Ne mogu da nadjem devojku i da budem s njom

Za početak nađi u sebi onaj životinjski nagon. Povećaj nivo testosterona putem odgovarajuće hrane (med, sardine itd) ako je libido nizak.Plati neku dobru qrvu odradi to i budi miran. Samopouzdanje će dođi, a onda neka devojka i eventualna zdrava veza. E sad ako si još uvek fin ili previše fin za to. Onda se fizički angažuj da prazniš energiju i da se izduvaš a što se devojaka tiče traži ih na nekim mestima na koja bi ti išao. Ili se upiši na ples iako te ne zanima, tamo uvek ima žena koliko hoćeš.

Odavno a možda nisam ni nikada do sada čula niti pročitala iskreniju, ljudskiju, topliju ispovijest. Želim ti ostvarenje želja koje se tiču ljubavnog života (ma i svih drugih ali tu prvo!)
Pohvale za lijep način pisanja, pravopis i sklad rečenica. Držim fige da dođu vedriji dani u tvom životu :heart:
Hvala ti puno

Провалили смо да се све твоје теме врте око чипке.

Генерално, све што мушкарци раде, раде због чипке. Због свемоћне чипке. Да није ње, људи би и даље живели као звери по шумама. Јурење за чипком, посредно је довело до свега што човечанство данас има.

Што се теме тиче...погрешно је кукати на карте које нам је живот доделио. Уместо тога, морамо да играмо са картама које имамо.

Ти имаш много простора за напредак. Ради на себи. Учи, ради. Година је 2023. и прилике за учење и усавршавање су веће него икада раније.

Ради на свом самопоуздању, на појави. На социјалним и другим вештинама. Ако то кренеш да радиш, сваким даном ћеш бити бољи и бољи, па ће, успут, доћи и чипка.

Био је овде неки Владимир83 који је пре пар година, у више наврата отварао сличне теме.

Форумаши би му саветовали да ради на себи и промени се на боље, а он је био упоран у томе да не жели ништа код себе да промени и да сви други морају да га прихвате баш таквог какав јесте, а не да се мења да буде неко други.

Поента промене на боље јесте да ми остајемо оно што јесмо, само постајемо боља верзија себе, а не друга верзија.

Mislis da nije?

poznajem ga sa ane..djecko ima strasnih problema u glavi..i to nece rjesiti na forumu, jer zbog stila pisanja vise ce ga trolati nego pisati ozbiljno..radilo se sa njim i ozbiljno na ani..par djevojaka je izaslo sa njim radeci na njegovoj socijalizaciji..i dzaba..kuknjava, prica da ce se ubiti i jednostavno su ga banovali jer ta njegova prica iz dana u dan preko 5 god je samo trovala forum...a on se nije ni mrdno..

Zaboravio sam da napisem, prioritet su mi devojke koje zive u Beogradu ili u okolini jer bi mi veoma tesko pala veza na daljinu ili jako retka vidjanja. Zelim da sa devojkom imam uzivo kontakt.

Ne znam sta da mislim, ali izgleda da mi je vece zlo bez toga, izuzetno sam usamljen i propadam zbog toga, ne mogu da lazem, pokusavam i sebe na taj nacin da ubedim da mi to ne treba ali ipak to ne ide..
Radi na sebi.
Korak po korak.
Nemoj samo da sebe predstavljaš u lošem svetlu. Moraš da o sebi misliš dobro.
Počni da prilaziš devojkama. Sve je u tvojim rukama. Sigurno ćeš naći neku koja ti odgovara. Nemoj da odustaješ.

poznajem ga sa ane..djecko ima strasnih problema u glavi..i to nece rjesiti na forumu, jer zbog stila pisanja vise ce ga trolati nego pisati ozbiljno..radilo se sa njim i ozbiljno na ani..par djevojaka je izaslo sa njim radeci na njegovoj socijalizaciji..i dzaba..kuknjava, prica da ce se ubiti i jednostavno su ga banovali jer ta njegova prica iz dana u dan preko 5 god je samo trovala forum...a on se nije ni mrdno..
Onda ok, za razliku od tebe, ja nisam bila na Ani pa ne znam.

Gde na Ani? Recimo odem tamo, kazem da sam usamljen, stidljiv i nadasve zeljan briznosti, neznosti i tople reci podrske i one hoce da me vode u bioskop?

Али у Бегешу где има бар 800 хиљада риба да не можеш да нађеш нешто за себе, дај брате тргни се мало. Не делујеш као неки лудак, крећи се и стартуј, ако седиш кући и кукаш нема од тога ништа. Јбг биће и лове, да изведеш на пиће, неке колаче, за то бар увек можеш некако да искомбинујеш. Али да до тога дође мораш да стартујеш, јбг буди спреман на одбијање јер се нећеш свакој свидети појавом и ставом, али биће и оних које ће те саслушати. А то ти је полазна тачка за све остало.

Kako se ovo na Ani zavrsavalo?

Izasao je na kafu sa par forumasica, i?

Sta je bilo?

Back