DOBROSTOJECI:
Brozova gologuzija , zvani partizani, je poubijala više civila nego Nemci i četnici ZAJEDNO ! Ako su četnici ubili jednog, partizani su ubili stotinu ! Ko to HOĆE da vidi može lako površnim pogledom na cifre koje su ovde već iznete ! Potpuno je besmisleno i diskutovati na temu ko je Srbima naneo najviše žrtava ! Tu je Brozova gologuzija bez konkurencije,čak i od ustaša ! Cifre ne lažu ! Toliko su bili opijeni vlašću da to nisu ni skrivali !
Јеси доста у праву, али ипак, буди опрезнији кад поредиш цифре, нарочито што се тиче усташа и Немаца.
Сем тога, објективности ради, ипак се део партизана стварно борио и против Немаца.
А и међу њима је било часних људи, искрених уверења, који нису ни били свесни шта је заправо њихова врхушка радила.
Веруј ми, имала сам и имам родбину, пријатеље, који су се борили и "код Драже" и код Тита".
(Написала опширније о томе на другом топику, не сећам се сад више тачно ком)
....
Oni citati poznatih ličnosti su 80% neistiniti !
Да. У великој мери - фалсификати. Као и већина другог.
I kako nema nijednog znamenitog Rusa da ga hvali ? Znali Ruje da je zapadni špijun !!
Да. Он је то био од почетка, и спреман за то. Иако, наравно, како знамо, у пракси је то најчешће - вишеструка игра.
Ako me put nanese na onu Brozovu kafanu , biće demolirana , pa šta košta nek košta ! ! !
А, знаш ли и да усред Београда имају неку "Титову кафану", колико сам схватила од пријатељице, која ми је то поменула, негде у близини Вука?