Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hektorius:
Bila je rec o Titovom ugledu u SVETU, zato sam i bio napisao "planeti" a ne samo Srbiji (tu je sve poznato), dakle, reci mi je li ga SVET voleo ili ne, da cujem, hajde...nemoj opet da vrdas...

I dalje nema komentara o ubilackoj ulozi doticnog i njegovog rezima.

Ne, svet ga nije voleo. Sta to znaci da nekoga svet voli? Dalje, ugled: ugled je imao i Slobodan Miliosevic i to na svetskom nivou.

Ja se samo nadam da ovo tvoje anonimno pisanije ima zeljeni terapeutski efekat po tebe, ako ne - onda dzabe pricas gluposti.

Bad_Wolf:

Ne, svet ga nije voleo. Sta to znaci da nekoga svet voli? Dalje, ugled: ugled je imao i Slobodan Miliosevic i to na svetskom nivou.

Ja se samo nadam da ovo tvoje anonimno pisanije ima zeljeni terapeutski efekat po tebe, ako ne - onda dzabe pricas gluposti.

hahahaha Slobodan imao ugled...jeste taj ga je ugled odveo u Haag...hahahaa joooj...ala ga ti prosipas...

otkacena slavonka:
hahahaha Slobodan imao ugled...jeste taj ga je ugled odveo u Haag...hahahaa joooj...ala ga ti prosipas...

Da, imao je losh ugled. Sta tu nije jasno? Ugled moze da bude razlicit po svom kvalitetu.

(malo pazljivije citaj)

Titove horde su se naubijale, napljackale i naotimale. Ako neko misli da je to u redu i da iz toga moze da se izrodi nesto dobro i pride da mu bude mirna savest - svaka cast.

Bad_Wolf:

Па пусти, Волфе, гастарбајтерски фашисти(а дојучерашњи комунисти) се овде одомаћили - а тамо могу да се друже само са Турцима и Арапима....... за Швабе су нижа раса ..... тако их свуда и третирају... тикве без корена......слугерање и људи који брукају Србију... 8-)

eremita:
Па пусти, Волфе, гастарбајтерски фашисти(а дојучерашњи комунисти) се овде одомаћили - а тамо могу да се друже само са Турцима и Арапима....... за Швабе су нижа раса ..... тако их свуда и третирају... тикве без корена......слугерање и људи који брукају Србију... 8-)

ja brukam srbiju?? mislio si na hrvatsku? :confused:

jes druzimo se s turcima...kod mene sve prijatelji njemci 90% a hektor ima zenu njemicu..ovaj puta pucas corcima... :wink:

Bad_Wolf:

Svi lideri imaju svoje cistke, pa tako i on, ali kad su ocisceni ustase i cetnici, koljaci i zlocinci, onda je to itekako opravdano.

Bad_Wolf:
Ne, svet ga nije voleo. Sta to znaci da nekoga svet voli?

Nije ga voleo?? ha ha ...i onda ja imam problema sa percepcijom... :roll:

Bad_Wolf:

Hvala sto se nadas, ima i te kako, ali nije terapeutski vec ljudski, nas ima jos koji nisu zaostali na Kosovu 1389-e, kojima pop sa svojom crkvom i rakijom nije smisao zivota, i koji ne pate od vec odavno dosadne paranoje kako se "ceo svet urotio protiv nas", inace ne bih ni pisao naravno.

Bad_Wolf:
Da, imao je losh ugled. Sta tu nije jasno? Ugled moze da bude razlicit po svom kvalitetu.

(malo pazljivije citaj)

Titove horde su se naubijale, napljackale i naotimale. Ako neko misli da je to u redu i da iz toga moze da se izrodi nesto dobro i pride da mu bude mirna savest - svaka cast.
Bato, istorija je neznija prema pobednicima nego prema looserima.Vidi sta su ovi gadovi uradili
HiroshimaCloud.gif
:arrow:
A-Bomb%20Hiroshima%20Victim%201.jpg
.Najveci ratni zlocin u istoriji Covecanstva posle, Dzingis- kanovih Kula od lobanja i Hitlerovih radnih logora.U svakom slucaju, PODMUKLIJI!Pa nikog, ali nikog danaS nije briga..A tito je, hteli mi to ili ne, Pobednik....Jeste, bilo je zlocina ,uzasnih i manje uzasnih,ali ti protiv koji hse borio su bili mnogo, mnogo ,gori8-)

otkacena slavonka:
ja brukam srbiju?? mislio si na hrvatsku? :confused:

jes druzimo se s turcima...kod mene sve prijatelji njemci 90% a hektor ima zenu njemicu..ovaj puta pucas corcima... :wink:

Nije taj ni corak video u zivotu a kamoli pravi metak. Oni Nemce jos uvek zamisljaju u onim slemovima iz WW2 :lol: :lol: :lol:

intro_tsch_wehrmacht_g.jpg

Evo kako je bilo kad sam dosao ovde ha ha ha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back