- Poruka
- 50.352
A jbg, mora neko I to da budee moj ti chiki, nece te zene bas nikako..pokuso si na ani, sad i ovdje..zao mi ove serafim, naivna ko francuska sobarica..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jbg, mora neko I to da budee moj ti chiki, nece te zene bas nikako..pokuso si na ani, sad i ovdje..zao mi ove serafim, naivna ko francuska sobarica..
A ovo je, inace, mnogo manje jezivije...

pazi, nije bio ono zloban komentar vec samo na tvoju pocetnu izjavu - iskren si..A jbg, mora neko I to da bude
Da, bice Im dozivotni rob...ali svaka skola se placa, na ovaj Ili onaj nacinПа конструктивније је.
Ваши савети ће га одвести у коите са дебелим и гадним женама које ће манипулисати са њим.
Hvala ti punoOdavno a možda nisam ni nikada do sada čula niti pročitala iskreniju, ljudskiju, topliju ispovijest. Želim ti ostvarenje želja koje se tiču ljubavnog života (ma i svih drugih ali tu prvo!)
Pohvale za lijep način pisanja, pravopis i sklad rečenica. Držim fige da dođu vedriji dani u tvom životu![]()
Mislis da nije?pazi, nije bio ono zloban komentar vec samo na tvoju pocetnu izjavu - iskren si..
Vidi sinak treba da kazes "jel to znaci da bi mi dala",naravno sledi ne ali joj onda kazes da ne kakiHvala ti puno
Mislis da nije?
Radi na sebi.Zaboravio sam da napisem, prioritet su mi devojke koje zive u Beogradu ili u okolini jer bi mi veoma tesko pala veza na daljinu ili jako retka vidjanja. Zelim da sa devojkom imam uzivo kontakt.
Ne znam sta da mislim, ali izgleda da mi je vece zlo bez toga, izuzetno sam usamljen i propadam zbog toga, ne mogu da lazem, pokusavam i sebe na taj nacin da ubedim da mi to ne treba ali ipak to ne ide..
Onda ok, za razliku od tebe, ja nisam bila na Ani pa ne znam.poznajem ga sa ane..djecko ima strasnih problema u glavi..i to nece rjesiti na forumu, jer zbog stila pisanja vise ce ga trolati nego pisati ozbiljno..radilo se sa njim i ozbiljno na ani..par djevojaka je izaslo sa njim radeci na njegovoj socijalizaciji..i dzaba..kuknjava, prica da ce se ubiti i jednostavno su ga banovali jer ta njegova prica iz dana u dan preko 5 god je samo trovala forum...a on se nije ni mrdno..
Treba ti kao o svakom drugom.da ubedim da mi to ne treba ali ipak to ne ide
Ali izuzetno ne volim kada je devojci bitno materijalno stanje i status jer to mi je velika rak-rana
Gde na Ani? Recimo odem tamo, kazem da sam usamljen, stidljiv i nadasve zeljan briznosti, neznosti i tople reci podrske i one hoce da me vode u bioskop?poznajem ga sa ane..djecko ima strasnih problema u glavi..i to nece rjesiti na forumu, jer zbog stila pisanja vise ce ga trolati nego pisati ozbiljno..radilo se sa njim i ozbiljno na ani..par djevojaka je izaslo sa njim radeci na njegovoj socijalizaciji..i dzaba..kuknjava, prica da ce se ubiti i jednostavno su ga banovali jer ta njegova prica iz dana u dan preko 5 god je samo trovala forum...a on se nije ni mrdno..
Krenuće mu promene prva stanica od infektivne klinike.brate,kontam da si lenj,milion izgovora i ovo ono..ali imaš ciganke kod plavog mosta,da ti skinu mrak za 1000 dindzi...
zapni malo,skupi 1000 dindzi i ulozi ...
progledaćeš i krenuće ti
zenske muske teme..necu vise da pisem da neb krsio neka pravila jer na nekim forumima je zabranjeno spominjati konkurenciju..napisi ti ovdje, vjerujem da ce te izvesti..Gde na Ani? Recimo odem tamo, kazem da sam usamljen, stidljiv i nadasve zeljan briznosti, neznosti i tople reci podrske i one hoce da me vode u bioskop?
Kako se ovo na Ani zavrsavalo?poznajem ga sa ane..djecko ima strasnih problema u glavi..i to nece rjesiti na forumu, jer zbog stila pisanja vise ce ga trolati nego pisati ozbiljno..radilo se sa njim i ozbiljno na ani..par djevojaka je izaslo sa njim radeci na njegovoj socijalizaciji..i dzaba..kuknjava, prica da ce se ubiti i jednostavno su ga banovali jer ta njegova prica iz dana u dan preko 5 god je samo trovala forum...a on se nije ni mrdno..
Ma ovde sam pisao malo i neke druge stvari... Reko da gvirnem u blistavom izdanju..zenske muske teme..necu vise da pisem da neb krsio neka pravila jer na nekim forumima je zabranjeno spominjati konkurenciju..napisi ti ovdje, vjerujem da ce te izvesti..