Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
otkacena slavonka:ma nije preskocio...nema covjek vise volje da se stalno ponavlja...procitaj temu iz pocetka naci ces bar desetak odgovora...ajd sad...isssss... :wink:
Ovo je najbolji odgovor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otkacena slavonka:ma nije preskocio...nema covjek vise volje da se stalno ponavlja...procitaj temu iz pocetka naci ces bar desetak odgovora...ajd sad...isssss... :wink:
hektorius:Ovo je najbolji odgovor.

otkacena slavonka:ma rekoh ja...nas dvoje jedna glava dva tijela...![]()
hahaha...sta sada mislis o onoj ideji povecavanja...hahahaha...mislim da ne bi bio odusevljen...![]()
Bad_Wolf:Ponasaj se pristojno - nisi u dvoristu.
hektorius:Ako nista drugo ne bi morao da pitam za dozvolu ha ha ha...jooooj, sto ova Nemacka lose deluje na mene... :-o

hektorius:Bila je rec o Titovom ugledu u SVETU, zato sam i bio napisao "planeti" a ne samo Srbiji (tu je sve poznato), dakle, reci mi je li ga SVET voleo ili ne, da cujem, hajde...nemoj opet da vrdas...
Bad_Wolf:I dalje nema komentara o ubilackoj ulozi doticnog i njegovog rezima.
Ne, svet ga nije voleo. Sta to znaci da nekoga svet voli? Dalje, ugled: ugled je imao i Slobodan Miliosevic i to na svetskom nivou.
Ja se samo nadam da ovo tvoje anonimno pisanije ima zeljeni terapeutski efekat po tebe, ako ne - onda dzabe pricas gluposti.
RINGEBG:Slavonka,wollen Sie mir ihre Adresse geben? 8)
otkacena slavonka:cek da prvo pitam muza jel smijem... :wink:
otkacena slavonka:hahahaha Slobodan imao ugled...jeste taj ga je ugled odveo u Haag...hahahaa joooj...ala ga ti prosipas...
Ne, svet ga nije voleo. Sta to znaci da nekoga svet voli? Dalje, ugled: ugled je imao i Slobodan Miliosevic i to na svetskom nivou.
Ja se samo nadam da ovo tvoje anonimno pisanije ima zeljeni terapeutski efekat po tebe, ako ne - onda dzabe pricas gluposti.
eremita:Па пусти, Волфе, гастарбајтерски фашисти(а дојучерашњи комунисти) се овде одомаћили - а тамо могу да се друже само са Турцима и Арапима....... за Швабе су нижа раса ..... тако их свуда и третирају... тикве без корена......слугерање и људи који брукају Србију... 8-)
Bad_Wolf:Ne, svet ga nije voleo. Sta to znaci da nekoga svet voli?
Bad_Wolf:Ja se samo nadam da ovo tvoje anonimno pisanije ima zeljeni terapeutski efekat po tebe, ako ne - onda dzabe pricas gluposti.
otkacena slavonka:Adresu dajem samo ako se organizirate i udruzeno dodete na zurku...u protivnom nema nista..sorry... :sad:
otkacena slavonka:hahahaha Slobodan imao ugled...jeste taj ga je ugled odveo u Haag...hahahaa joooj...ala ga ti prosipas...
Bato, istorija je neznija prema pobednicima nego prema looserima.Vidi sta su ovi gadovi uradiliBad_Wolf:Da, imao je losh ugled. Sta tu nije jasno? Ugled moze da bude razlicit po svom kvalitetu.
(malo pazljivije citaj)
Titove horde su se naubijale, napljackale i naotimale. Ako neko misli da je to u redu i da iz toga moze da se izrodi nesto dobro i pride da mu bude mirna savest - svaka cast.

otkacena slavonka:ja brukam srbiju?? mislio si na hrvatsku?![]()
jes druzimo se s turcima...kod mene sve prijatelji njemci 90% a hektor ima zenu njemicu..ovaj puta pucas corcima... :wink:

:wink: :wink: :wink:RINGEBG:Ma salim se breeeeee.....![]()
![]()
![]()
![]()
hektorius:Nije taj ni corak video u zivotu a kamoli pravi metak. Oni Nemce jos uvek zamisljaju u onim slemovima iz WW2![]()
![]()
![]()
Evo kako je bilo kad sam dosao ovde ha ha ha
otkacena slavonka:ma nije njemacka...nego ja...![]()
otkacena slavonka:hahaha jesi vidio ovo...spojio nam se post u jedno....pa sad reci da to nije neki tajni znak...
majke mi nisam te citiriala...post se sam od sebe pojavio...svasta...