Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno da ga pitaju kako si se to obukao. Stil se izgradjuje postepeno. ne mozes iz patika i klasik majice da se samo odjednom pojavis u smokingu ili u gacama i ovim novim platformama od 40 cm.
Nego dodajes detalj po detalj i sve redom dok konacno ne dodjes do onakvog stajlinga u kom se dobro osecas i koji nosis non stop.
Bilo kako bilo. mnogo treba truda, para i vremena da ti redovno furas stil kakav se vidja na ekranu, a samo u tom slucaju stalnog eksponiranja takvom garderobom i u apsolutno svim prilikama, nece niko da te podjebava, sto je i logicno. A ako si neki regularni tip koji nosi ono sto i vecina momaka nikakve preterane egzibicije tek s vremena na vreme ti uopste nisu neophodne, istini za volju.

U stvari, totalno istini za volju, sumnjam da se iko iz tvog okruzenja bas obukao kao zvezda o kojoj pricas. Mozda je pokusao nesto pa je to ispalo urnebesno smesno.
Osim ako ne pricas o zvezdama tipa Dragana Mirkovic, tako se mozda neko i obuko, ali nije zaprepascujuce sto joj se smejali. I Dragani su.

Kako se tinejdzeri oblace i izgledaju...Mnogi tinejdzeri imaju one faze kada izgledaju kao da pripadaju odredjenoj grupi, kao pankeri, rokeri, metalci i sl...da li je to sa vama slucaj, da li ste prevazisli tu fazu ili je niste ni imali, ako niste kako se oblacite i da li vam je bitno kako izgledate i sta time pokazujete.
Ja se, na primer, oblacim jednostavno, ali lepo i volim kad imam lepu odecu na sebi...
Mozete stavljati i svoje slike i sl...

ja jesam u rock/metal fazonu vec nekih 5 godina i ne verujem da cu izaci u zivotu,ali to ne diktira moj stil oblacenja ni na kakav nacin
kod mene su obavezne farmerke
starke i majca,pa se oblacim skladno prema tom profilu,
nemam mnogo izbora tu,jelte?

Back