Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
rdeki:Odlično. Molim za imena ljudi koji se nalaze na istaknutim slikama.
Preterujes, ove slike tebi ne govore nista, ali tvrdnja da su partizani bili u stvari na strani Nemaca je sama po sebi dokaz, ili???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rdeki:Odlično. Molim za imena ljudi koji se nalaze na istaknutim slikama.
Utvrdjena cinjenica je da je aktivno ucestvovao u operacijama "Trumpf" i "Halali" protiv partizana, a SA Nemcima, dakle time je i vise nego dovoljno potvrdio na cijoj je strani i za koga se u stvari bori.rdeki:Istoričari, koji su verovatno sasvim slučajno komunisti, smatraju da je Keserović sarađivao sa Nemacima.
Keserović se istovremeno bori zajedno sa Crvenom Armijom protiv Nemaca, pa protiv partizana, pa protiv ustaša.... a zapravo, sarađivao je sa Nemcima i ustašama...
Drazini oficiri su bili neposredni izvrsioci njegovih naredjenja na terenu. Isto kad bi ja sad rekao Truman nije kriv za Hirosimu i Nagasaki jer nije sedeo u avionu.rdeki:Drugo, da li si možda izneo dokaz saradnje Draže Mihajlovića sa Nemcima i ustašama?
rdeki:Pitanje za razmišljanje: Zašto su streljani četnici koji su se kao ovaj Keserović provereno borili protiv okupatora, a oni koji su klali srpsko civilno stanovništvo nakon rata postali oficiri OZNA-e?
Nije slucajno sto istovremeno raste popularnost Broza i Srpske radikalne strankehektorius:Tako je, ne da ne shvataju samo znacaj demokratije, nego ne znaju ni sta to u stvari znaci.
A istina je i da Tito sve vise dobija na popularnosti, po raznim anketama ali i po ponovnoj zastupljenosti partizanskih filmova na TV, ulicni grafiti, pa i nacin na koji TV moderatori o njemu govore, gotovo da nema onog negativnog prizvuka kad se o njemu govori, naprotiv.
Da "lepa" vremena kada su ljudi poput Zorana Djindjica robijalihektorius:Samo napred drugarice, te pesme podsecaju na lepa vremena
Gde ja to tvrdim?hektorius:Preterujes, ove slike tebi ne govore nista, ali tvrdnja da su partizani bili u stvari na strani Nemaca je sama po sebi dokaz, ili???
Pitao sam ko i na koji način je utvrdio tu činjenicu.hektorius:Utvrdjena cinjenica je da je aktivno ucestvovao u operacijama "Trumpf" i "Halali" protiv partizana, a SA Nemcima, dakle time je i vise nego dovoljno potvrdio na cijoj je strani i za koga se u stvari bori.
Verovatno onda postoje dokazi da je Draža naredio to i to. Postoje li?hektorius:Drazini oficiri su bili neposredni izvrsioci njegovih naredjenja na terenu. Isto kad bi ja sad rekao Truman nije kriv za Hirosimu i Nagasaki jer nije sedeo u avionu.
Opet nema odgovora. Umeš li ti da odgovoriš na postavljeno pitanje bez postavljanja kontrapitanja?hektorius:Provereno? Da, ako je okupator bio Tito sa partizanima a ne Nemci.
Citaj izvestaje nemacke komande za Srbiju, tu sve stoji o svemu, za ceo rat.rdeki:Pitao sam ko i na koji način je utvrdio tu činjenicu.
Naravno, Nemacki izvestaji iz rata, izjave svedoka sa sudjenja DM, itd...rdeki:Verovatno onda postoje dokazi da je Draža naredio to i to. Postoje li?
rdeki:Opet nema odgovora. Umeš li ti da odgovoriš na postavljeno pitanje bez postavljanja kontrapitanja?
rdeki:Gde ja to tvrdim?
S druge strane, viđao sam i slike partizana sa Nemcima i ustašama.
Da li preterujem ako pitam za podatke o ljudima koji se nalaze na tim slikama?
