Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hartmann:
Tito je bio legenda nad legendama, uvrsten medju 20 najznacajnijih licnosti 20 vijeka, donio nam svima mir i rahatluk, a ovi zadnji hajvani ne zna se ko je gori, ko da se trkaju koji ce vise beleja napravit.
Evo jedan mali primjer da ima jos normalne raje, u Istri, svaka im cast, uvijek su bili, pored nas Bosanaca najnormalniji.

http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/istra/892179/index.do
Negde sam pročitao da u nekoj anketi Hrvati Tita, a ne Tuđmana smatraju najznačajnijim Hrvatom.

pored one kafane "naseg" hitlera, imamo i jednu gde titova slika stoji uramljena na zidu. tu inace odem uvece i igram sah sa drustvom. sinoc udje jedna par i samo rekose da zele da vide tita jer su culi da vlasnik ima njegovu sliku na zidu.

Ево Адеме за шахисте ...
titoklonqd8.jpg

By lacibg at 2007-05-15

Hartmann:
Tito je bio legenda nad legendama, uvrsten medju 20 najznacajnijih licnosti 20 vijeka, donio nam svima mir i rahatluk, a ovi zadnji hajvani ne zna se ko je gori, ko da se trkaju koji ce vise beleja napravit.
Evo jedan mali primjer da ima jos normalne raje, u Istri, svaka im cast, uvijek su bili, pored nas Bosanaca najnormalniji.

http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/istra/892179/index.do

Istorija ce pokazati ko je bio Tito .

Danas profesori na fakultetima i u srednjim skolama u Srbiji uce djake da Tito pre svega nije bio uopste srbin i da je pravio zaveru sirke razmere na balkanu . Ja se sa ovim potpuno slazem i 99% ljudi generacija posle Tita .

U knizi za cetvrti razred gimnazije mozete naci opis demonstracija 1994 ( ili 96 nisam siguran ) kada je Sloba posla tenkove na ulice beograda da rasturi demonstracije . Tog dana su studenti i ostali demonstranti krenuli njih oko na avalu da poruse titov grob jer su njega smatrali velikim krivcem pored tadasnje vlasti koju nisu mogli da struse . Kada su dosli pred grob cekala ih je engleska policija - nekoliko hiljada njih - koji su razbili demonstrante . Engleska policija je doletela hitno tog dana da brani titov grob .

Kako su englezi saznali da ce demonstranti krenuti na grob ? Imali su manje od 6 sti da dolete ...
Zasto su bas englezi branili titov grob ? Zasto bi uopste neko branio titov grob ? Zar nisu mogli to npr. da urade grci , blizi su ? Mislim sve je tu malo smesno ...

YOF13:

Danas profesori na fakultetima i u srednjim skolama u Srbiji uce djake da Tito pre svega nije bio uopste srbin i da je pravio zaveru sirke razmere na balkanu . Ja se sa ovim potpuno slazem i 99% ljudi generacija posle Tita .

U knizi za cetvrti razred gimnazije mozete naci opis demonstracija 1994 ( ili 96 nisam siguran ) kada je Sloba posla tenkove na ulice beograda da rasturi demonstracije . Tog dana su studenti i ostali demonstranti krenuli njih oko na avalu da poruse titov grob jer su njega smatrali velikim krivcem pored tadasnje vlasti koju nisu mogli da struse . Kada su dosli pred grob cekala ih je engleska policija - nekoliko hiljada njih - koji su razbili demonstrante . Engleska policija je doletela hitno tog dana da brani titov grob .

Kako su englezi saznali da ce demonstranti krenuti na grob ? Imali su manje od 6 sti da dolete ...
Zasto su bas englezi branili titov grob ? Zasto bi uopste neko branio titov grob ? Zar nisu mogli to npr. da urade grci , blizi su ? Mislim sve je tu malo smesno ...

