Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma furam svashta,fensi stil ono klasichne farke duxevi majchice ovo ono (imam i roze bluzu xD)
imam neke Children of Bodom i Iron Maiden majce,keper pantalone koje extra idu uz skejterke ;)
trenerke sa ranflom,bez i tako to...

nisam frik da kupujem iskljuchivo markirano,nosim i sa jacpi i neke stvarchice iz prodavnica...
imam reebok plitke i antine neke kao skejterke :heart:
furacju to i u buducje,...
planiram da kupim ovih dana shanerske ljaxerice,neke koje ne bodu ochi.Probao ovih dana od druga 90-ice i odushevio sam se kako su udobne :D
znam da cje tu da bude prozivanja kako sam paljevina al boli me q,ja ih kupujem zato shto su udobne (a i treba neshto duboko za sneg:D)
i tk.

Nekad sam ove nosio:
8323_366_45.jpg

Mnogo dobre patike. Da ih nadjem nedje, uzeo bi ih.

ma furam svashta,fensi stil ono klasichne farke duxevi majchice ovo ono (imam i roze bluzu xD)
imam neke Children of Bodom i Iron Maiden majce,keper pantalone koje extra idu uz skejterke ;)
trenerke sa ranflom,bez i tako to...

nisam frik da kupujem iskljuchivo markirano,nosim i sa jacpi i neke stvarchice iz prodavnica...
imam reebok plitke i antine neke kao skejterke :heart:
furacju to i u buducje,...
planiram da kupim ovih dana shanerske ljaxerice,neke koje ne bodu ochi.Probao ovih dana od druga 90-ice i odushevio sam se kako su udobne :D
znam da cje tu da bude prozivanja kako sam paljevina al boli me q,ja ih kupujem zato shto su udobne (a i treba neshto duboko za sneg:D)
i tk.

Ovo nikako ne ide jedno sa drugim... :lol: Inace, ja mrzim roze majicu na decku..:confused:Nemam pojma sto...

Back