Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SANDRINAbg:
Kog kralja??? :shock:

'El ovog što živi i na moj račun ovdeNa na Dedinju i za sve ove godine nije uspeo tri srpske reči da nauči, a kol'ko turista iz bilo koje zemlje nauči još dok čeka na granici da udje ovde??? :evil:

Jel' tog kralja neko uporedjuje sa Titom..?...Ovoga što uz njega izdržavamo i njegovu debelu grkinju i njihovu besposlenu sto zajedničku, što ko zna dovedenu decu..??? :evil:

Bravooooo!!!
Eh da je još tu i slavonka! 8)

SANDRINAbg:

'El ovog što živi i na moj račun ovdeNa na Dedinju i za sve ove godine nije uspeo tri srpske reči da nauči, a kol'ko turista iz bilo koje zemlje nauči još dok čeka na granici da udje ovde??? :evil:

Jel' tog kralja neko uporedjuje sa Titom..?...Ovoga što uz njega izdržavamo i njegovu debelu grkinju i njihovu besposlenu sto zajedničku, što ko zna dovedenu decu..??? :evil:
Уопште ниси у праву.

Тај краљ не живи на твој рачун. Ни на било чији од нас. Наседаш на пропаганду.

Он и принцеза Катарина интензивно се баве хуманитарним радом, стално испоручују донације болницама, установама, нарочито за децу и омладину.

Врло важну медицинску опрему.

И све што си написала је у ствари гомила увреда, потпуно без основа у реалности.

Дакле - пука нетрпељивост, и субјективизам.

Norma Kampl:
Уопште ниси у праву.

Тај краљ не живи на твој рачун. Ни на било чији од нас. Наседаш на пропаганду.

Он и принцеза Катарина интензивно се баве хуманитарним радом, стално испоручују донације болницама, установама, нарочито за децу и омладину.

Врло важну медицинску опрему.

И све што си написала је у ствари гомила увреда, потпуно без основа у реалности.

Дакле - пука нетрпељивост, и субјективизам.

Ma da si i u pravu pitanje je iz kojeg razloga su tako darežljivi???
Da nisu bogobojazni???
Ili možda žele da ih pravoslavna crkva proglasi svetcima nakon što otegnu papke??? :-|

Ninjarijeka:
Ma da si i u pravu pitanje je iz kojeg razloga su tako darežljivi???
Da nisu bogobojazni???
Ili možda žele da ih pravoslavna crkva proglasi svetcima nakon što otegnu papke??? :-|
Прво - ЈЕСАМ у праву.

Друго, остало што си написао је - пуко лупетање, јер нема везе ни с темом, ни са чињеницама.

Људи су дарежљиви, јер су, напросто - такви. Добри људи.

Али, од злих , и ситних јајарских душа, с оваквим резонима као твој, ни не треба очекивати другачије "закључке"

Norma Kampl:
Прво - ЈЕСАМ у праву.

Друго, остало што си написао је - пуко лупетање, јер нема везе ни с темом, ни са чињеницама.

Људи су дарежљиви, јер су, напросто - такви. Добри људи.

Али, од злих , и ситних јајарских душа, с оваквим резонима као твој, ни не треба очекивати другачије "закључке"

moj odgovor na tvoje vrijeđanje moje produhovljenosti je

Prilozi

• laughing3.gif
    laughing3.gif
    2,4 KB · Pregleda: 2
SANDRINAbg:

Ne tog kralja Sandrina.... Nego onoga sto je 6.4.1941. pokupio zlato i pare i pobegao u p_izdu lepu materinu sa svojom Vladom.... Otisao covek da se bori za Slobodu Srbije iz Londona... pazi majke ti! Herojski nema sta....
I stvarno mi nije jasno kako moze jedna p_ickica kao sto je kralj Petar II da se uporedjuje sa Titom koji je bio uz svoje vojnike uvek! Nije pokupio prnje pa zapalio... samo me zanima kako je neko za tog mentola ( kralja ) mogao da ratuje.... Sto se tice saradnje Nemaca i cetnika, pa stavili smo malih milion slika, selo Divci, selo Ba, Neretva.... pa jel malo? :twisted: :twisted:
Evo kako je glavni junak iz dela knjiga o Milutinu ( autor Danko Popovic ) opisao hrabru cetnicku vojsku.... Inace u zatvoru kada su ga partizani zatvorili, posle sukoba sa jednim cetnikom u zatvoru... prilikom tusiranja...
"Majcina ti smokljava i tebi tvojim komandantima koga vi osudjujete i otkud vama pravo da uvrcete usi i noseve starim ratnicima! Ne kupaju mene ovde slucajno, niti sam ja slucajno zapao medj lopove koji nas za matore guzice stipaju i ismevaju se nasim telesima sto su Albaniju izdrzala, nama koji smo presli preko Vidai kroz Afriku i preko Kajmakcalana! Nisam ja ovde zato sto su ovi prevelika sila bili, nego me ovde u ovoj pari i smradu matorog i gologuzog izlazu segacenju secikesa i jajara svakojaki zato sto ste vi, ti i tvoji komandanti, gola govna bili. i cestite ljude kinjili, a bogami i klali! Jes, svakoj protuvi dali noz u sake i ovlastili je da kolje, sancim, da nas zastiti, nas stare ratnike i slavu nasu i nasih otaca! A oni za nasu slavu pili i gibanicili, klali ljude pa cak i zene i decu!"

