Tinejdžeri i narodnjaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
chuj Van Gogh pu pu pu... :eek::p

neka, neka ne odustaj od misije. Mozda im dodje iz dupeta u glavu... radio sam i ja nesto slicno, nalozio sam 2 drugara na The Cat Empire (pretpostavljam da ne znate) i svidelo im se jako kad su culi, ali kad sam im dao cd ni jednom ga nisu poslusali! :dash:

jednoj drugarici se dopalo Fa fa fa od Azre,i narezem joj ostalo ...Cd nije pipnula.

Dopadne joj se Kao da je bilo nekad od EKV,nije ni znala da je to to,dok nije cula od nekog...I sta je bilo.. dam joj svoj jedini cd,evo pola godine kod nje,nista nije slusala!:roll:

A kad sam pricala ,''poslusaj malo ekv,dopasce ti se nesto"..rekla je " ne davi me tom muzikom":confused:

Ovo uzivanje u onome sto ne valja, nekako zvuci kontradiktorno... da ne kazem mazohisticki :lol:
Da se razumemo. Evo bash je Dzej (i na engleskom - J.) dobar primer. Cova je sjajan pevac i ima dobar prepoznatljiv glas. I njime peva, par stvari (npr Sunce Ljubavi), koje su sasvim na mestu. Dok je vecina ostalih stvari ili tralalala ili trash, da ga ne spashava ni 3put bolji glas.
Znaci ponesto bih i mogao da prihvatim, ali sustinski se ipak deklarisem da ne slusam tu muziku, jer realno se slusanje svodi na jedan promil stvari.

A i btw, Dzej nije bash narodnjak, on mi je nekako vishe kafandzija =)

jeste izraz malo bzvz, ali zato sam i stavio navodnike kod "ne valja"!

Otprilike imamo slicno gledanje na stvar, znam jedno 5-6 covekovih pesama. Mogu da kazem da uzivam u njima, ali ono "99 zena da me mole, 99 da se skinu gole..." i tako to mi je bljuc!
Ja zato odbijam da se deklarisem uopste... Jednostavno kazem slusam sve i svasta, jer bez lazne skromnosti mogu da kazem da je tako. No, uvek kad se nadjem u situaciji da se deklarisem navedem neke primere cisto da ne sagovornik ne bi pomislio da sam od onih sto kazu da slusaju sve jer ih je blam da kazu sta slusaju, ili ne slusaju nista ili znaju samo za 3 muzicka pravca pa pricaju tako...

E ja vas ne mogu da shvatim,sto se vi tripujete toliko oko toga? Ako neko ne slusa i nece da slusa tvoju muziku sta imas da ga ubedjujes? Nisu rock i metal za svakog,to slusa onaj ko kapira poentu sta ti bendovi hoce muzikom da ti prenesu i ono u cemu se prepoznajes,ako se neko prepoznaje u bundi od nerca *** taj nikad ovo nece slusati,muzika dosta govori o tebi kakav si!

jednoj drugarici se dopalo Fa fa fa od Azre,i narezem joj ostalo ...Cd nije pipnula.

Dopadne joj se Kao da je bilo nekad od EKV,nije ni znala da je to to,dok nije cula od nekog...I sta je bilo.. dam joj svoj jedini cd,evo pola godine kod nje,nista nije slusala!:roll:

A kad sam pricala ,''poslusaj malo ekv,dopasce ti se nesto"..rekla je " ne davi me tom muzikom":confused:
tuga... :cry:

xex...meni se desavalo da mi se svidi jedna pesma od neke grupe/izvodjaca odem kupim cd (u ono vreme kad su se kupovali cd-ovi :lol:) i smorim se totalno kad cujem ostale! :lol: :rumenko:

tuga... :cry:

xex...meni se desavalo da mi se svidi jedna pesma od neke grupe/izvodjaca odem kupim cd (u ono vreme kad su se kupovali cd-ovi :lol:) i smorim se totalno kad cujem ostale! :lol: :rumenko:

Na tome ti se bazira danasnja Muzicka Industija.Na radiju i tv-u se vrti jedna pesma ,eventualno dve tri stvari ali jako retko,sa cd-a nekog benda ili izvodjaca i ta pesma/te pesme su uflavnom dobre po kvalitetu.I sta se desava,ljudi kupuju cd-ove tog benda ili izvodjaca i kad odslusasaju album shvate da su ta jedna,dve,tri pesme dobre a ostatak pesama na albumu shit!

Zbog čega su tinejdžeri toliko oduševljeni pesmama Indire, Stoje, Seke, Jelene Karleuše, Cece ? Gde god da se okrenem vidim mlade kako slušaju i pevuše uz prosto neverovatne stihove, u kafićima, uz MP3 playere, pa čak im i mobilni zvone u tom ritmu.
U čemu je fazon

Za ovu turbo folk maniju ja krivim glupu seljandzuru,Lepu Brenu:evil::evil::evil: i njenog ruznog potrchka Sashu nzm kako se preziva.:evil::evil::evil:
Lepa Brena je prva pochela sa tim glupim pesmama,a danashnje lepe brene bash te gore navedene su josh gore.Ja prosto ne mogu da verujem kakve glupe pesme oni pevaju:dash::dash::dash:
Treba da budu:banovati:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back