Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na tita su politicki emigranti stalno pokusavali izvrsiti atentat skoro svaki put kad je bio negdje u posjeti kod svojih jarana drzavnika. Mislim da je i po tome nekakav rekorder osim mozda Kastra. Malo je drzavnika koje su politicki emigranti tako cesto pokusavali da ubiju. Sreca nasa pa su nam Tita dobro cuvali nase a i strane tajne sluzbe, da nam podari jos sevapa i rahatluka.

Allah imanet raja.

hektorius:
0901.jpg

Lepe drugarice

A vid' fata, 'ebo mater...jesu se namazale... :lol: :lol: :lol:

hektorius:
Gleda sad na TV i ne mogu da verujem, Marko Perkovic - najveci obozavaoc Tita, inace vlasnik kafica "Kumrovec" u Tivtu. Da ne otvaram bez potrebe novu temu, ovo je samo mali deo.
Nemoj da mi neko nesto protiv Crnogoraca kaze, ha ha, sad znam koja ce mi sledeca destinacija biti - Tivat!
To braco Crnogorci, svaka cast!

http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2005/05/26/srpski/R05052501.shtml

Druze Hektorius, ako taj nije Tompson onda svaka cast! Onda sjajno...

Norma Kampl:
Нема потребе било шта да "смишљам". Само износим - ИСТИНУ.

А ти, пошто ниси у стању да на то одвратиш било чим паметним и аргументованим, кревељиш се ту без везе.

Што ти потпуно таквом и пристоји.

Ma koju ti to istinu iznosiš? Čiju istinu?

Slušaj vamo slušaj dobro neću dva puta da ponavljam ni tebi ni ujama!!!

Ja živim u hrvatskoj ,kada je počelo ono veliko sranje 90 ih svi su bili veliki ustaše a u srbiji veliki četnici i neću da čujem da to nije istina jer lično i osobno to znam da je tako!!!

Kad je taj rat završio počeo je ovaj novi sa pitanjem TKO JE KRIV!!
Ako još niste saznali tko je kriv ja da vam kažem Jedni,Drugi i Treći(Čede,Uje i Balije)
Svi su krivi jer nemaju ni malo ćuke u tim glavurdama što ih nose na ramenima!
Jer da imaju nebi dozvolili da ih jedan Milošević jedan Tuđman i jedan Balija prave blesavima pred 6 milijardi ljudi na ovoj planeti!!!!
I sada svi hoće da tjeraju neku pravdu pa gospodo i gospođe glupi ste ko K....!!!
Kada vam netko prodaje ponovo ono što ste imali u Jugi (Socijalnu Demokraciju)
I to nećete više imati nikada na ovoj planeti nego ćete živjeti kao bijeda i sluge Kapitalističkih imperijalista kao što su Buš,Blair !!!
I oni koji vjeruju u boga(ja ne vjerujem) neka se mole da pukne još jedan veliki rat pa tko preživi pamet u glavu!!!
8)

@Ninjarijeka

Svaka ti cast za ovaj text, i bez da vidim tvoj nick, rekao bi da si najverovatnije iz Rijeke, nekako mi Linic pada na pamet.
U vezi ovog sto si napisao, slazem se u potpunosti sa svim, ali problem je kod Balkanaca sto jos nisu razresili ni tok WW2, jer se oni koji su ga tada pofumali nikad s tim nisu ni pomirili, pa danas vide jedinu sansu za stvaranje najnovije istorije, valjda da se lepse osecaju ili ko zna zbog cega...
Sad se ti zamisli koliko dugo ce da traje diskusija o ovom zadnjem ratu kad ni o onom jos nema kraja. Nazalost, 90-tih nije bilo partizana pa da sve nacionaliste posalju u p**** lepu ********, u duhu tradicije...he...he...

Ninjarijeka,

sve sto si napisao ja se slazem, sem zadnjeg... pa zar nije bilo dosta krvi i ratova? Jel treba da se koljemo dok neki narod ( Srbi ili Hrvati ) nestane? Dosta je bilo! I previse!

Ninjarijeka:
Ma koju ti to istinu iznosiš? Čiju istinu?

Slušaj vamo slušaj dobro neću dva puta da ponavljam ni tebi ni ujama!!!

Ja živim u hrvatskoj ,kada je počelo ono veliko sranje 90 ih svi su bili veliki ustaše a u srbiji veliki četnici i neću da čujem da to nije istina jer lično i osobno to znam da je tako!!!

Kad je taj rat završio počeo je ovaj novi sa pitanjem TKO JE KRIV!!
Ako još niste saznali tko je kriv ja da vam kažem Jedni,Drugi i Treći(Čede,Uje i Balije)
Svi su krivi jer nemaju ni malo ćuke u tim glavurdama što ih nose na ramenima!
Jer da imaju nebi dozvolili da ih jedan Milošević jedan Tuđman i jedan Balija prave blesavima pred 6 milijardi ljudi na ovoj planeti!!!!
I sada svi hoće da tjeraju neku pravdu pa gospodo i gospođe glupi ste ko K....!!!
Kada vam netko prodaje ponovo ono što ste imali u Jugi (Socijalnu Demokraciju)
I to nećete više imati nikada na ovoj planeti nego ćete živjeti kao bijeda i sluge Kapitalističkih imperijalista kao što su Buš,Blair !!!
I oni koji vjeruju u boga(ja ne vjerujem) neka se mole da pukne još jedan veliki rat pa tko preživi pamet u glavu!!!
8)
Ти си, очигледно, промашио тему.
Ја сам овде говорила о догађајима из периода 2. св. рата.

