Dragiša drakula
Zainteresovan član
- Poruka
- 130
Mama mi je rekla da ne razgovaram sa nepoznatim cikama![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mama mi je rekla da ne razgovaram sa nepoznatim cikama![]()
Pogledajte prilog 706609Da znas da ti je u pravu mama dobro kaze,a mogu li onda sa tvojom mamom da izadjem deluje mi kao zena na mestu ako je zainteresovana za jedan prigodan koktel neka mi se javi prvo na pejdzer reci joj da ce sifra biti malina..

A bas ocekivao taj sastanak sada ste mi poljuljale moje vec odvec krhko poverenje u zenski rod, sada cu danima patiti crne misli ce mene moriti ali nadam se da cu izaci iz svega ovoga kao jaca licnostOna bi dosla rado, ali je malko prikovana za krevet![]()
OcesA bas ocekivao taj sastanak sada ste mi poljuljale moje vec odvec krhko poverenje u zenski rod, sada cu danima patiti crne misli ce mene moriti ali nadam se da cu izaci iz svega ovoga kao jaca licnost![]()
ni krive ni duzne 
Izgleda da jesamDa li sam pogresne ljude blokirala na fejsuni krive ni duzne
![]()

opet Jovo nanovoLako je vama svima kada sam ja sama protiv svih i ne mogu vam nista![]()
Bar me nasmeja (mada nije za smeh, čega se pametan stidi itd, i neko do te mere nepismen se usuđuje PISATI bilo šta i bilo gde) 

Budi hrabra stisni zube,Ako se piše i razmišlja ozbiljno razumno odgovotno takoreći društvenoprihvatljivo..
Onda te isprdače najgore..
Budi hrabra stisni zube,
Pa sta bude neka bude