момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.437
Inace, danas mi se citav svet srusioDa, tako sam odlucila da razumem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace, danas mi se citav svet srusioDa, tako sam odlucila da razumem

Ne mrze, nego imaju komplekse
Moguce mada koga boli picgaNe, mrze nas i žele da nas nema na forumu.
Pa rekoh ti da bih cula u carsiji da je leca
Pa ti si bio putinovac pa sad demokratises na mlavi.Ова ће за 10 година да постане екстремни националиста и члан СНС, пази шта ти кажем.
Ma nece, nazalost ostace levicmarka koja ne prezire narod do kraja zivota etc. Samo ne znam kako kao femibistkinja ne shvata da je narod taj koji siluje zene.Ова ће за 10 година да постане екстремни националиста и члан СНС, пази шта ти кажем.
Levicmari nemaju sta da brane narod, to rade desnicmari.Ma nece, nazalost ostace levicmarka koja ne prezire narod do kraja zivota etc. Samo ne znam kako kao femibistkinja ne shvata da je narod taj koji siluje zene.
Narod = radnici, na to i mislimLevicmari nemaju sta da brane narod, to rade desnicmari.
Levica je radnicki tribun.
Anti-heroina bukvAli ova likusa koja je dete vratila iz svedske u hraniteljsku porodicu u nedeljice
Debilka narodnjackaAnti-heroina bukv
Да, било би зекстрица.Pa ti si bio putinovac pa sad demokratises na mlavi.
Nema pravila, mozda Jelena postane demokrata takodje.
Ko god ostane ovde, poludece pre ili kasnijeТако је и Јулин некад био Чегевара а данас је Песков Нејаки.
Ko god ostane ovde, poludece pre ili kasnije
Kako podnosis ovaj put?Е, ја сам болестан, мислим буквално, имам ковид а нон стоп зовем по одељењима и микроменаџујем по Млави.
Moguce mada koga boli picga
Pa ti si bio putinovac
Kako podnosis ovaj put?
Jbg, greske u proceni se desavaju, nikad nije kasno da se pristojan covek vrati na pravi put i sl.Е да, анегдотица поводом овога:
Ја сам 2009. био у Русији на некој студентској размени, био сам у Јекатеринбургу (родно место Бориса Јељцина). И било је баш лепо. То је било време економског полета РФ, мислим да им је 2008. био највећи БДП у историји. И били су отворени према свету, модерни, кул итд.
И тад сам био баш русополудео, узео сам да учим језик и знао све о свакој покрајини Русије, тада је за њих владало интересовање на Западу, био је неки Марк Адоманис што је писао чланке о Русији на Форбзу и сајт Russia Trek који је финансирао њихов туризам и то.
Мислим да је прво огорчење дошло негде 2012-2013 кад су започели рабидну хомофобну политику, па кад је држава почела да финансира покрете који су рецимо звали гејеве на дејт преко "Малих Огласа" а онда их аутовали и поливали мокраћом. Наравно, то су радили са гејевима из средње Азије, рецимо Узбецима, који су бежали у Русију јер је била либералнија од њихових држава тада, или чеченске гејеве су предавали породицама на погубљење, а руске су уцењивали и слично. То ми је било искрено језиво.
То је био и први процеп у односу са Западом. Инвазија на Грузију 2008. им је толерисана уз слегање раменима и коментар "Па и ми смо нападали Ирак и СРЈ, свако има право на свој Ирак". Тада је чак и Хилари са Лавровом притискала неко црвено Ресет дугме. Мислим да је Русе престравио начин на који је Хилари свргла и погубила Гадафија. Арапско пролеће јесте била последња велика спољнополитичка офанзива САД-а. Те 2011. мислим да су Руси одлучили да коначно раскину са Западом и воде неосвјетску политику, иако мислим да је семе тога посејано још 2003. када је нападнут Ирак. И онај пад Пољског председничког авиона 2010. ми је био сумњив. Антигеј реторика је било њихово прво раскидање са вредностима Запада, и сећам се да је то први пут да је становништво на Западу масовно негодовало против њих. Стивен Фрај је ишао да се свађа са неким апаратчицима и сл.
Али морам признати, 2014. сам био на страни Донбаса и 2015. се радовао њиховом уласку у Сирију. Тек негде у последњих 5 година, кад сам видео колико су њихови пипци дубоко у Србији, сам трајно променио мишљење и схватио колико је то једна малигна појава.
Jbg, greske u proceni se desavaju, nikad nije kasno da se pristojan covek vrati na pravi put i sl.
Ali mislim da je u tvom slucaju kljucno sto si se odselio u neko normalno drustvo i postao zadovoljan svojim zivotom, zar ne?
Ne moze se biti zao ako si zadovoljan zivotom, iako je obrnuto moguce ali samo kod manjine koju onda razni kompleksasi proganjaju.