Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po cemu je specifican u odnosu na ostale koji se ispovedaju, a i vrlo moguce da je neki trol ala memento mori etc

Ma ni po čemu, običan incel koji kanališe frustraciju na internetu i za svoje jade opet krivi žene, a još se nije setio da se pogleda u ogledalo.

Upiru se da ga savetuju, da mu pomognu... mislim, možda zvučim surovo i bezosećajno, ali takvim likovima se ne može pomoći.

Ma ni po čemu, običan incel koji kanališe frustraciju na internetu i za svoje jade opet krivi žene, a još se nije setio da se pogleda u ogledalo.

Upiru se da ga savetuju, da mu pomognu... mislim, možda zvučim surovo i bezosećajno, ali takvim likovima se ne može pomoći.
Jbg, nekome (vecini) je sudba zakucana rodjenjem

Ono kad se normal fegovi ljube u obraz to je znak da su se kavsali vo vremja ono
pa ne znam se u fegove
ali u pitjky se razumem
mada imam tu neke priatelje buljase
ali ja ne salasim u njihovu intimu

uglavnom to su ozbiljni momci
poslovni ljudi
koji vole druge ozbiljne momke

bijo sam jednom prisutan kad je moj priatelj buljas
ljupio svog momka i naisli nehi manglupi i nesto dobacili
dvacet minuta ih ie ovai lemo piftoljem i tiho im govorio uvrede
meni ovog jednog bilo djao

pa ne znam se u fegove
ali u pitjky se razumem
mada imam tu neke priatelje buljase
ali ja ne salasim u njihovu intimu

uglavnom to su ozbiljni momci
poslovni ljudi
koji vole druge ozbiljne momke

bijo sam jednom prisutan kad je moj priatelj buljas
ljupio svog momka i naisli nehi manglupi i nesto dobacili
dvacet minuta ih ie ovai lemo piftoljem i tiho im govorio uvrede
meni ovog jednog bilo djao
Reč Normalfags samo označava običan svet koji nisu čudaci

Naravno da on nije kriv što su tvoji prijatelji Roasties naslednici J. Mengelea u nauci eugenika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back