Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mama mi je rekla da ne razgovaram sa nepoznatim cikama :nono3:
1591045485808.jpeg
Da znas da ti je u pravu mama dobro kaze,a mogu li onda sa tvojom mamom da izadjem deluje mi kao zena na mestu ako je zainteresovana za jedan prigodan koktel neka mi se javi prvo na pejdzer reci joj da ce sifra biti malina..

Eh te misli sta covek da radi sa njima,jeste odrasli smo zajedno isli u osnovnu zajedno sedeli u klupi gledali Srecne Ljude zajedno plakali kada je Neca izgubio Simu,kasnije sam im pomogao u zivotu nasao im posao upoznao ih sa buducom zenom,sve sam radio samo da budu srecne ali ne vredi cak sam im uplacivao svake godine odmor u Paraliji ove ture sto Palma vodi i racunam provesce se tamo kupa se odigra koje kolce samo da mi se srecne vrate i ne vredi i dalje su neserecne,ma ima da prekinm svaki kontakt sa njima pa neka me zove dolazi na kucu zvoni necu odgovarati,kada se promene na bolje onda mozemo ponovo da se druzimo i pricamo dotle nista...

meni je oduvek bilo fascinantno kako ljudi olako prelaze preko toga da kennjaju govvna skoro svakog dana i onda ti(mi) dođu i reknu fazon kuku marko opet nisi bacio đubre pa možeš li biti toliko neuredan?? A ona kennjala smrdljiva govvna i brisala ta govvna pre 5 min
Ili kad se žeNske lickaju i spremaju pa me pitaju marko jesam li lepa!? Da li izgledam elegantno i onda im ja reknem jebbljiva si i nije niko elegentan niti softivixiran jer si govvno iz čmara pre koji sat mučno izbacivali i onda se posvađam tako i zamere mi što pominjem
nzm kako neko mož da se oseća kogod gospodin ili dama a konstantno ispušta iz sebe lopte govvana i brišen ih,razmazuje po dupetu i onda ode i u ogledalo i kae uf kaki sam gospodin lele vidi samo tu eleganciju.. a dok to priča govvno se stvara u njemu,praktično viri iz čmmara,merka da izađe i usmrdi mu život i umelja ga

Al bar se pojavio opet onaj toliko nepismen da normalan čovek nije u stanju pročitat ni prvu rečenicu (?) do kraja.
Ebote, i on (ona? ko bi ga znao a i koga briga) zove modove za brisanje, upiš živi.
Tebe verovatno neće brisat, jer niko ne ume da "pročita" šta si probao/la da napišeš.
Viđala sam raznorazne nepismenosti, al ovo je skroz novi nivo :zcepanje:Bar me nasmeja (mada nije za smeh, čega se pametan stidi itd, i neko do te mere nepismen se usuđuje PISATI bilo šta i bilo gde) :zcepanje::zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back