Theory
Domaćin
- Poruka
- 4.439
Na koji broj da uplaćujemo donacije?martinke uske pocepane farmerke pocepana majca i kozna jakna i ulica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na koji broj da uplaćujemo donacije?martinke uske pocepane farmerke pocepana majca i kozna jakna i ulica
martinke uske pocepane farmerke pocepana majca i kozna jakna i ulica
Ne gine ti gangrena kad naiđe zima
Oprosti se od udova
Na koji broj da uplaćujemo donacije?
whoa slenderman, chill![]()
kazem covece otkud znas da ja mozda ne kucam penisom xD
Pa ako kucaš, onda ti je veoma mali, čim potrefiš svako slovo...
ja kad bih pokušao da ubodem "J" npr, to bi izgledalo ovako:
IODTHUZFGZU6FR7
mali je al je zato i uzak xDDDDD
Hahaha, krajnje neočekivan završetak rečenice![]()
Pozdrav ! nova sam ovdjhe i na ovom forumu. Pa neka bude ova tema bude prva na koju cu odgovorit jer obozavam krpice i da se dotjerujem. Ja volim opustenu varijantu. Kad nije izlazak u pitanju obucem trenericu i majcu il ono suknjicu/sorc i majcu bzv al ljepo. Kad je u pitanju izlazak vanka il party ono obucem se opet lezerno suknjica, neke super hlace i tako- bez sminke ne izlazim. Tak...![]()
jabbalo keve samo vam pinki fali ... mafijasi!![]()
Nov na forumu...Ja se oblacim totalno 90-ete maxerice,ventilatorke,kajla(obavezno bez tog ne izlazim iz kuce
)Trenerke preko nike,reebok,adidas do guci i armani trenerki osisan zemunku kad je malo hladnije imam koznjak fajerku taj stil al kao MA-1 narandzasta unutra a kad je bas hladno imam klasicnu fajerku...
Znam da svi sad pricaju air max-air ljaks al nije tako ja volim to da nosim i to je to
![]()
![]()