- Poruka
- 32.028
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda ti je suva zato sto se mnogo umivas...
Lepo je kad se tako peskiri tese da l' medjusobno ili samostalno svakako je lepo to videti...Ali da ti kaze nesto cika Sniki, ima ljudi u mnogo gorim situacijama, a ti si jednostavno obican, jadni mali komplexas koji misli da mu je zivot zagorcan ako mu se stvori jedna bubuljica...a likovi bez nogu, ruku i mozga izlaze napolje...zapitaj se malo...
Zar ozicljci nisu trajni? Mislim moja majka ih ima jer je capkala bubuljice kad su joj iskocile..
Mislim da ne razlikujete oziljke od fleka. Oziljci su one rupice koje ostanu na licu ukoliko bubuljice cupate ili sta vec.
Zar ozicljci nisu trajni? Mislim moja majka ih ima jer je capkala bubuljice kad su joj iskocile..
Ajde decko bez mozga zaobidji me. http://www.google.com/imgres?q=wors...tart=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:7,s:0&tx=97&ty=35 zamisli da neko ima 3 x gore stanje lice od ovog id a nista ne koristi. Ti se prvo zapitaj da li bi ti izlazio iz kuce sa kilo bubuljica na licu, ako bi *** sta da ti kazem, mora da si nakaza i ovako.
Mislim da ne razlikujete oziljke od fleka. Oziljci su one rupice koje ostanu na licu ukoliko bubuljice cupate ili sta vec.
Brazde...Tu si u pravu... ja onda imam fleke, posto nemam nikakvih brazdi/udubljenja na licu....
Onda nesto za fleke?
U prevodu; To je za ubijanje korova.nije to za fleke. to je da ubije bubuljice, pa da stvori fleke, pa ti onda treba nešto da mičeš te fleke.
Meni je to dosta pomoglo oko fleka.. To je na bazi vocnih kiselina, a one su upravo za to namenjene.
Pitajte mene ja sve znam oko toga...Fleke se skidaju jednim tretmanom kod dermatologa vocnim kiselinama, kosta oko 2000-3000 ali se sve skine...to cu ja uraditi samo da me prodje pubertet...mada fleke same spadnu posle 6 meseci, ali je problem sto stalno nastaju nove...oziljci su rupe i to se otklanja samo laserski, isto veoma uspesno...tako da nemajte brige, ima leka za sve...
sto se mog slucaja tice...ja sam imala pre jako mnogo, znaci bukvalno cireve, ali ne po celom licu vec samo T zona...mazala sam razna sranja i nista, proslo je samo od sebe...sada mi je samo brada u haosu, mada me vise i zabole za to...tada sam imala bas velike komplekse, nisam se gledala u ogledalo, cak sam par puta i otplakala...onda me je opaucilo nesto zesce...saznala sam da imam skoliozu i to prilicno veliku, onda sam plakala danima "jer cu ostati kriva ceo zivot" bla, bla..
. e sad sam se smirlila i shvatila da to nije toliko zdravstveni, vec vise estetski problem, a ako to niko zivi nije primetio, cak ni lekari nemam da brinem...bila sam u banji sad za raspust i tamo cega sam se nagledala shvatila sam da svi mi *****amo mnogo...
![]()
Ja samo vidim da se ta likusa sa aknama smeje, a bez njih je tuzna...![]()
Zavisi koji tip kože imaš-suva,masna, normalna, mešovita, da li imaš problematičnu i osetljivu kožu ili ne.Ja ne znam ko je u mom postu ove teme pronasao rijec "akne". Uopste ih nisam spomenula, a vi samo piste eo aknama, flekama i ostalom,. Ineresovale su me obicne dnevene kreme i kako izabrai odgovarajucu pored morrrrraaaaaaaaa zenkih dnevnih kremica koje imamo na trzistu.
)
masna, nekad vise manje crvena, pre sam se mnogo stresirala zbog toga, nisam izlazila bez sminke, sad koristim exfoliac, malo se povlaci,al me zabole ionako me vise gledaju u sise nego lice
daj baci neku sliku da vidimo? Bas sam citao skoro na net-u da su naucnicni dokazali da gledanje u sise muskarcima produzava zivot
http://www.naslovi.net/2009-09-29/l...enske-grudi-10-minuta-produzava-zivot/1343147