilo shta da napishem, ti mi bash kazhesh da sam glupa!!!Ti time samo promashujesh poentu cele poruke!Odrasti vetj jednom, dete!
Blago tebi.... Mogu misliti kako je sve lepo kad nemas sivu masu....

pa vidiš da ih nema od kako sam ja intervenisao. rekli su da im je žao i priznali su da TH ima par dobrih pesama kao što je Hotel California itd...postavi još deset slika i videćeš da neće biti pljuvanja. možda jedno, ali ne više...
bilo bi super kad bi beogradski sindikat prestala da vredja fanove i TH.
Pitam se, da l' su ovi likovi culi za sampon?