момоа
Stara legenda
- Poruka
 - 79.437

Staovo moje je bilo za Momou
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Staovo moje je bilo za Momou
Pa nemoj 'previše insistirati', nego diskretno plati, kad ode do wc-a ili tako neštoDa, ali opet ako previse insistiras na placanju mozda pomisli "ovaj je agresivan i nametljiv" dakle odbojno je i to
Oko cegaNe želim više da mislim
o neDa, ali opet ako previse insistiras na placanju mozda pomisli "ovaj je agresivan i nametljiv" dakle odbojno je i to
Ako ona krene da plati, nabodi je sakom kako ne bi mogla da izvrsi tu radnju.Nikad ne daj da žena plati piće, end of story
Da, ili jednostavno ja odem ko fol do vc-a i onda usput platim. Koristio sam taj trik u mladosti.Pa nemoj 'previše insistirati', nego diskretno plati, kad ode do wc-a ili tako nešto
generalnoOko cega
Ja odem do wca i onda ona plati.Da, ili jednostavno ja odem ko fol do vc-a i onda usput platim. Koristio sam taj trik u mladosti.
Sto da ne, ono sto danas deluje smekerski sutra moze sa rezultira naslovom u crnoj hronici etco ne
nece to niko pomisliti
Kakva crna hronika sad?Sto da ne, ono sto danas deluje smekerski sutra moze sa rezultira naslovom u crnoj hronici etc
NIje kao da sam blizu da odem na neki dejt nego uopceno razmisljam, recimo danas sa bratovom dev pricam o tome, a ona je u fazonu "o cemu ti mislis". Da, ali mi nisi otklonila dilemu.ne postoji nista odbojnije od muskarca koji na prvom dejtu pusti zenu da plati,
mada je kasnije ok da zena plati,
Ili npr splituje račun za dve kafe itdne postoji nista odbojnije od muskarca koji na prvom dejtu pusti zenu da plati,
pa da stalno nesto izmisljas da ne bi izvodio zene
Pa ima tih Endru Tejtova koji se danas previse zauzmu za zenu i djecu, a sutra ih pobiju npr. To su dve stranice iste kovanice.Kakva crna hronika sad?
o neeeeIli npr splituje račun za dve kafe itd
To su vrlo realni izgovoripa da stalno nesto izmisljas da ne bi izvodio zene
pricamo o placanju kafePa ima tih Endru Tejtova koji se danas previse zauzmu za zenu i djecu, a sutra ih pobiju npr. To su dve stranice iste kovanice.
Igzekli, tako to pocinje moja Slavicepricamo o placanju kafe
Zato i nema 2. dejtaU Amerikama splituju racune, sta hvali, mislite li da znate bolje od severozapada Maribora
Da, ali to je ok, kad izadjes u vecem drustvu niko ne ispadne dalabu vec se deli na ravne casti.U Amerikama splituju racune, sta hvali, mislite li da znate bolje od severozapada Maribora
Tamo se kresnu na prvom i svak svojoj kuci. pragmaticni ljudi, brzo se zivi, nema se vremena za drugi dejt i sl.Zato i nema 2. dejta
Jel si čitao Foknera?Hajmo ponovo. Dakle, ovo nek bude tema gde cemo da pisemo sta nam trenutno prolece kroz glavu, nesto kao u onim Foknerovim romanima, dakle bez filtera i cenzure, ako je moguce.
Tipa "sad cu da se bicujem, necu, oblacno je, kisa ce verovatno, hebem ti gavrana, nervira me, moram posle da odem do frizera, gde su slusalice mamu im jbm" i tako...
Stavljam privremeno na lepljivu, pa cu da je odlepim, ako se ne zalepi lepo.
P.S. Traste eve ti ga na hehe![]()