Да се износе лажи, фалсификати, о покрету ДМ.

Не о овом, у задњих 20, и ратовима, с новокомпонованим "четницима", (којих се грозим више него ти, буди сигуран) и "усташама" (такође).

Brozova gologuzija , zvani partizani, je poubijala više civila nego Nemci i četnici ZAJEDNO ! Ako su četnici ubili jednog, partizani su ubili stotinu ! Ko to HOĆE da vidi može lako površnim pogledom na cifre koje su ovde već iznete ! Potpuno je besmisleno i diskutovati na temu ko je Srbima naneo najviše žrtava ! Tu je Brozova gologuzija bez konkurencije,čak i od ustaša ! Cifre ne lažu ! Toliko su bili opijeni vlašću da to nisu ni skrivali !
A ovoj gastarbajterskoj komunjari poručujem da za dvadesetak dana dolazim u Germaniju , pa nek pripazi na Ulrike...............
Oni citati poznatih ličnosti su 80% neistiniti ! I kako nema nijednog znamenitog Rusa da ga hvali ? Znali Ruje da je zapadni špijun !!
Hajde Brozovi mrsomudi nađite CIFRU koliko su partizani ubili Nemaca pre dolaska Rusa ? Sve su lagali i falsifikovali u svojoj moralnoj i umnoj bedi ! ! ! A vi to sran'e partizansko gutate ko ćuran kukuruz !
Ako me put nanese na onu Brozovu kafanu , biće demolirana , pa šta košta nek košta ! ! ! A Ulrike........... 8-) 8-) 8-)

DOBROSTOJECI:
Brozova gologuzija , zvani partizani, je poubijala više civila nego Nemci i četnici ZAJEDNO ! Ako su četnici ubili jednog, partizani su ubili stotinu ! Ko to HOĆE da vidi može lako površnim pogledom na cifre koje su ovde već iznete ! Potpuno je besmisleno i diskutovati na temu ko je Srbima naneo najviše žrtava ! Tu je Brozova gologuzija bez konkurencije,čak i od ustaša ! Cifre ne lažu ! Toliko su bili opijeni vlašću da to nisu ni skrivali !
A ovoj gastarbajterskoj komunjari poručujem da za dvadesetak dana dolazim u Germaniju , pa nek pripazi na Ulrike...............
Oni citati poznatih ličnosti su 80% neistiniti ! I kako nema nijednog znamenitog Rusa da ga hvali ? Znali Ruje da je zapadni špijun !!
Hajde Brozovi mrsomudi nađite CIFRU koliko su partizani ubili Nemaca pre dolaska Rusa ? Sve su lagali i falsifikovali u svojoj moralnoj i umnoj bedi ! ! ! A vi to sran'e partizansko gutate ko ćuran kukuruz !
Ako me put nanese na onu Brozovu kafanu , biće demolirana , pa šta košta nek košta ! ! ! A Ulrike........... 8-) 8-) 8-)

:lol: :lol: hoces da me isprovociras? Probaj ponovo...

DOBROSTOJECI:
Јеси доста у праву, али ипак, буди опрезнији кад поредиш цифре, нарочито што се тиче усташа и Немаца.
Сем тога, објективности ради, ипак се део партизана стварно борио и против Немаца.

А и међу њима је било часних људи, искрених уверења, који нису ни били свесни шта је заправо њихова врхушка радила.

Веруј ми, имала сам и имам родбину, пријатеље, који су се борили и "код Драже" и код Тита".

(Написала опширније о томе на другом топику, не сећам се сад више тачно ком)

....
Oni citati poznatih ličnosti su 80% neistiniti !
Да. У великој мери - фалсификати. Као и већина другог.

I kako nema nijednog znamenitog Rusa da ga hvali ? Znali Ruje da je zapadni špijun !!
Да. Он је то био од почетка, и спреман за то. Иако, наравно, како знамо, у пракси је то најчешће - вишеструка игра.

Ako me put nanese na onu Brozovu kafanu , biće demolirana , pa šta košta nek košta ! ! !
А, знаш ли и да усред Београда имају неку "Титову кафану", колико сам схватила од пријатељице, која ми је то поменула, негде у близини Вука?

Na Neretvi, mestu gde je drug Tito sa partizanima izvojevao jednu od najvecih pobeda nasih naroda nad nacistima i domacim izdajnicima i fasistima, pobeda koja je ostala zapamcena u istoriji ratovanja po genijalnoj strategiji i taktici marsala Tita.

tito-obisce-neretvo.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back