Bad_Wolf:
@hektorius

Prvo - ti se mene opredelio u "kosh", a ne ja. Ja sam neutralan.
Izvukao sam logican zakljucak

Bad_Wolf:
Ovo sa "pojedinacnim" nepravdama je sramota reci - ali to samo govori o tebi.
To govori da savrsen sistem NE POSTOJI, da su svi drzavni sluzbenici i namestenici mislili kao Tito, tj. da nije bilo sredjivanja starih racuna, osveta, ljubomore i opste svima poznate balkanske pakosti, nikad nikakve nepravde ne bi ni postojale, ali svi su ljudi, a ne tacno programirane masine.

Bad_Wolf:
I nemoj to "...tvoj Hitler..." - ponasaj se kulturno.

Procitaj sta si napisao o Hitleru pa onda prosipaj nekom o kulturi, probaj to isto nekom Nemcu danas da kazes, pod uslovom da nije NPD clan, pa da vidis reakcije, to je bila uvreda za sve zrtve WW2. Cuj dobro ziveli pod Hitlerom, a-ha, Dresden, Hamburg, itd...

Bad_Wolf:
A nevaspitanju na racun pisanja na nemackom jeziku: niti mogu da te pravim, niti da te ponovo vaspitavam - to opet govori o tebi.
Ako ti ne smeta Hitler, zasto ti smeta nemacki jezik?

Bad_Wolf:
- Tito nije bio nikakav car - po bilo kom pitanju, vec obican hohshtapler, nepismen i primitivan,
- njegove ubilacke horde su poharale Srbiju,
- sada trpimo n-tu generaciju tih izroda... Zalosno.

Znas kako kazu, pare na paru us na fukaru.
Znas li koliko jezika je govorio "nepismeni" Tito?
Znas li ko je bio drustvo tom "primitivcu"? Ko mu je dolazio u poset? Hruscov je NJEMU prvi dosao, ne obratno. Mislis da bi jedna Queen Elizabeth II sebi dozvolila drustvo jednog primitivca? Pogledaj malo slike i izjave, da ja ne gnjavim opet o tome...Ali ajde zanemari sve to, meni je dosadilo da postavljam sve one fotografije.
Da vidim cime argumentujes to sto tvrdis?
Ako ti kazem, jedan mali primer, da je nosio najbolja odela koja su mogla da se sasiju SAMO za njega, reci ces - diktator, a ne covek sa stilom i ukusom.
Ako ti kazem da je nosio varteksove farmerke - primitivac, bez stila i ukusa...
Reci mi tacno ZBOG cega je bio primitivan! Vidis, opet se vracamo na isto, znaci, "istina" je ono sto kaze jedan mali procenat gradjana Srbije, jel? Zapitaj se malo...

Ninjarijeka:
Ma ne trebamo mi ni pisati ionako se telepatski savršeno razumijemo!! -P

pa kako tko...neki ovdje jednima mazu oci..udruzuju se u borbi protiv trecih...onako opako i nisko..i sve iza leda..znas ono ..smijem ti se u facu..kazem ti tako je druze...bas si mi drag...mislimo isto..i sve tako to...a onda ljepo bratski noz u leda...
ubaci se jos i poneki smajlic..i to je to...
zato ja svoje srce nosim na dlanu....pa radite s njim sto vas volja...dajem sve za bratstvo i jedinstvo.. :o

hektorius:
he he, mogu je i engleski, nije problem, isto kao i nemacki, a delimicno i jos par drugih...

pa ne kuzim sta ***** zbog par rijeci njemackog...a svi ovdje masovno koriste engleski....u cemu je razlika pitam ja sada ljepo moderatora?????

molim moderatora za odgovor!!!!!

s postovanjem vasa opicena i neupucena slavonka...

otkacena slavonka:
pa kako tko...neki ovdje jednima mazu oci..udruzuju se u borbi protiv trecih...onako opako i nisko..i sve iza leda..znas ono ..smijem ti se u facu..kazem ti tako je druze...bas si mi drag...mislimo isto..i sve tako to...a onda ljepo bratski noz u leda...
ubaci se jos i poneki smajlic..i to je to...
zato ja svoje srce nosim na dlanu....pa radite s njim sto vas volja...dajem sve za bratstvo i jedinstvo.. :o

Jel to meni upućeno ili onako općenito???

otkacena slavonka:
pa ne kuzim sta ***** zbog par rijeci njemackog...a svi ovdje masovno koriste engleski....u cemu je razlika pitam ja sada ljepo moderatora?????

molim moderatora za odgovor!!!!!

s postovanjem vasa opicena i neupucena slavonka...

Ne znam, a i nije vazno, igramo po pravilima i gotovo, dokle ide ide, kako god bude - prezivecemo :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back