момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.784
Po cemu je specifican u odnosu na ostale koji se ispovedaju, a i vrlo moguce da je neki trol ala memento mori etcNeki manlet je pisao kako nema sreće u ljubavi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po cemu je specifican u odnosu na ostale koji se ispovedaju, a i vrlo moguce da je neki trol ala memento mori etcNeki manlet je pisao kako nema sreće u ljubavi
Bilo je sličnih slučajeva, jedan je pre 7-8 godina pisao: "Visok sam 170," a neka ženturača napiše: "Misliš nizak si 170."Po cemu je specifican u odnosu na ostale koji se ispovedaju, a i vrlo moguce da je neki trol ala memento mori etc
Ono kad se normal fegovi ljube u obraz to je znak da su se kavsali vo vremja onoia imam ovde moie te stalne od vremeni pa sad
pa tu sam opusten retjemo a i sire
udjem ko u svoje dvoriste
PoklopBilo je sličnih slučajeva, jedan je pre 7-8 godina pisao: "Visok sam 170," a neka ženturača napiše: "Misliš nizak si 170."
ja sam ispunio jednu kragujevacku advokaticu prosle nedeljeKad ste zadnji put ispunjavali spomenarnik
Po cemu je specifican u odnosu na ostale koji se ispovedaju, a i vrlo moguce da je neki trol ala memento mori etc
Jbg, nekome (vecini) je sudba zakucana rodjenjemMa ni po čemu, običan incel koji kanališe frustraciju na internetu i za svoje jade opet krivi žene, a još se nije setio da se pogleda u ogledalo.
Upiru se da ga savetuju, da mu pomognu... mislim, možda zvučim surovo i bezosećajno, ali takvim likovima se ne može pomoći.
Da nije Prva (najbitnija) slika u nekoj naglupoj pozi. Normalni ljudi (u negativnom smislu) obično vole da prave neke nevine face
pa ne znam se u fegoveOno kad se normal fegovi ljube u obraz to je znak da su se kavsali vo vremja ono
Ničim izazvana, ta foitkinja ga napade, a verovatno je sama 2.5/10Poklop
*Kuknjava je trajala 5 godina i na kraju su ga banovali*
Reč Normalfags samo označava običan svet koji nisu čudacipa ne znam se u fegove
ali u pitjky se razumem
mada imam tu neke priatelje buljase
ali ja ne salasim u njihovu intimu
uglavnom to su ozbiljni momci
poslovni ljudi
koji vole druge ozbiljne momke
bijo sam jednom prisutan kad je moj priatelj buljas
ljupio svog momka i naisli nehi manglupi i nesto dobacili
dvacet minuta ih ie ovai lemo piftoljem i tiho im govorio uvrede
meni ovog jednog bilo djao
Možda da ne podižeš obrve. U stvari eksperti za Tinder kažu da ne treba činiti selfije, nego profi fotose.Pa valjda nisu, ok su slike, kačio sam ih i na forum, sviđale su vam se
Osim ako me niste lagali da se osećam bolje
Bilo je sličnih slučajeva, jedan je pre 7-8 godina pisao: "Visok sam 170," a neka ženturača napiše: "Misliš nizak si 170."
Naravno da on nije kriv što su tvoji prijatelji Roasties naslednici J. Mengelea u nauci eugenikaMa ni po čemu, običan incel koji kanališe frustraciju na internetu i za svoje jade opet krivi žene, a još se nije setio da se pogleda u ogledalo.
Upiru se da ga savetuju, da mu pomognu... mislim, možda zvučim surovo i bezosećajno, ali takvim likovima se ne može pomoći.