Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne volim kad mi se na radio prekida zvuk al me mrzi popravljat sluso radio dramu u auto i sad pod utisak se pitam uostalom pogledacu u programsku semu na radio beograd da pokusam nac naziv eventualno poslusat naknadno al nije to to u auto je ko tvajlajt zon sad kad nema nikoga napolje

Umre deda, dve kapi suze, jebbeni dve kapi zbog dede koji mi je bukvalno bio u top 3 najgotivnije osobe u zivotu, svi oko mene ridaju. Objasnjavam sebi da je sve to normalno, ne zelim da poverujem da je umro, verujem da je ziv i da nas gleda i ne dozvoljavam sebi da placem, ni on to ne bi hteo. Ne placem ni na sahrani. Onda se pitam da li mi je centar za tugu ogrubeo, da vise ne osecam bol. Gledam Green Mile pre neki dan i prasnem u plac kojeg ne mogu da zaustavim, pokrivam glavu jastukom da me ne cuje neko. Zbog dede dve kapi, green mile - ceo bokal. Bem ti zivot
To te stigo deda, a ti mislish da je green mile, cenim

odkuda ideja beskonacnosti u covjeku kad je konacnim bicem? mislim beskonacnost postoji al sto je covjek preslikava na sopstveni put koji je ogranicen omedjen njegovom egzistencijalnom datoscu. ako saznas da je materija beskonacna ne znaci da ako si sazdan od materije da si to i ti zelje su jedno a mogucnosti nesto drugo
isto je i u ljubav jedno srce ima jak potencijal da voli al ga ne moze svako okoristiti i osjetit u taj pun potencijal

valjda nece dugo trajati
drag.gif

kad secanje prekriju slojevi sto bi ih pomerao kad to sto se vadi nema nikakvu upotrebnu vrednost cak ni da izazove nostalgiju to govorim nakon duzeg vremenskog intervala

zivot mi neumitno curi a pristizu odgovori opskuri na svako pitanje postavljeno smisao se javi povremeno i to ne u svojoj celosti vec nagovestajem mi da veselosti
a onda kad dodjem do zakljucka da ne znam sustinu iznutra krenem da setam u krug proizvodeci svoj vidokrug u kojem sam jedino merodavan da postanem covek slavan
odgovorivsi na pitanje zasto ipak sam prevideo fijasko koji me sacekao zbog odluka kojima nisam bio strucan sudije porotnici i publika zasitili su se mog ludila
na presudi nista bogzna sta pisalo dodatno se izgubio smisao postojanja mene kao jedinke preraslo je iskljucivo u pridike neostvarena uloga dodeljena uskoro bice i smenjena
mozda ne identicnim pojedincem al ipak cu srecno da klicem sto nema me vise na prozivci i sto mi ne lutaju misli drugima prepustam stranputice da jedna na drugu lice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back