Tokio Hotel vs US5

O moj Boze koji izbor!
Stvarno swaka cast..............Po meni su obe grupe cista s#anja.......
Tokio Hotel ima sve slicne pjesme,samo promjene text......s#anje totalno!!!!
US5......Jey je sladak,a ostali su i#ioti.....muzika im je sacuvaj Boze.....pjevaju pjesme za djecu.............
Konacan zakljucak je......I JEDNI I DRUGI SU GLUPI (da ne pretjerujem sa vredjanjem)!!!

tokio hotel il US5 hmm kad widim onog rtda sa onom kosom onu zhenu i ostatak muka mi je pre sam kontala da su swi iz th zhene !!! lol !!! a owi us5 ne slusham ih al onaj plawi kako se zowe je okz tak da ajd us5 xD

ova tema me podseca na prizor koji sam video prosle nedelje u kome lik sa th majcom govori drugom liku kako je Rasmus sranje...

chek, ti to ozbiljno - LIK... ??? kao... mushko?????? mushko u majici TH...??? :dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand: :hahaha: :hahaha: :hahaha: pa doooooobrooo..... :eek: :eek: :eek:

Inache, da se wratim na temu... TH slusham jer obozawam nemachki, uchim ga i dosta sam nauchila slushajuci njih, LaFee, Killerpilze... shto narawno nema weze sa chlanowima!!! :D mislim, kontam i ja da owaj jedan izgleda ko zensko, brat mu je kreten da weceg nema, owaj treci opsednut kosom... :eek: jedino mi se Gustav (bubnjar) chini normalnim...
A US5 MRZIM!!!!!!!!!!!! :otkacio::otkacio::otkacio: Inache mrzim boy-bandove, i plawe pederchice na koje se pale pacenice koje ni ne slushaju njihowu muziku.... ODWRATNI SU!!!

Zato sto se momci nesto tripuju da su zajebani (kao nesto nadrkani) i tekstovi su njesra vidi se da im neko sa strane to pise i pevac im je debil!! A kod US5 e oni ako nisu derposi..Pogotovu onaj plavi lik i tekstovi kao i muzika su sami po sebi pederski izgledaju kao neki jadnici!!

Zato shto antifanovi TH-a nemaju pojma shta je prava stvar:evil:
I ja se pitam zashto neki potcenjuju TH:otkacio::?:

Hahah uparavo suproto...antifanovi TH-a vecinom znaju sta je prava stvar....bar znaju sta ne valja.....
Niko ih ne podnosi zato sto su ****** i veze nemaju o muzici....i na stelu su postali poznati 100%....

Zato sto se momci nesto tripuju da su zajebani (kao nesto nadrkani) i tekstovi su njesra vidi se da im neko sa strane to pise i pevac im je debil!! A kod US5 e oni ako nisu derposi..Pogotovu onaj plavi lik i tekstovi kao i muzika su sami po sebi pederski izgledaju kao neki jadnici!!

Svaka cast †Overkill†....:super::super:

Back