08/15

08-15.jpg

Pricaju ljudi da se za vreme tita lepo zivelo , imalo se - kazu -brate para za sve , sa pososem su mogli da putuju gde hoce .

kazu nikoga nije ni zanimao Tito niti politika koliko se danas oko toga bahcu . Bilo im lepo '' Sad da pijemo i jedemo , a posle nas potop '' .

Kazu ljudi - nisu se ni bavili politikom , a nisu ni mogli . Uglavnom niko se u toj masi nije bunio - osim onih koji su zavrsili po rupama i privatnim zatvorima .

Najgora kletva '' Da bog da imo pa nemo ! ''

hektorius:
Pa sta je onda ako nije Hrvat? Otac Zagorac mati Slovenka.

E matori jel ti jos uvek vices '' Trst je nas '' ?

Ili si presao na '' Pristina je nasa , Pristina je nasa , Pristina je nasa '' ?

Ajde malo ja cu ti se smejati , posto ti nema drugara tita da ti se smeje ...

YOF13:

Vela havle, sta ti svasta napisa jadan ne bio, pa jes ti normalan ba e????

Pises malim slovom ime glavnog grada a pametujes ovde ko neki hajvan o skolskom programu!!

A ja, istorija je vec pokazala ko je Tito, najveci hadzija u ovoj juznoevropskoj carsiji, nikad vise takvog jarana nama.

Ajde bolan, ne kofici se....

Вампир

Вампиром се сматра дух умрлог или леш кога је оживео зао дух или ђаво.

Опште је позната чињеница да је вампир једина реч из српског језика која је општеприхваћена у свим светским језицима, али ретко ко зна њено порекло, односно њену семантику. Овај чланак ће то објаснити.

У разним деловима словенског света вампир се назива и другим називима: вукодлак, лампир, лапир, вједогоња, једогоња, а најчешће - упир. Управо се из ове последње може сазнати порекло речи вампир. Наиме, стари Словени су, као и већина старих народа, сматрали да ће, ако се тело мртвог човека не спали, његова душа остати заувек заробљена на овом свету и никад неће наћи мира. Зато су своје мртве подвргавали "третману" у коме су их спаљивали на великој ломачи и тако их испраћали у "вечна ловишта". Међутим, дешавало се (нарочито за време ратова или великих болести), да се тело неког страдалника уопште не пронађе и не испрати како доликује, што је, наводно, доводило до тога да несрећник убрзо почиње да устаје ноћу и убија људе. Све док се, наравно, не нађе неко ко ће га "почастити" глоговим коцем.

На слику повратника-вампира који пије или сиса крв можда су утицале и грчке Ламије.

hektorius:
Svi lideri imaju svoje cistke, pa tako i on, ali kad su ocisceni ustase i cetnici, koljaci i zlocinci, onda je to itekako opravdano.

Nije ga voleo?? ha ha ...i onda ja imam problema sa percepcijom... :roll:

Hvala sto se nadas, ima i te kako, ali nije terapeutski vec ljudski, nas ima jos koji nisu zaostali na Kosovu 1389-e, kojima pop sa svojom crkvom i rakijom nije smisao zivota, i koji ne pate od vec odavno dosadne paranoje kako se "ceo svet urotio protiv nas", inace ne bih ni pisao naravno.

Aaaa... Konacno si rekao sta ti lezi: pa ti bi ubijao! Veoma lepo. Sta kazes? "Opravdano...". Cudo ste vi komunisti - bolest neizleciva.

Bad_Wolf:
Aaaa... Konacno si rekao sta ti lezi: pa ti bi ubijao! Veoma lepo. Sta kazes? "Opravdano...". Cudo ste vi komunisti - bolest neizleciva.

Jedino sta je ovde cudno je taj vas najnoviji "srpski patriotizam", gde se osudjuje i napada komunizam a "zaboravlja" nacizam, fasizam, ustastvo, cetnistvo i na kraju krajeva 600 godina Turaka.
Gori je komunisticki samar od ustaskog noza. I po tome su Srbi JEDINSTVENI u svetu.

he he, zaboravi ono za srednji vek, sretan put u :

neandertaler2.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back