Tinejdzeri i video igre

Pa ja sam rekao da nije loš gejmplej ali sam usput i napadao priču, vidim ne pominješ je. Govnjiva je u odnosu na ranije delove. I dalje nisam video razlog zašto je Dante bio kmečavo govedo u mlađim danima, odnosno šta ga je posle nateralo da se promeni u badaas madafakera koga zabole za ceo svet.
Priča mi je najbitnija uvek, a ovde je zaplet nula, sve očekivano. Bukvalno znam šta će biti rečeno u sledećoj rečenici.
Muzika je odličan segment ali opet na nivou prethodnika.

Kakva priča u DMC, kad je DMC imao priču? Treći deo koji se vrti oko toga da se pojavila Vergilova kula u gradu i ti moraš da ideš da prebiješ Vergila da bi rešio kulu, ili četvrti, koji se vrti oko neke kvazi-religijske šatro zavere protiv teenage angst lika koji samo želi da ga njegova curica voli uprkos njegovim manama i onda postaje sav emo zbog toga (buhu). A da je Dante i dalje badass, jeste, ne znam gde si video emo, kmečavo govedo? Sasvim je normalan, nije poremećen kao Vergil *SPOILER ALERT* da ubija majku sa nerođenim detetom, ali on nikad to nije ni bio, i uvek je prvi stajao u odbranu čovečanstva od demona. I konačno, ne znam šta si ti to ranije igrao, ali to očigledno nije bio DMC. Centralni deo svakog DMC je bezumna koljačina i prikupljanje što većih komboa tom prilikom, nikad nije akcenat bio na avanturisanju, i taj deo koji je trebalo je odlično odrađen. Plus, moram da priznam da sam pri prvom prelasku na Nephilim nivou težine, morao malo da se oznojim, jer neki bossovi uopšte nisu bili naivni.

Kakva priča u DMC, kad je DMC imao priču? Treći deo koji se vrti oko toga da se pojavila Vergilova kula u gradu i ti moraš da ideš da prebiješ Vergila da bi rešio kulu, ili četvrti, koji se vrti oko neke kvazi-religijske šatro zavere protiv teenage angst lika koji samo želi da ga njegova curica voli uprkos njegovim manama i onda postaje sav emo zbog toga (buhu). A da je Dante i dalje badass, jeste, ne znam gde si video emo, kmečavo govedo? Sasvim je normalan, nije poremećen kao Vergil *SPOILER ALERT* da ubija majku sa nerođenim detetom, ali on nikad to nije ni bio, i uvek je prvi stajao u odbranu čovečanstva od demona. I konačno, ne znam šta si ti to ranije igrao, ali to očigledno nije bio DMC. Centralni deo svakog DMC je bezumna koljačina i prikupljanje što većih komboa tom prilikom, nikad nije akcenat bio na avanturisanju, i taj deo koji je trebalo je odlično odrađen. Plus, moram da priznam da sam pri prvom prelasku na Nephilim nivou težine, morao malo da se oznojim, jer neki bossovi uopšte nisu bili naivni.

Vecinom se slazemo, ali mama sa detetom je Lilith xD Demon koji kada se boris sa njim postaje ovo, zapravo ovo je Mundusov spawn...

Stari klasik

Poslednja izmena:

Pa meni se činila bolja priča u trećem i četvrtom, Dante je imao osobenu ličnost, imao je te opake lajne koje te jednostavno nateraju da se nasmeješ. Nije ni Nero bio loš ali, štajaznam. Nekako se uvek vežem za starije jer me vuče nostalgija.
A i sve uvek poredim sa Bioshockom što je loše jer je Bioshock za mene bog i batina :lol:

Vecinom se slazemo, ali mama sa detetom je Lilith xD Demon koji kada se boris sa njim postaje ovo, zapravo ovo je Mundusov spawn...

Da, znam, odigrao sam ga, svejedno je to majka s detetom. I da ubiješ srnu sa nerođenim lanetom osećao bi se loše, a kamoli da ubiješ nešto ljudskog oblika, što apsolutno ne mora inherentno da bude nepatvoreno zlo (za više referenci, see: Sparda).

Baš instalirao DMC 4 da odma' Direktno uporedim :) ebiga, tu je onaj stari dmc šmek, mala sloboda što se tiče okruženja, plus zagonetke ali je borba svakako dosadnija, odnosno u novom je fluidnija.
Mislim, naravno da svaki prethodni deo uvek deluje tako osakaćeno ali ono što me je potpuno razočaralo u novi DmC je sam kraj, posle kojeg je opala 'ocena' koju sam dao igri ranije.

Kapiram da su Dante i Vergil morali da se na neki način rastanu, razdvoje puteve, ali nisam video ništa čudno u Vergilovoj želji, gde je jednostavno želeo da pomogne ljudima, kojima i jeste uvek potrebna autoritativna figura da haos ne bi nadvladao. To mi je bio glup razlog za sukob, al' ebiga sad. :D

Inače, batalih četvortku jer sam skinuo Dead Space 3.

