petar_z
Iskusan
- Poruka
- 5.282
Nemoj da se nerviras. Sam kraj nije los iako je cudan i neocekivan. Problem je sto su neke stvari ostale nedorecene i nerazjasnjene. Mozda im se zurilo da zavrse serijal.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da se nerviras. Sam kraj nije los iako je cudan i neocekivan. Problem je sto su neke stvari ostale nedorecene i nerazjasnjene. Mozda im se zurilo da zavrse serijal.
http://thewertzone.blogspot.com/2014/08/details-on-wheel-of-time-companion.html
Ево прочитајте занимљив текст. Изаћи ће још једна књига, као енциклопедија под називом "The Wheel of Time Companion". Садржаће слике, скице, мапе као и 1.000 речи на Старом језику. Такође ће бити профили скоро сваког лика у књизи. Око 350.000 речи све у свему. Новембра 2015, највероватније.
Ма колико бедна и јадна била, постоји мајушна шанса да добијемо филмове. Ухх зар то не би било фантастично?
П.С.
Нисам знао да је Роберт планирао да напише трилогију о Сеаншану![]()
Штета што то нећемо доживети
Такође, планирао је да пише нове књиге, невезано за Точак времена али ето, умре човек и ништа . . .
Та књига би била занимљива. Надам се да ће је Лагуна и објавити.
И ја мислим да постоји шанса за филмове јер пуно људи прича о томе,тема је занимљива,али не знам колико је то остварљиво будући да постоји 14 књига али видећемо...
А та трилогија је ваљда требало да се ради о Метовом и Туонином животу после Тармон гаидона мислим. Можда Сандерсон уради и то![]()
Završio serijal. Od 2005. na ovamo.
Nije to to, da se sve to završi u jednoj knjizi, džordanovski bi bilo još za tri.
Ja bih radije WoT kao anime nego film.
Не би било лоше, онда би могли да развуку на више сезона. док би за серију све преко 7 било немогуће. Плус што бисмо имали ризик као са Игром престола, да изаберу дебилне глумце, да избаце нешто или да прераде.
Видех случајно да има "audio book" па ме занима вреди ли то чему? Ја никад нисам слушао.
Slusao sam jedno poglavlje iz zadnje knjige. Neko cita knjigu ti slusas i to je to. Jedina dobra stvar ako slusas na Engleskom je sto naucis kako se izgovaraju neke reci. Naprimer Ajah
Zdravo društvance!
Isplati li se da čitam još 7 delova, koliko mi treba do 14. Prvih 7 sam pročitao u osn, srednjoj, dva puta, jer nije bilo prevoda ostalih, pa ajd kao iz dosade nanovo. Behu lepa vremena
Kako teče odvijanje radnji u narednim delovima, ima li bespotrebnog baljezganja za upotpunjavanje prostora, što me smara u aktuelnim fantastičnim knjigama.
bespotrebnog baljezganja za upotpunjavanje prostora
Preskoči slobodno sve do 11. dela.
Што се мене тиче исплати се. Многи се жале на мањак радње у неким деловима, али што се мене тиче, то је као да у филму очекујеш да битка која је врхунац свега и идеалан крај филма, заправо буде цео филм без упознавања са ликовима, њиховом филозофијом итд. итд. По мени би требало да прочиташ све. Опет кажем, лично ми ниједна књига није била досадна, али остали очигледно имају неке проблеме са "мањком радње".
И наравно зависи шта ти сматраш под
Zdravo društvance!
Isplati li se da čitam još 7 delova, koliko mi treba do 14. Prvih 7 sam pročitao u osn, srednjoj, dva puta, jer nije bilo prevoda ostalih, pa ajd kao iz dosade nanovo. Behu lepa vremena
Kako teče odvijanje radnji u narednim delovima, ima li bespotrebnog baljezganja za upotpunjavanje prostora, što me smara u aktuelnim fantastičnim knjigama.
I odjednom Rand ima 6 ruku i priča na 23 jezika
- - - - - - - - - -
Taj manjak radjnje mene plaši, jer trenutno nemam preterano mnogo vremena za čitanje, pa sam dosta izbirljiv, svakako treba probati, pa dokle ide, al reko, ajd da čujem druga mišljenja![]()
I odjednom Rand ima 6 ruku i priča na 23 jezika
- - - - - - - - - -
Taj manjak radjnje mene plaši, jer trenutno nemam preterano mnogo vremena za čitanje, pa sam dosta izbirljiv, svakako treba probati, pa dokle ide, al reko, ajd da čujem druga mišljenja![]()
Ovo s rukama si blizu.![]()
U suštini ko istinski voli serijal, neće mu teško pasti još nekoliko delova. Ima tu zanimljivih dešavanja.
A i vi ne morate da se zlopatite čekajući izdanja i/ili prevode.
ne kontam likove koji preskaču delove O.o ja sam sve pročitao bez problema, i bukvalno nijednog momenta mi nije bilo dosadno