Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Pa dobro, hot pants nisu stvar mode, to je evergreen (:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, hot pants nisu stvar mode, to je evergreen (:
Cecu - kako ne mož' Cecu volet', yebote?![]()
Жена змија, седи за шанком
пије свој виски с ледом, игра се ватром,
жена змија, гледа те кришом,
и наздравља чашом према љубави бившој...
![]()
![]()
![]()
Moram i ja da se nadovezem na ovo, ne znam gde ti to zivis, ali ja zaista ne znam da sam cuo narodnjake u bilo kom kaficu u Pancevu?Danas je Srbija preplavljena turbo-folkerima i jednostavno to je sada IN,vecina kafica pusta folk muziku i jednostavno ako nemas u lokalu turbo-folk propada ti lokal,jer vecina to trazi..
Jako bitno,ceca ne dolazi u OT...Koga briga?!
![]()
Ma daj, nemo' zayebavat', Ceca srpska majka, svaka joj čas' vala kako mučenica izdrža onu nepravednu torturu u zatvor dok je bila. I pos' toga - napuni stadion bokte!uh jebbo te kako je ne volem ni mrvu. Stvarno mogu svasta da slusam, ali njena muzika ne me ne moze ni treshtenog dotaci!![]()
nemam srca ni da se nasmejem!Ma daj, nemo' zayebavat', Ceca srpska majka, svaka joj čas' vala kako mučenica izdrža onu nepravednu torturu u zatvor dok je bila. I pos' toga - napuni stadion bokte!
Jednu stvar necu razumeti...
Dakle,neko slusa metal,rok ...Gde on da nadje ljude sa kojima moze ici na takve svirke,koncerte..?![]()
Pa nisi valjda jedina u svom celom krugu prijatelja koja slusa rok/metal???
...Ono što mi nikako ne ulazi u glavu je to kako neko može da paralelno sluša Ekatarinu Veliku i Cecu.![]()