Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Monti, vidju Kumpels

tito-in-brandt.jpg

hektorius:
Odakle ti ova super fotografija.? Nijesam je još nikad vidio. Ih što će se moj otac obradovat kad je vidi. On je bio skoro 40-tak godina u uniformi. Ja sam po njegovim kasarnama odrasta. (Još malo pa odoh. Šteta što nije noćas Архангел navrnuo :-( )

monti7-krstas:
Odakle ti ova super fotografija.? Nijesam je još nikad vidio. Ih što će se moj otac obradovat kad je vidi. On je bio skoro 40-tak godina u uniformi. Ja sam po njegovim kasarnama odrasta. (Još malo pa odoh. Šteta što nije noćas Архангел navrnuo :-( )

Ne znam, ima Kumpel obaveza valjda

Javit cu ti kad nadjem na kojoj stranici nadjoh ovu sliku, to sam sad kopirao sa ove teme, bilo od prije, negde na sredini teme, pogledaj...

Moram i ja ici, laku noc

monti7-krstas:

SUNCE MOJE!!! Pa, pravi smo na svetu! ZIVEO DRUG TITO, i ziveli mi nama...Kada bih mogla da vratim sat istorije, bila bih najsrecnija na svetu...NE BIH DANAS bila ni gladna ni zedna...i.....

monti7-krstas:
Kako slika zrači međusobni respekt velikana. Herbert Fram (znaš sigurno) i Josip Broz
Kad će ikada koji Kancelar Njemačke u ovakvoj prijateljsko-srdačnoj atmosferi nekome iz sa prostora ex-yu uždit cigar duvana?

Naravno

Frahm...nikad vise onako, dobio Tito od njega i daimlera na poklon samo 3 takva napravljena, cuo sam

SUNCE MOJE!!! Pa, pravi smo na svetu! ZIVEO DRUG TITO, i ziveli mi nama...Kada bih mogla da vratim sat istorije, bila bih najsrecnija na svetu...NE BIH DANAS bila ni gladna ni zedna...i.....

ALI BI ZATO BILA ČETNIČKOG K*URCA,SITA TO JE ZA VAS DRUGARICE NAJVEĆA RADOST, JER REVOLUCIJA I SEX NE IDE. ALI ZATO ŠTO VIŠE ČETNIKA TO JE NAMA U INTERESU.........

KAO SPARTANCI , AKO RAZUMETE MADA NE VERUJEM...., GLUPI STE VI ZA TO!

Jeli jevrejine, jer istina da te kara u bulju Palestinac. I kako misliš da ti bude pjas tako "stabilan" kad ti dube destabilizuje Shamid al , još zamisli samoubica.

Imaš muda ovde da jedeš govna, što mi ne poližež sladoled sa sestruicom u Tel Avivu. Radi "guza ko meduza" ***** jevvrejske. Oduzimate zemlju, jeli, pederaši, narkomanski. Jedan griz, pa malo gledaš snajper ili bombu.............., ma HITLER je bio u pravu...!

Taj snajper srpski banditu -marksističko-lenjistički nabij majci udupe ili ocu u karu, jer je bolje da ga je izdrkao nego tebe majmune seljački što je napravio. Izkompleksiran čovek koji živi sa majkom i tatom, imnao do sad samo jednu curu, i misli da je Jevrejin šugavi..........Možda kad ideš da kupiš paradjz, će te srtetnemo KVAZI jevrejinu na ***** te nabijem krasni.........

Dobro jutro Pioniri i Omladino, a bogami i radni narode Crne Gore i ostalih Republika!

Evo, svanuo josh jedan dan. Pa valjalo bi i zapjevati :"Uz Marshala Tita, junachkoga sina..." :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back