prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.655
ja nisam volio trzni centri al zato jesam pijaceNecu, ocu se prosecem, ocu opipam, ocu isprobam, ocu idem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja nisam volio trzni centri al zato jesam pijaceNecu, ocu se prosecem, ocu opipam, ocu isprobam, ocu idem...
8mart rodjendan dan zaljubljenih bar triput godisnjeDobijat
Ja ne dobijam, ja sebi biram
limun i ne mozes na veliko al duhan moze na kilo pa ne moras odatDodijalo mi vise odati po gradu traziti limun i babe sa cegerima cigara oko pijace![]()
Jok8mart rodjendan dan zaljubljenih bar triput godisnje
Nisam imala pojma da je policijski od petka. Komšije u zgradi ne poznavam.nisi imala de nabavit?
a ono u zgradu kao solidarnost il svi se zamandarali
doduse ni ja ne kimuniciram inace s komsije....
recimo ja ne jedem lenju pitu vec duze vreme a jeo sam je svaki dan i tako neke sitnice
sve je to prihvatljivo al internet nikako.....
kako bi uopste komunicirali?> fiksnim telefonom?> vecina ga je odjavila

ali ja hoculimun i ne mozes na veliko al duhan moze na kilo pa ne moras odat

ja sam kupovo pivu il votku al nistaali ja hocu
Hocu bre kupim sebi nesto da si malko popravim raspolozenje i tacka

A da probas gaceja sam kupovo pivu il votku al nista
super nebi dalje rasclanjivo jer se moze rasclanit al zadire u privatnost navike i sl,Jok
Meni samo ja mozem kupiti
kod kineza i na buvljak ranije dobio od zene ne bi ja kupio sebe u buticiA da probas gace
Ja i nebi dalje detaljisalasuper nebi dalje rasclanjivo jer se moze rasclanit al zadire u privatnost navike i sl,
da si u moje drustvo to ne bi mogloEvo na Epic idu Bordžije i pričaju o nekoj koroni čemu li a ja ko mali majmun malo malo pa dižem glavu da pogledam šta govore ko da je dnevnik ebote
gotovo i mene su se dočepali
što, ne drndaju ti bordžije ko pozadina u stanuda si u moje drustvo to ne bi moglo
u pozadinu trenutacno mi ide baja mali knindzašto, ne drndaju ti bordžije ko pozadina u stanu
ništa bolje od praznika uz kad sam bio mali znao sam svoj pravacu pozadinu trenutacno mi ide baja mali knindza

mene ovo radiništa bolje od praznika uz kad sam bio mali znao sam svoj pravac![]()
od tog će i korona da crkne definitivnomene ovo radi
baja pije doma i novica a i ja sto cemood tog će i korona da crkne definitivno
rizikovaću pa neću puštati klip nek ide život
nikad nisam znao satrovacki al sam razumio kad mi se kaze sublimativno zato sam i presto gledat tv sto i tebe preporucujeme sad su ovde počeli i da vrte ploče unatraške da provere da nema satanističkih poruka
ebote stvarno cirkus kolorado