BG5:Nije slucajno sto istovremeno raste popularnost Broza i Srpske radikalne stranke
Da "lepa" vremena kada su ljudi poput Zorana Djindjica robijali
BG5:Da "lepa" vremena kada su ljudi poput Zorana Djindjica robijali
Rejting nacionalisticke Hrvatske stranke prava je sada oko 8% sto je vise nego 2003. kada je na izborima dobila 6%hektorius:
Vlast koja ljude poput Zorana Djindjica salje na robiju je zlocinacka vlasthektorius:I ljudi poput Seselja, Tudjmana, Izetbegovica
BG5:Rejting nacionalisticke Hrvatske stranke prava je sada oko 8% sto je vise nego 2003. kada je na izborima dobila 6%
Vlast koja ljude poput Zorana Djindjica salje na robiju je zlocinacka vlast
Antititosti nisu samo nacionalisti.Demokrata je po definiciji antititoista.Zapamti tohektorius:Vi svi patite od istog kompleksa i srpski i hrvatski nacionalisti, mrzite se medjusobno ali vise mrzite komunizam, sto je i normalno jer su vas komunisti bicevali gde god su stigli, a zasto, videli smo 90-tih.
Da je "zlocinacka" vlast ostala ne bi bilo rata, mrtvih, siromasnih, nestalih, invalida, raseljenih itd...
Sve tragedije su doneli BAS ti koje su komunisti pre zatvarali.
Tudjman, Izetbegovic, Seselj.
Milosevic se kasnije prikljucio "eliti".
Zato popularnost Titu i raste, jer se ljudi bude, izlaze iz tame nacionalizma
BG5:Antititosti nisu samo nacionalisti.Demokrata je po definiciji antititoista.Zapamti to
Bato, ti ne znaš odgovor ko se nalazi na fotografijama koje si postavio??? Da ili ne?hektorius:Ne trazi mi se sad, ali nesto u tom stilu ste pisali svi, ne samo ti.
Video sam i ja puno slika sa Nemcima i partizanima skupa, samo sto bi uvek jedni bili zarobljenici ili na zidu za streljanje.
rdeki:Bato, ti ne znaš odgovor ko se nalazi na fotografijama koje si postavio??? Da ili ne?
Viđao sam fotografije na kojima se partizani, Nemci i ustaše baš lepo druže i zabavljaju. Te fotografije ne uzimam ozbiljno, jer nemam pojma ko je u stvari na njima. Ne znam da li su to ljudi koji obučeni u partizanske uniforme žele da kompromituju pokret, da li su to možda delegati koji su poslati da pregovaraju ili ko zna šta.hektorius:Sta, nema nista bolje?
Aj mi ti reci pa cu ti ja reci jesi li u pravu.
To je ona bitka oko koje se spore ljudi ko je s kim ratovao, a protiv koga????hektorius:Fasisticke snage angazovane u borbama protiv partizana u operaciji "Weiss"
http://www.vojska.net/eng/world-war-2/operation/weiss-1943/order-of-battle/axis/
Gle cuda, "samo" 20 000 cetnika... :shock:
rdeki:Viđao sam fotografije na kojima se partizani, Nemci i ustaše baš lepo druže i zabavljaju. Te fotografije ne uzimam ozbiljno, jer nemam pojma ko je u stvari na njima. Ne znam da li su to ljudi koji obučeni u partizanske uniforme žele da kompromituju pokret, da li su to možda delegati koji su poslati da pregovaraju ili ko zna šta.
Ti kačiš fotke na kojima ne znaš ko se nalazi kao nekakav dokaz....
rdeki:To je ona bitka oko koje se spore ljudi ko je s kim ratovao, a protiv koga????
Kao što rekoh, lično sam slušao svedočenje jednog partizana koji priča da su tada spalili jedno četničko selo. Pa sam te pitao (i ostao bez odgovora) šta misliš šta predstavlja pojam "četničko selo" u dolini Neretve te 1943?
Šta bih dokazao tim fotkama? Šta ti pokušavaš da dokažeš fotkama a ni ne znaš ko se nalazi na njima?hektorius:Pa pokazi te fotke, ja ih licno nikad nisam video, ali tim ne zelim reci da ne postoje.
Čovek koji je bio partizan hvalio se kako su spalili jedno četničko selo. Verovatno pritom nisu dirali srpsko civilno stanovništvo???hektorius:Ako tim zelis da kazes da su partizani ubijali srpske civile varas se, to su BAS cetnici radili, zato je narod bezao radije sa partizanima umesto da bude na "sigurnom" tamo gde su cetnici.
rdeki:Šta bih dokazao tim fotkama? Šta ti pokušavaš da dokažeš fotkama a ni ne znaš ko se nalazi na njima?