Tinejdžeri i hrana

Jao Stefane takve oblande i moja baba pravi. Mnogo su fine.

Inace ovo je moja tema, ovde ostavljam srce. Samo zameram modu sto nije prebacio nas spam o pasulju ovde...nego je obrisao sve one divne ode pasulju . SRAMOTA.

Nego, ja mnogo volim da pricam o hrani i obozavam da kuvam.
Smesno je to sto zapravo ne volim mnogo da jedem - volim da pricam o hrani ali ne i da jedem. Ho ho ho.
Inace jedem SVE.

Ne jedem samo
1. mozak, bilo koje zivotinjke i bas me briga koliko je ukusan
2. Sarme ( jedem ako se ne stavi pirinac jer je pirinac zlo i kvari ukus mesaaa)
3. Ocigledno - pirinac
4. Kupus
5. Kornflex ( povracam na to)

E sad, pasulj, burek, pljeskavice, krompir ,ribu, sir i meso , povrce....jedem sve.

:eek::eek::eek::eek::eek:
Ау...

Иначе ја мрзим пасуљ и поготово лук! Лук не подносим, не могу очима да га гледам! Такође ни паприку не једем, из пуњене паприке, једем само пуњење :)

Тотална смо супротност :р

пс. морам да ти се похвалим да сам данас добио 5 из омиљене ти филозофије :р немам појма ни ја зашто, ал' ето, вероватно сам реко нешто паметно (:

Pa ni mene... :confused: Bash sam se bila iznenadila. To je verovatno jer me njena mama voli, jer kad smo bile na moru kod te drugarice, jela sam sve shto je zena spremila, nikad se nisam zalila i rekla je da sam mnogo dobro dete. :mrgreen: A ja sam samo u stvari svinja koja obozava da se prezderava.

e,pre neki dan sam bio dezuran...
zato sto su ovi 3. i 4. prvaili neka sraNja po skoli,pa im ukinuli dezurstvo.
i bila neka priredba u skoli i size neki kombi,donosi ketering,i aj da nosim...

mislim da je bilo 80 kutija 40x20...
a u njima:sto torti,kolaca,nekix prsuta,tortilja... znaci sve,nema sta nije bilo..
i kad se zavrsila priredba...
kaze disa...nosite ovo u kuxinju,ja reko ocu,ocu...
zemljaci niu mogli pola da pojedu..
snesem ja dole kod mene na astal za dezurstvo...
tu je bilo nas 4..ja,moja ortakinja,i dva ova sto dezuraju...ubili smo se ko stoke...
nismo mogli da disemo...nikad nisam jeo onako ukusnu xranu...
strasnooooooo ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

P.S. jedva cekam sledecu priredbu...

pa sad ne znam sta tacno treba da kazem na ovu temu, mislim da je normalno da se u tinejdzerskim godinama vise jede al sada pa da ne preterujemo jer stvarno nije lepo biti gojazan zato sto to nije zdravo i ne mozes normalno da radis fizicke aktivnosti
ja licno najvise volim da jedem pomorandze:heart:
a od jela (iako to mnogi mrze)kuvani kupus, pizzu i ne volim toliko...

e,pre neki dan sam bio dezuran...
zato sto su ovi 3. i 4. prvaili neka sraNja po skoli,pa im ukinuli dezurstvo.
i bila neka priredba u skoli i size neki kombi,donosi ketering,i aj da nosim...

mislim da je bilo 80 kutija 40x20...
a u njima:sto torti,kolaca,nekix prsuta,tortilja... znaci sve,nema sta nije bilo..
i kad se zavrsila priredba...
kaze disa...nosite ovo u kuxinju,ja reko ocu,ocu...
zemljaci niu mogli pola da pojedu..
snesem ja dole kod mene na astal za dezurstvo...
tu je bilo nas 4..ja,moja ortakinja,i dva ova sto dezuraju...ubili smo se ko stoke...
nismo mogli da disemo...nikad nisam jeo onako ukusnu xranu...
strasnooooooo ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

P.S. jedva cekam sledecu priredbu...

hehe :hahaha:
p.s.nisam znala da snosis torte i kolace
(zezam se):p

Jao Stefane takve oblande i moja baba pravi. Mnogo su fine.

Inace ovo je moja tema, ovde ostavljam srce. Samo zameram modu sto nije prebacio nas spam o pasulju ovde...nego je obrisao sve one divne ode pasulju . SRAMOTA.

Nego, ja mnogo volim da pricam o hrani i obozavam da kuvam.
Smesno je to sto zapravo ne volim mnogo da jedem - volim da pricam o hrani ali ne i da jedem. Ho ho ho.
Inace jedem SVE.

Ne jedem samo
1. mozak, bilo koje zivotinjke i bas me briga koliko je ukusan
2. Sarme ( jedem ako se ne stavi pirinac jer je pirinac zlo i kvari ukus mesaaa)
3. Ocigledno - pirinac
4. Kupus
5. Kornflex ( povracam na to)

E sad, pasulj, burek, pljeskavice, krompir ,ribu, sir i meso , povrce....jedem sve.

Aaaaaa slazem se, sve obrisase o nasem svetogrdju (pasulj) :mrgreen:

Takodje se slazem za sarme, mada ja ne volim onaj kupus sto se omota oko mesa, ljak. . . a kuvani kupus je nesto sto hejtujem :mrgreen:. . .i najvise mrzim tikvice AAAAAA. . .ovo ostale sve jedem ko svinja tj. ne probiram :D

Aaaaaa slazem se, sve obrisase o nasem svetogrdju (pasulj) :mrgreen:

Takodje se slazem za sarme, mada ja ne volim onaj kupus sto se omota oko mesa, ljak. . . a kuvani kupus je nesto sto hejtujem :mrgreen:. . .i najvise mrzim tikvice AAAAAA. . .ovo ostale sve jedem ko svinja tj. ne probiram :D

Jao ja tikvice obozavam. Jednom dodjes kod mene na tikvice.

Onako ih zacinim, ispohujem i uz to piletina...njam njam...

Back