Mrs_Sick
Veoma poznat
- Poruka
- 12.691
Novo... komponovano je... oke?
Oke?
?
O_O
Oke?
?
O_O
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta fali starogradskim pesmama?
hmmm... evo neceg zanijmljivog konacno!mrzim ljude metalce/alternativce koji ako odu ili bivaju pozvanu na fancy zurku nekog svog kolege/ortakinje iz razreda,kada dodju na zur i u fazonu sede u cosku prekrstenih ruku,valjda je svejedno uz sta ces se veseliti ako si sa prijateljima,ja najmracnije obucena djipam sa ortakinjama uz cecu,stoju,time uopste ne gubis na svom integritetu,bitno je ko ti je prijatelj i kako ces se prilagoditi,znam da sam kao klinka mrzela sve to iz dna duse al sve je to relativno,muzika je relativna,treba to postovati i pre svega postovati prijatelja :*
ko je dir'o starogradske? glave ce padati...
hmmm... evo neceg zanijmljivog konacno!![]()
hehe pa narafski Shinodobitan je provod,drustvo i prijatelji,muzika dodje nasvoje mesto
![]()
mrzim ljude metalce/alternativce koji ako odu ili bivaju pozvanu na fancy zurku nekog svog kolege/ortakinje iz razreda,kada dodju na zur i u fazonu sede u cosku prekrstenih ruku,valjda je svejedno uz sta ces se veseliti ako si sa prijateljima,ja najmracnije obucena djipam sa ortakinjama uz cecu,stoju,time uopste ne gubis na svom integritetu,bitno je ko ti je prijatelj i kako ces se prilagoditi,znam da sam kao klinka mrzela sve to iz dna duse al sve je to relativno,muzika je relativna,treba to postovati i pre svega postovati prijatelja :*
Mene to uopste ne iritira, i ne znam zasto bi. Mene vise brine zasto i kako neko moze da mrzi te osobe iliti takvo ponasanje.
Ja licno nisam metalac, nisam zavijen u crno, niti sedim u cosku na fensi zurkama (na narodnjake, konkretno) ali ne mogu da poreknem da meni to iskustvo nije nista narocito i da postoji mali milion drugih drustvenih aktivnosti koje vise preferiram.
Prijatelj me zvao na hepi hardkor zurku, muziku koju ja ne mogu da smislim i tip zurke koji ne volim. Rekao sam ne. Mozda sam trebao da prihvatim i da pretrpim zestoko smaranje, iako sam tada imao mnogo pametnija posla. Ne znam? :???:
Isuse, Isuse, Isuse, IsusePobogu pa kako sta im fali?
Prvo neke glupe reci,onda gde je tu 'tehno' momenat?
Mislim to taaaaaaaaaaaako nije in!
![]()
Pa kad si već spominjala Isusa toliko,STEFANE K.!!!!!! OTKUD TI PRAVO DA MI IZMENISH POST?! TO JE DIREKTAN ATAK NA FORUMASHKU INTIMU!
Shatro...Ja josh gledam shta mi se deshava s postom.
![]()
hahahaha
kako ja smeshan ovaj zvonko, peva, gleda i smeje se onako ko neki klimakterichni chicha
mada svidjaju mi se zvuci ovih....pa ne znam, valjda tamburica, bendzova![]()
Zvonko Bogdan je pravi gospodin i džentlmen. Takvih gotovo i da nema.
Bila sam na koncertu i zaista ume da napravi atmosferu, lepo pozdravi publiku i orkestar takođe.
Pesme budu skraćene tako da stigne sve redom da otpeva.
Što bi Đoka rekao: ne volem ... tamburaše, svaku pesmu bar za strofu skrate, mater im.
Shinoda uživaj i lepo se provedi.![]()
Meni bude ovako simpatično: svaka pesma po dva minuta i uopšte nema prekida, naprave samo blagi prelaz na tamburi i bude baš lepo.![]()
Zašto nikad ne dolaze muzičari koje ja slušam? Možda zato što su gotovo svi pomreli.