otkacena slavonka
Domaćin
- Poruka
- 4.422
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otkacena slavonka:ma prije ce biti..da se meni vec pocinje da privida...kada pocnem i bijele miseve da vidam onda ce biti krajnje vrijeme za jednu terapiju odvikavanja od foruma...![]()
hektorius:Ajmo na pauzu, i tako nemam vise vremena, obveze zovu...
Negde sam pročitao da u nekoj anketi Hrvati Tita, a ne Tuđmana smatraju najznačajnijim Hrvatom.Hartmann:Tito je bio legenda nad legendama, uvrsten medju 20 najznacajnijih licnosti 20 vijeka, donio nam svima mir i rahatluk, a ovi zadnji hajvani ne zna se ko je gori, ko da se trkaju koji ce vise beleja napravit.
Evo jedan mali primjer da ima jos normalne raje, u Istri, svaka im cast, uvijek su bili, pored nas Bosanaca najnormalniji.
http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/istra/892179/index.do
Gluplji su i od nas . Broz nije Hrvat, Tuđman je Mađarske krvi . 8-)nesha taxista:Negde sam pročitao da u nekoj anketi Hrvati Tita, a ne Tuđmana smatraju najznačajnijim Hrvatom.
Lacibg:

Hartmann:Tito je bio legenda nad legendama, uvrsten medju 20 najznacajnijih licnosti 20 vijeka, donio nam svima mir i rahatluk, a ovi zadnji hajvani ne zna se ko je gori, ko da se trkaju koji ce vise beleja napravit.
Evo jedan mali primjer da ima jos normalne raje, u Istri, svaka im cast, uvijek su bili, pored nas Bosanaca najnormalniji.
http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/istra/892179/index.do
YOF13:Istorija ce pokazati ko je bio Tito .
Danas profesori na fakultetima i u srednjim skolama u Srbiji uce djake da Tito pre svega nije bio uopste srbin i da je pravio zaveru sirke razmere na balkanu . Ja se sa ovim potpuno slazem i 99% ljudi generacija posle Tita .
U knizi za cetvrti razred gimnazije mozete naci opis demonstracija 1994 ( ili 96 nisam siguran ) kada je Sloba posla tenkove na ulice beograda da rasturi demonstracije . Tog dana su studenti i ostali demonstranti krenuli njih oko na avalu da poruse titov grob jer su njega smatrali velikim krivcem pored tadasnje vlasti koju nisu mogli da struse . Kada su dosli pred grob cekala ih je engleska policija - nekoliko hiljada njih - koji su razbili demonstrante . Engleska policija je doletela hitno tog dana da brani titov grob .
Kako su englezi saznali da ce demonstranti krenuti na grob ? Imali su manje od 6 sti da dolete ...
Zasto su bas englezi branili titov grob ? Zasto bi uopste neko branio titov grob ? Zar nisu mogli to npr. da urade grci , blizi su ? Mislim sve je tu malo smesno ...
hektorius:Pa sta je onda ako nije Hrvat? Otac Zagorac mati Slovenka.
YOF13:Istorija ce pokazati ko je bio Tito .
Danas profesori na fakultetima i u srednjim skolama u Srbiji uce djake da Tito pre svega nije bio uopste srbin i da je pravio zaveru sirke razmere na balkanu . Ja se sa ovim potpuno slazem i 99% ljudi generacija posle Tita .
U knizi za cetvrti razred gimnazije mozete naci opis demonstracija 1994 ( ili 96 nisam siguran ) kada je Sloba posla tenkove na ulice beograda da rasturi demonstracije . Tog dana su studenti i ostali demonstranti krenuli njih oko na avalu da poruse titov grob jer su njega smatrali velikim krivcem pored tadasnje vlasti koju nisu mogli da struse . Kada su dosli pred grob cekala ih je engleska policija - nekoliko hiljada njih - koji su razbili demonstrante . Engleska policija je doletela hitno tog dana da brani titov grob .
Kako su englezi saznali da ce demonstranti krenuti na grob ? Imali su manje od 6 sti da dolete ...
Zasto su bas englezi branili titov grob ? Zasto bi uopste neko branio titov grob ? Zar nisu mogli to npr. da urade grci , blizi su ? Mislim sve je tu malo smesno ...

hektorius:Svi lideri imaju svoje cistke, pa tako i on, ali kad su ocisceni ustase i cetnici, koljaci i zlocinci, onda je to itekako opravdano.
Nije ga voleo?? ha ha ...i onda ja imam problema sa percepcijom...![]()
Hvala sto se nadas, ima i te kako, ali nije terapeutski vec ljudski, nas ima jos koji nisu zaostali na Kosovu 1389-e, kojima pop sa svojom crkvom i rakijom nije smisao zivota, i koji ne pate od vec odavno dosadne paranoje kako se "ceo svet urotio protiv nas", inace ne bih ni pisao naravno.
Bad_Wolf:Aaaa... Konacno si rekao sta ti lezi: pa ti bi ubijao! Veoma lepo. Sta kazes? "Opravdano...". Cudo ste vi komunisti - bolest neizleciva.