Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ima ista gore nego biti sam na svetu
drag.gif

Ova paranoja - ma nije problem u paranoji, mi smo gov.na. Da se ljudi toliko mogu ložit, odvratno.
Tek ćemo videt koji je bio pravi razlog. I ič se ne sekirajte, nećete mreti - doživećete da vidite. I onda ćete se lupat u glavu koje ste paranoidne i lakoverne budale bili.

depresija je teže s.ranje
nikom poželela ne bih - ni najcrnjem neprijatelju
ne, lažem
poželela bi svim onim majmunima, da proste majmuni, i uključujući tu i najbliži rod, koji su mi govorili ma šta se foliraš, nije ti ništa
e, NJIMA bih poželela
teško objasniti ko nije iskusio, ljudi se čude i ne veruju - kako, nije ti fizički ništa, zdrav si i prav, a ne možeš da ustaneš ujutro??
probala, odustala
ma koji im autoritet pokušao objasnit, nema veze bio on dr mr žgljbn - onaj koji nije doživeo ne shvata
najgore što ni ja ne shvatam, što bih i ja htela da se ne osećam tako, što ne vidim razloga da se tako osećam
avaj, džaba, neki defekt u mozgu ne pita šta bih ja htela

u redu za pogubljenje cekam svoje otkrovenje voleo bih malo ranije da se resim megalomanije Sto hvata neosnovano psihu diveci se svom delu I liku videvsi sebe u izolaciji razmisljam iskljucivo o negaciji svega Sto drugi nude ne nailazeci vise na osude moje sudbine tvorci predstavljaju se kao praoci u naznacenim periodima izranjaju zivote navodno poklanjaju ja ih ne vidim kao bitne za mucitelje smatram ih sitne autoritete nek glume zenama moja reakcija je osama djubre Sto talozim,otpatke na glavu izrucicu im dosetke mali milion situacija stvorila je moja interpretacija ne zelim da vidim njihove sluge kako maltretiraju druge nemocne clanove plemena po njima treba im zamena njihovi preci se odricu preziru njihovu pricu bitni su samo nalogodavcima sporazumevaju se satanskim znacima sve dok im posao ne zavrse u bolesnoj ekstazi svrse naprave novog psihopatu koji ce oponasati tatu

Koja količina jada, ovaj narod stvarno zaslužuje da nestane. Mda, sve je ok, sve pet, dokle god ima leba i zadruga.
Koji ste vi majmuni, da proste majmuni. Šta god vam se desilo u budućnosti, treba da vam se desi, i daće bogovi pa tražili i repete, a onda svi mrš gov.njivom motkom u krečnu jamu, da se ne množite i ne širite boleštinu dalje. Tamo vam je mesto, izrodi i nakaze. Fuj, fuj, gadosti i odvratluka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back