Mogu da pokrenem, odma' već ima + od mene ;)
Pritom je kul igra, više akcije neg' horora, ali srce ovih dana mi nije baš pri najjačoj snazi tako da mi odgovara :D

Baš instalirao DMC 4 da odma' Direktno uporedim :) ebiga, tu je onaj stari dmc šmek, mala sloboda što se tiče okruženja, plus zagonetke ali je borba svakako dosadnija, odnosno u novom je fluidnija.
Mislim, naravno da svaki prethodni deo uvek deluje tako osakaćeno ali ono što me je potpuno razočaralo u novi DmC je sam kraj, posle kojeg je opala 'ocena' koju sam dao igri ranije.

Kapiram da su Dante i Vergil morali da se na neki način rastanu, razdvoje puteve, ali nisam video ništa čudno u Vergilovoj želji, gde je jednostavno želeo da pomogne ljudima, kojima i jeste uvek potrebna autoritativna figura da haos ne bi nadvladao. To mi je bio glup razlog za sukob, al' ebiga sad. :D

Inače, batalih četvortku jer sam skinuo Dead Space 3.

Mogu da pokrenem, odma' već ima + od mene ;)
Pritom je kul igra, više akcije neg' horora, ali srce ovih dana mi nije baš pri najjačoj snazi tako da mi odgovara :D

Tebi odgovara sto je manje horora, ali pravi fanovi serijala pljuju igru. Sto se tice kraja DMC 5 igre, treba da izadje dodatak za nju koji se bavi Virgilom, tako da ces dobiti to sto nemas u originalnoj igri :D

Tebi odgovara sto je manje horora, ali pravi fanovi serijala pljuju igru. Sto se tice kraja DMC 5 igre, treba da izadje dodatak za nju koji se bavi Virgilom, tako da ces dobiti to sto nemas u originalnoj igri :D

mrzim ebene DLC-ove

Inače, ja bih radije da sačuvam svoje nerve za sad, pa mi i odgovara manje horora :lol: samo budale žele da ih nešto uplaši kao one karakondžule iz prvog i drugog dela xD

mrzim ebene DLC-ove

Inače, ja bih radije da sačuvam svoje nerve za sad, pa mi i odgovara manje horora :lol: samo budale žele da ih nešto uplaši kao one karakondžule iz prvog i drugog dela xD

Ni ja ih ne volim, narocito kad je na pocetnih 8 giga igre dodato jos 3,5 giga DLC-a, al jbg.

A nije da ja volim da me plase one karakondzule, ali volim horore. Nekoliko puta sam padao sa stolice igrajuci ih, narocito ebenu Amneziju. Ona igra me je osakatila, a pored nje i Fatal Frame...

Zna li neko igricu na foru Skyrima?
Mislim, RPG ili first/third person igrica u srednjem vijeku. Ili u izmisljenom svijetu ali da su oruzja macevi, toljage, lukovi, sjekire, buzdovani...

kakav skajrim dosadno *****, poenta te igre je istrazivacka u besmisleno ogromnom nelinearnom svetu i uzivanje u lepoj grafici

igrajte ljudi Mount & Blade!
kao kanter u moru glupih pucacina
grafika nije neka,al je gameplay neverovatan

Ajde sad svi kenjjate kako je skajrim sranje samo zato što je postao mega popularan za kratko vrijeme
Akuta, mislim da jesi, neko svakako jeste, al ne sviđa mi se nešto, makar na osnovu onoga što sam vidio na yt
Anyway, sad pičim Fallout 3, sviđa mi se to post apokaliptično okruženje i mutirana stvorenja

Ajde sad svi kenjjate kako je skajrim sranje samo zato što je postao mega popularan za kratko vrijeme
Akuta, mislim da jesi, neko svakako jeste, al ne sviđa mi se nešto, makar na osnovu onoga što sam vidio na yt
Anyway, sad pičim Fallout 3, sviđa mi se to post apokaliptično okruženje i mutirana stvorenja

Ako imas pristojan komp onda probaj i igru Rage, akcija, ali dobra. A dobar je Borderlands ;)

Sto se tice Skyrim igre, nije sranje, ali je overrated igra... Zivi na krilima stare slave. Osim novog kontinenta nista novo, samo malko drugacija prica.

A i ako neko bude hteo preporuke za horore, evo par...

ma i starijih horor igara, kao sto je Suffering, samo sto je malo vise akciono orjentisana, pa vec navedeni Sanitarium, Shadow of Destiny/Memories ,

Preporucio bih ti posebno White Day: A Labyrinth Named School. Evo ti i kratak tekst o igri... Inace ovo je korejski dragulj. Imas na pirate bay jedan torrent, koji je na engleskom i radi na nasim masinama. Ja sam igrao kod drugara, ne znam gde je nasao, mogu da ga pitam. Verujem da je bas taj torrent, koji sada na zalost ima jako malo seedera, te ne znam koliko ce brzo skidati. A igra se i meni. Najslicnija amneziji i ebeno strasna... Ja sto sam zestoki ljubitelj horor igara padao ukenjo sam se xD Kao i kod amnezije.

