stugots
Čovek
- Poruka
- 37.336
Jesi nekad gledao proces kako žene svajpuju tinder.
Često odreaguju pozitivno na neku glupost. Možda eksperimentiši s prvom slikom (maćka, ovo ono)
Hm, interesantno, možda si u pravu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi nekad gledao proces kako žene svajpuju tinder.
Često odreaguju pozitivno na neku glupost. Možda eksperimentiši s prvom slikom (maćka, ovo ono)
Pa jesi video nekad one ruske 2/10 oligarhe koji imaju 6/10 suprugeDakle, svesno si uskracujes jedini legalan nacin da dodjes do ______
Sad najednom hoces da te neko postuje zbog duse, a ne zbog love? KamanPa jesi video nekad one ruske 2/10 oligarhe koji imaju 6/10 supruge
Zar to nije tužno da bi ih one ostavile kad bi propali u biznisu
Da, ja svoju maćku nikad ne bi metnuo na tind jer bi to bilo čitovanjeJesi nekad gledao proces kako žene svajpuju tinder.
Ne nego gorepomenuto raslojavanje. Možemo ga ilustrovati radio-dramom s 3 akteraSad najednom hoces da te neko postuje zbog duse, a ne zbog love? Kaman
Da ti kažem, kad bi bilo tačno da pravilo glasi: "Što više keša, to više ljubavi," to bi čak bilo prihvatljivo.
Međutim to uopšte tako ne funkcioniše.
Nego femoidi podele muškarce na 2 kategorije:
- oni koji su vredni da dobiju pićke Besplatno
- oni koji moraju da plate, a pritom ih intimno preziru i posle plaćanja
Kad tako postaviš plaćanje, ono više nije prihvatljivo, jer prosto praviš budalu od sebe.
Da, ja svoju maćku nikad ne bi metnuo na tind jer bi to bilo čitovanje
pa svako nudi ono sto ima da ponudi, najbolje da se riba kresne s incelom koji nije lep al je zato glup i siromasanNe nego gorepomenuto raslojavanje. Možemo ga ilustrovati radio-dramom s 3 aktera
Uloge: PIMP, john (klijent prostitutke) i prostitutka.
1. Pimp dobija poštovanje žene, a ne samo da joj ne plaća, nego joj čak uzima pare
2. John dobija samo prezir, premda je platio
I sad ti očekuješ da se Incel X svesno kategorizuje kao građanin drugog reda
To vi nekom drugom prodajte, na Daždevnjačkom kongresu
ne snam milaMene Nosferatu optužuje da sam krhka ženica, a u stvari u meni čuči Šaban Šaulić.
Moze, ali samo za slikanijePozajmi ga meni
Nije, jer je prethodno ta pohađala Vrtešku KurčevaDobro, ali ako ti žena traži zaposlenje da bi bio vredan pićke, a ti imaš 30+ godina, mislim da je to razuman zahtev
No hymen no diamondpa svako nudi ono sto ima da ponudi, najbolje da se riba kresne s incelom koji nije lep al je zato glup i siromasan
Ne podnosim krv etcNo hymen no diamond
Pa ti vidi
Mislim ne ti ti si Salamander
Nije, jer je prethodno ta pohađala Vrtešku Kurčeva
Pogledajte prilog 1281777
Znači ta dinamikaDobro, gledaj da ti posao ne bude - inženjer.
Ili Softvjer inzenjerDobro, gledaj da ti posao ne bude - inženjer.
Da, zbog nečega ti bolesnici reaguju na bizaran spoj muškosti i lakiranja noktijuZnači napraviću fotku sa maćkom i hoću da se našminkam, al ne kao južnokorejski dečak, nego nešto kao Kirk Hemet iz Load/Reload ere, pominjao sam to više puta.
Znači pomalo mračno, ali ne gotik mračno, nego kul mračno.