Točak Vremena - Robert Jordan

• Začetnik teme Začetnik teme Zvjar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Brate,prvo sam zavoleo Perina,zbog njegove veze sa vukovima(jer ja obozavam vukove).
I bio je cool lik,a onda se potpuno izgubio nakon Dolaska senke. Otada mi se Met sve vise svidja. Covek jednostavno ne veruje nikome osim sebi i zbog toga mu skidam kapu. On nikada ne bi upao u zamku kao Rand.
A i njegova veza sa Seanshanima me sve vise interesuje. A i drago mi je sto ga se Ninaeva kloni. I bilo je vreme da neko spusti tu kobilu na zemlju. Ona je ta koja mene zestoko nervira.

A ni Elejna ne bi bila losa kad bi se malko priblizila zemlji.
Mislim...prvo ga psuje i kune a onda mu bez pardona trazi onu lisicju glavu da je prouci,navodno sa obecanjem da ce mu je vratiti. Mislim...ko je ona da tako zahteva stvari.
Dok ne stavi krunu na glavu moze samo da ga ljubi u dupe.:lol::lol::lol:

Da i ja avijendu zamisljam sexy......
viannen_19.gif
icon_chuckel.gif
f045.gif
candy.gif

A...bogami...Happy feet,nije ni Min za bacanje. A Alana mi je posebno sexy. Neznam zasto...jednostavno mi se svidja. Naravno,ja to sve samo umisljam. Ko zna kako ona izgleda u Jordanovom umu.Odnosno kako je izgledala u nujegovom umu. On ju je stvorio uostalom.:lol::lol::lol:;-);-);-)
Ali Alana...ih...sta bih joj ja radio da sam na Randovom mestu.:lol:

Ko je taj tom?E da 4th dimension hocete li prevesti 6. deo?
To se dešava u 5. knjizi.

Zašto bi da prevodimo 6. kada je Laguna već izdala :) Znači fino ptočitaš 6. od Lagune, onda 7. našu i onda pratiš prevođenje 8.
http://www.wotprevod.org/Staza_bodeza/prevind.htm

Ta poklic i moze da prodje ali njegova namcornost me izludjuje....
Koja pa sad namćornost?!?!

A i njegova veza sa Seanshanima me sve vise interesuje. A i drago mi je sto ga se Ninaeva kloni. I bilo je vreme da neko spusti tu kobilu na zemlju. Ona je ta koja mene zestoko nervira.
Ohoh, Nemoj Ninaevu da mi diraš. Ona jes jača na jeziku ali za razliku od ostalih primadona, a Aes Sedai da ne pominjem ona bi jedina nabila ruku u vatru da bi te izvukla ako si joj prijatelj. Egvena bi te načisto ostavila na cjedilu.

Cek u kom se tom delu desi?????:shock:
Poglavlje 10 u Gospodaru Haosa (6. kniga)

Sinko šta ti radiš ovdje kada nisi sve pročitao. Ima neki spojler načisto da te utepa.

Back