Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jbte kako je hladno sta god da obuces hladno je..o patikama da ne govorim,noge su mi se ukocile..sta ce tek biti u decembru?kazu da je jedino resenje air max..ali one od 10 hiljada su mi ruzne..a one druge su preskupe..

proshle god sam furao plitke reebok cele zime i po onom najvecjem snegu.ali bash plitke.tako da kad sam sa njima preziveo,prezhivece i ostali sa obichni...

a mozhesh da uzmesh i nike chizme :D

Siroki duksevi, siroke pantalone(ne mora da su firmirane), ponekad sportski, onako, sve sto je vezano za hood.Sto se tice patika, ovde na jugu cini mi se da je Air Max malo izfuran, jer ih ima svaka treca osoba.Nosio sam maxerice, ali vise ne.Medjutim, ostao sam veran Nike tikama, samo sam promenio model.

Kako se tinejdzeri oblace i izgledaju...Mnogi tinejdzeri imaju one faze kada izgledaju kao da pripadaju odredjenoj grupi, kao pankeri, rokeri, metalci i sl...da li je to sa vama slucaj, da li ste prevazisli tu fazu ili je niste ni imali, ako niste kako se oblacite i da li vam je bitno kako izgledate i sta time pokazujete.
Ja se, na primer, oblacim jednostavno, ali lepo i volim kad imam lepu odecu na sebi...
Mozete stavljati i svoje slike i sl...

jako kul :cool:

Back