Worthless
Zainteresovan član
- Poruka
- 171
A zivot kod nje ima sve keceve!naravno da je tako
istorija je uciteljica zivota!

Neko pametan rece ovo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zivot kod nje ima sve keceve!naravno da je tako
istorija je uciteljica zivota!
Cini mi se, da peta knjiga, drugi deo...Da je mnogo jebeno posveceno kako se ko(ja) obukao/la, ko je sta jeo, ko kako izgleda, etc...
naravno da je tako
pogledajte samo istoriju- ne kaze se dzabe: istorija se ponavlja, i istorija je uciteljica zivota!
koliko puta su teoloske, socioloske, politicke, kulturne, vojne, ekonomske greske ponovljene
kroz istoriju, a ima samo toliko nacina da se jedna ista greska napravi.
Naravno da ima. E, vidis to ti nije losa ideja, da procitam jos jednom sve od pocetka....
Slazem se. Kad mi Zlatooki rece ono gore, shvatio sam koliko imam rupa u secanju.
Ne vredi, moram ispocetka opet. Mada, preskocicu Oganj i Gospodara Haosa definitivno.![]()
Brate,Ninaeva je zasebna prica. Makar bila boginja, ja bih nju prvu roknuo da sam na Randovom mestu. A Lana bih obesio za jaja i terao ga da pisa krv dok ne ukapira koga je ozenio. But that's just me!Zapravo, SVE zene su ovde slicnog ponasanja,ukoliko ste primetili, samo je Ninaeva ekstremnija. One su najpametnije, one su najbolje, one su jedine koje mogu da spasu svet, one su jedine koje ovo, one su jedine koje ono, a ustvari kad se sracunaju stvari, sve sto su dosad uradile nije ni za k....
Nasle ciniju vetrova, izgubile 10 sestara i nekoliko Metovih vojnika zbog nepromisljenosti i gluposti i pobegle. Ali one su SPASLE STVAR!!!
Nije ni cudo sto su se muskarci i zene posvadjali pre Slamanja. Ja bih prvo srusio Belu kulu pa onda krenuo na Sajol gul.
Inace, ostatak je zapravo dobar. Rekao sam ranije, nakon Krune maceva, radnja se ubrzava. Ponovo se vraca ona dinamicnost poznata iz pocetnih delova.
Pa polovina Putanje bodeza su ti borbe. presao sam dobar deo Srca Zime i dosada sam zadovoljan.
Ali prokleta Ninaeva i dalje ne prestaje da smara.
Dosao sam do zakljucka da sam sve zaboravio. Razmisljao sam 10 sekundi o tome ko je Lanova zena.![]()
I turio extra topce made in China!!!
Ma brate... ne znam ni gospodara koliko ces imati zivaca da citas. TO je najgori deo od svih.
Ima najmocniji naslov a najusraniju radnju. Citaj samo glave sa Metom, i malko sa Random, da capnes o cem se radi. Ostatak, iscepaj i koristi ko toalet papir.![]()
Zivota mi...Dzordan nije los pisac, ali mnogo detaljise i preteruje sa detaljima i velicanjem...Prve dve knige su mi se dopale, i sad cekam da opet naidjem na takve delove...![]()
BIBLIOTEKE!?!
Ne, ozbiljno, sta vam znaci to osnivanje milion grupica. Oni pravi fanovi ce da se okupe IRL sa ili bez tih grupica. Bolje bi bilo kad bismo organizovali pravo okupljanje fanova iz cele Srbije, a onda krenuli na Lagunu i terali ih da se useru u gace pa da to pojedu....etc, dok nam ne daju sve delove koje su trebali dosad.
Zar nemam najbistrije ideje, a? Hajde, recite da imam. Dajte malko da likujem.![]()
Dopada mi se ideja za RL okupljanje...A moze i crusade na Lagunu.joke...
Haha! Naravno da moze. Moja jadna devojcica se razocarala kad mi kupila Putanju bodeza za rodjendan i onda saznala da sam ja zavsio Putanju odavno.![]()