Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle ti ova super fotografija.? Nijesam je još nikad vidio. Ih što će se moj otac obradovat kad je vidi. On je bio skoro 40-tak godina u uniformi. Ja sam po njegovim kasarnama odrasta. (Još malo pa odoh. Šteta što nije noćas Архангел navrnuo :-( )hektorius:
Ako kontam po tvom činu još smo oboje u punoj snazi. Danas sam bio sa najstarim sinom dvije ure na sportskom terenu. Ja ima više kondicije, he hehektorius:Nije tad jos bila izvadjena kost.
A i trebalo bi nam malo vezbe, ti nabacujes ja udaram

monti7-krstas:Odakle ti ova super fotografija.? Nijesam je još nikad vidio. Ih što će se moj otac obradovat kad je vidi. On je bio skoro 40-tak godina u uniformi. Ja sam po njegovim kasarnama odrasta. (Još malo pa odoh. Šteta što nije noćas Архангел navrnuo :-( )
monti7-krstas:Ako kontam po tvom činu još smo oboje u punoj snazi. Danas sam bio sa najstarim sinom dvije ure na sportskom terenu. Ja ima više kondicije, he he![]()
Kako slika zrači međusobni respekt velikana. Herbert Fram (znaš sigurno) i Josip Brozhektorius:Monti, vidju Kumpels
![]()
monti7-krstas:Odakle ti ova super fotografija.? Nijesam je još nikad vidio. Ih što će se moj otac obradovat kad je vidi. On je bio skoro 40-tak godina u uniformi. Ja sam po njegovim kasarnama odrasta. (Još malo pa odoh. Šteta što nije noćas Архангел navrnuo :-( )
monti7-krstas:Kako slika zrači međusobni respekt velikana. Herbert Fram (znaš sigurno) i Josip Broz
Kad će ikada koji Kancelar Njemačke u ovakvoj prijateljsko-srdačnoj atmosferi nekome iz sa prostora ex-yu uždit cigar duvana?
lilyl:SUNCE MOJE!!! Pa, pravi smo na svetu! ZIVEO DRUG TITO, i ziveli mi nama...Kada bih mogla da vratim sat istorije, bila bih najsrecnija na svetu...NE BIH DANAS bila ni gladna ni zedna...i.....
hektorius:Zdravo drugarice
Zivela i ti meni vecno!
lilyl:SUNCE MOJE!!! Pa, pravi smo na svetu! ZIVEO DRUG TITO, i ziveli mi nama...Kada bih mogla da vratim sat istorije, bila bih najsrecnija na svetu...NE BIH DANAS bila ni gladna ni zedna...i.....
lilyl:AZ\nas ko te vooooooliiiiiiiiiii!
lilyl:AZ\nas ko te vooooooliiiiiiiiiii!
NARAVNO, sunce moje, pa ja znam BRE ko mene voli!!!monti7-krstas:Lily, jes pročitala tvoju ispunjenu želju na Ambasadio od L. Aragoni?