Tinejdžeri i narodnjaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Npr. Kantri muzika je Americka narodna muzika.Da li je bilo ko od vas rekao da je to losa muzika,ne... Zasto...? Zato sto ona valja jer je Americka,a nasa muzika ne valja... Zasto? Zato sto je nasa? Ma dajte ljudi...
U ostalom. Ko je bio Šaban Bajramović... To je bio pevac ciganske muzike. Kad je on umro.. U svim drzava su ljudi zalili. I proglasili su ga Za NAJBOLJEG soul pevaca. Aj sad recite nesto.
Ja postujem rad i delo izvodjaca tipa Saban Barjamovic. :]]]] (mada ih ne slusam)
Ovde niko ne pljuje takve niti prigovara takve, ovde se vodi diskusija o Ceci i kompaniji. Dakle, zahtevam da se ne trpaju u isti kos folk i turbo folk. A kantri je Americka , zanimljivo...

Eh Treca sad si ga zeznula.
Islo ti je dobro provociranje ali sad si preterala.
Previse si otvoreno pokazala namere;)
Ne radi se to tako.

Ma ne radi se to ovako kako vi radite. Ne napada se neko sa tako slabim oružjem. Šuplji ste, a ne vidite to. Sve vreme se lomim, da li da se smejem ili da vas žalim, a da žalim i sve nas koji živimo sa vama. Stvarno nemam reči. Kad sam ja bila tinejdžerka, vaših je bilo malo. Doduše, ja sam išla u dobru školu i imali smo nastavnike koji su nas naučili mnogim stvarima. Žalosno je što vi ovde, većina nažalost, nemate neke takve ljude oko sebe, pa kapirate da sam ja provokator ili da subjektivno govorim. Strašno. No dobro. Ne čudi. Da je drugačije, čudila bih se onim pričama o muzici koju tinejdžeri slušaju, načinu razmišljanja, načinu oblačenja.

Npr. Kantri muzika je Americka narodna muzika.Da li je bilo ko od vas rekao da je to losa muzika,ne... Zasto...? Zato sto ona valja jer je Americka,a nasa muzika ne valja... Zasto? Zato sto je nasa? Ma dajte ljudi...
U ostalom. Ko je bio Šaban Bajramović... To je bio pevac ciganske muzike. Kad je on umro.. U svim drzava su ljudi zalili. I proglasili su ga Za NAJBOLJEG soul pevaca. Aj sad recite nesto.

Ti veze nemaš o čemu govoriš. Zašto bih spominjala kantri muziku, kada se ona ovde ne sluša. Uopšte me ne zanimaju američki narodnjaci ili bilo čiji, pošto ja sa tim nemam veze, odnosno ovo društvo nema veze. Da sam Amerikanka, i da smo u Americi, jednako bih rekla da je smeće. Kao što i jeste, ali koga briga za njihove probleme. Svašta.
A što se Šabana tiče, potpuno ti je glupa priča. A da je najbolji, teško, da se ne lažemo. Ljudi su bili fini. I njegovi kvaliteti kao pevača nisu ovde tema. Bespotrebna priča. Ili možda misliš da zbog njegovog umeća da peva soul, i narodnjaci vrede nečemu, odnosno, da njegovo umeće da peva soul govori o njegovoj inteligenciji ili inteligenciji njegovih poštovalaca? Pogubila si se malo.

Морам да злоупотребим службени положај и да поделим са вама још једну лепу народну песму :)

Све даље коментаре можетер остављати на ~За нас или мени лично на ПП.

Хвала :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back