This game is one of the scariest games to ever exist, so much so the developers had to release patches for the game to make it less scary because people couldn’t bring themselves to finish the game due to pure terror. Though it’s graphics don’t stand the test of time 10 years later it’s fantastic atmosphere and gameplay mechanics hold surprisingly well. This game simulates real-life actions better than most current games do and uses lot’s of real world logic to it’s advantage. However, with the simulation of real-life functions comes the highlighting of the more twisted paranormal going-ons in the school. The scares in this game are fantastic and broad in their scope. You will have to turn out lights and hide in the dark from the security guard who can chase you throughout the whole entire school and wanders the halls at random… But the dark is not much better, as that’s where the spirits haunt you. The game’s concepts were way ahead of it’s time, strangely reflecting some of the content found in what is considered some of today’s “Scariest” games even though it came out years before. It delves into a unique setting that is not abandoned, not isolated, but a public place twisted by the night. Something that is familiar yet foreign and works on the fears that we have while alone in the night. Want to play this bitch? Well there is one problem… You need to simulate a Korean PC to play the game as it was only released there.

Takodje vidim da volis i igre tipa Half Life... Imas i Advent Rising, dobra igra, a posto volis i horror razmisli i igri System Shock, jes stara, ali ima dva dela i klasik je.

Sto se tice horora, vizuelne novele su isto dobre, kao sto je npr Saya's song/Saya no uta, tu uglavnom citas i pravis izbore s vremena na vreme, ali ti izbori uticu na dalji tok price. Treba znati da je vecina na japanskom, ali postoje pecevi koji je prebacuju na engleski. Takodje imas slike, ali su u anime stilu, kao i glasovnu glumu, koja je na japanskom. Nije za svakoga, ja sam licno odusevljen nekim prelepim ljubavnim novelama, kao sto je Clannad, Little Busters, Kanon i ostale novele koje izdaje Key. Znaci ovde se sve cita uz poneki minigame i to ne u svakoj vizuelnoj noveli.

Takodje imas i Call Of Cthulhu: Dark Corners of The Earth. Preporucujem prvo citanje Lovecraftovih knjiga za pun dozivljaj. Zaista jeziva igra i veoma izazovna. Dalje imas igru Scratches, probaj da nadjes Director's cut jer je pecovana i svi bagovi su ispravljeni. Nosferatu je isto dobra igra, malko kratka, uz ne bas dobru grafiku, ali ti rece da sada imas slabiji laptop.

Ako imas pristojan komp onda probaj i igru Rage, akcija, ali dobra. A dobar je Borderlands ;)

Sto se tice Skyrim igre, nije sranje, ali je overrated igra... Zivi na krilima stare slave. Osim novog kontinenta nista novo, samo malko drugacija prica.

Borderlands mi se ne sviđa jer je grafika nekako cartoonizovana, il kako se već kaže, ne znam.
Jes overrated, ali nije sranje kao što se ovi iskusni gejmeri kurrče i misle da su mudo ako predlože neku igricu iz 20.v. tipa Planescape: Torment il nešto tako

Pricaj sta oces, ali Planescape ne diraj. Ja spadam u mladju generaciju i obozavam tu igru.

A ako samo zbog grafike propustas Borderlands onda si bre budala. Igra je zaista dobra i odlican multiplayer ima ;)

Ma ne kažem da je loša, i sam sam igrao igricu, dobra je, nije mi problem što je stara, ali uzmu da palamude mnogo ove starije generacije.

A ebiga, ionako ne igram naročito mnogo te igrice, a od multiplayera sam jedno vrijeme igrao Tribes Ascend, ta je fenomenalna, a nije naročito popularna

ti si garant neki klinac a nemoj da se nerviras, sta je dobro u skajrimu os mi reci?

poenta je, da su neki manje poznati naslovi bolji od preduvanih umesto da vremenom bude bolje ono sve gore,al nije to samo slucaj sa igrama vec i sa filmovima,samo zbog komercijale ,a skajrim em sto je preduvan,em sto je masovno popularan zbog okruzenja i grafike i zato se i ulozilo dosta para i vremena u projekat
a da je *****,golo je *****,skupljas iteme (bez smisla) obavljas glupe kvestove, borba jednolicna ako se to moze nazvati borbom, skajrim=teletabisi

Scribblenauts Unlimited/ prejaka igra. Samo 1gb i nimalo zahtevna a mnogo zanimljiva, sve se svodi na rešavanja problema tako što se stvaraju itemi koje sami ukucate :lol: Npr ukucate "Axe" i izađe vam sekira xD
Prejako :worth:

Ja razmisljao da li da skinem i vidim tvoj post ovde i rekoh, ajde, sta ima veze... Skinuo i odusevljen sam... Kompletirao Capital City ceo, ima svaki nivo sve da kompletiram xD

Back