Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi moraju da prestanu da koriste reč 'humano' kad se priča o hraniteljstvu ili usvajanju, kao da je neki iskorak iz zone istinske želje, neka žrtva

Mnogima je to podjednako jaka želja kao nekog drugog da ima biološku decu

Ili da roditeljima počnemo da govorimo 'humano' što su se odlučili na biološko potomstvo

-Postajemo roditelji u martu

--Jao, to je baš... humano
Mozda koriste izraz humano kao razliku u odnosu na usvajanje zivotinja. Humano usvajanje = usvajanje ljudskih bica

Mozda koriste izraz humano kao razliku u odnosu na usvajanje zivotinja. Humano udvajanja = usvajanje ljudskih bica
Ma ne, nego humano baš kao žrtva

Što bi bila žrtva ako neko to želi, niko nije primoran

Ispade sad da ljudi koji ne mogu ili neće biološku decu moraju nekako da se oduže žrtvovanjem kroz usvajanje

Ali to naprosto nije tako, makar za mene, ideja usvajanja me ispunjava najvećom mogućom srećom

Primi lajf kouc
John Travolta Kiss GIF

Jako mi je neprijatno kad odem na kafu sa zenskom osobom, tj kad dodje konobar pa se nadjem razjapljen izmedj toksicno maskuline kavalirske potrebe da platim pice i s druge strane zelje da ostavim mesta za emancipaciju i prepustim da ona plati i onda uglavnom ni ne idem na pice kao sto ste mogli i da pretpostavite

Jako mi je neprijatno kad odem na kafu sa zenskom osobom, tj kad dodje konobar pa se nadjem razjapljen izmedj toksicno maskuline kavalirske potrebe da platim pice i s druge strane zelje da ostavim mesta za emancipaciju i prepustim da ona plati i onda uglavnom ni ne idem na pice kao sto ste mogli i da pretpostavite
Nikad ne daj da žena plati piće, end of story

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back