Tokio Hotel vs US5

TOKIO HOTEL je the best i swi koji kazu da ne waljaju su ljubomorni na njix,cast izuzecima..ja ix obozawam jos od kad niko nije znao za njix,p asam prenela tu zarazu na celu moju skolu..narawno idem na koncert,medju 1000 naj ,a ko woli tokio hotel neka mi pise.momci su usesni,nema sta...

US5 nisu losi,simpaticni su,prvi album im je bio bolji,a owe pesme koje su zadnje izasle su FREAK!!!zato imaji weellliiikkii minus kod mene..pozz za tokio hotelll od mene!!!!!

TOKIO HOTEL je the best i swi koji kazu da ne waljaju su ljubomorni na njix,cast izuzecima..ja ix obozawam jos od kad niko nije znao za njix,p asam prenela tu zarazu na celu moju skolu..narawno idem na koncert,medju 1000 naj ,a ko woli tokio hotel neka mi pise.momci su usesni,nema sta...

US5 nisu losi,simpaticni su,prvi album im je bio bolji,a owe pesme koje su zadnje izasle su FREAK!!!zato imaji weellliiikkii minus kod mene..pozz za tokio hotelll od mene!!!!!

Ma da ljubomoran sam na njih što oni imaju 5 kila sminke, a ja nemam uopšte. Ljubomoran sam na njih što su anti talenat pa moraju da se sminkaju da bi imali fanove.

Pozdravljaju i oni tebe. :) :) :)

@Jones: mislim da kapiram :?
Sve u svemu,ne vredi?

mrzite ih ili volite sve jedno znate ko su, i ne samo vi vec mnogo,mnogo,mnogo drugih ljudi za koje mi nikad nismo ni culi znaju za njih,a to je njihova pobjeda,i nijedan vas komentar nece odvuci ni privuci ljude od njih ni ka njima:neutral::neutral:

A pogledajte oglas....

Ova tinejdz pank atrakcija, kako najcesce nazivaju "Tokio hotel", svirace 29. marta u Areni. Cetvoroclana grupa, koju cine blizanci Bil i Tom Kaulic, Gustav Safer i Georg Listing, dolazi iz nemackog grada Mardeburga. Iza sebe imaju dva albuma "Shrei" i "Zimmer 483", a nedavno su objavili album "Scream/Room 483" na engleskom jeziku, jer planiraju proboj i na trziste Velike Britanije. Na nedavno odrzanoj dodeli MTV nagrada u Minhenu osojili su nagradu za najbolji Inter Act.

nije bitno volite li ih ili mrzite,bitno je da znate za njih,da postoje ljudi koji ce dati 50 evra da bi bili na njihovom koncertu (i to na nekom snj mjestu) i koji daju novac za njihove CD-ove,samim tim i da se oni napune para,a za ostalo njih nije briga.

Ljudi jest li provalili da na njihovim koncertima nema muskaraca u opste (mozda koji ped** i trans.)!Gledao sam koncert na Tokio Hotela na Vivi I doslo mi je da izlupam tv!Pola od onih riba, je plakalo od radost.!!?!?!?Najveca fora kod ovih bendova je da su slusan samo zbog fizickog izgleda pevaca a ne zbog muzickog kvaliteta!

Ljudi jest li provalili da na njihovim koncertima nema muskaraca u opste (mozda koji ped** i trans.)!Gledao sam koncert na Tokio Hotela na Vivi I doslo mi je da izlupam tv!Pola od onih riba, je plakalo od radost.!!?!?!?Najveca fora kod ovih bendova je da su slusan samo zbog fizickog izgleda pevaca a ne zbog muzickog kvaliteta!

hahahahhah :lol: :lol: :lol:
ma još da ih vole zbog fizičkog izgleda, bilo bi dobro... ma napaljotke se nalože jer nemaju šta drugo da vide...tj. šta god se pojavi novo, naložiće se na to kratko vreme i ćao...U Nemačkoj deca mogu samo US5 i TH da slušaju, jer to jedino postoji od tih pozera žešćih

hahahahhah :lol: :lol: :lol:
ma još da ih vole zbog fizičkog izgleda, bilo bi dobro... ma napaljotke se nalože jer nemaju šta drugo da vide...tj. šta god se pojavi novo, naložiće se na to kratko vreme i ćao...U Nemačkoj deca mogu samo US5 i TH da slušaju, jer to jedino postoji od tih pozera žešćih

Ali sto je nejjace,oni mile da ce postati rammstein..LOL
Mali balavanderi:lol:

Back