Tinejdzeri i Bog!!

Ma, al' su mu pitanja...
Da baba ima cetiri tocka bila bi tamic...jeebotee.

24lvrj9.gif
24lvrj9.gif

neke stvari su neobjashnjene
zato sam agnostik
A ja sam sama izmislila svog Boga. xD
Ime mu je Francesko De Majetto, inace Francuz je (rodjeni Parizanin), hipik, anarhist, homoseksualac, podrzava kradju i sl.

Eto kad je mog'o Isus da kreira Boga, sto ne bih i ja? :cool:
Sad ima da sagradim i svoje crvke i prosirim svoja ubedjenja. :P

Sprdnju na stranu, ateist sam...
A tacno je to da ima nekih neobjasnjivih stvari, al' opet...

mislim da ni vernici ne tumače religiju, bibliju toliko bukvalno kao vi ateisti. :lol:
ja na sve to gledam vrlo simbolički...

Eto kad je mog'o Isus da kreira Boga, sto ne bih i ja? :cool:

:eek:

Ne znam,ali znam jedno da posle ovih godinu dana boravljenja ovde da sam idiot! Godinu dana sam jeo govna i sve mi je ovo izgledalo kul,ekstra zabava,zanimljivo,sad tek uvidjam da je ovo totalni shit i da sam godinu dana potrosio uzalud i zajebao dosta stvari... Takodje shvatam da neke postove (ne uvodni) koje sam ovde kucao su jako zabrinjavajuci i ne smem da potrazim iste na temi... Ne znam ni ja vise sam na cemu sam,sve sto je valjalo otislo je,sve sto sam imao vise nemam i ovo sto imam nisam zadovoljan jer je trulo i ne lezi mi zbog toga sam kivan na boga pa ga zato ne simpatise puno ali verujem da postoji i da ima nesto posle smrti ali ne bojim ga se! Sta sam ja? Vernik,ateista,agnostik...??:think:

slična situacija i kod mene.... :neutral:

A ja ovu temu ne smem ni da otvorim

ne smem ni ja.
koliko ograničenosti i zatupljenosti. :(

neke stvari su neobjashnjene

ateist će ti reći da je neobjašnjivo nedovoljno objašnjeno :D

Neobjašnjive jer trenutno nauka nije dostigla taj nivo znanja...Za 20 godina možda će se neke stvari razjasniti a stvoriti neke nove nedoumice,koje će budući naraštaji objasniti.
Što bi Kill reko- Ich bin kommunistisch

Poenta i jeste da to nije naucno objasnjeno, zato i jeste vera, verujemo da postoji, ali ne znamo, nije naucno utvrdjeno.

Ja sam verni,i koliko vidim,u manjini sam...stvarno ne bih pokušavala da nastavim diskusiju jer je to uzaludan posao,koliko vidim :confused:
i da dodam...religija je vrlo bitan deo mog života...nebitno u šta verujem...i malo me plaše diskusije koje bi to narušile,jer ne bih podnela da nemam u šta da verujem.

Ja sam verni,i koliko vidim,u manjini sam...stvarno ne bih pokušavala da nastavim diskusiju jer je to uzaludan posao,koliko vidim :confused:
i da dodam...religija je vrlo bitan deo mog života...nebitno u šta verujem...i malo me plaše diskusije koje bi to narušile,jer ne bih podnela da nemam u šta da verujem.

Oko kao da sam ja pisala.

Ajde sad, vi "neobjašnjivi", objasnite mi kako to da mošti svetaca ne istrunu nikad? Kako to da iz njihovih kostiju teče voda, ili ulja?

Oko kao da sam ja pisala.

Ajde sad, vi "neobjašnjivi", objasnite mi kako to da mošti svetaca ne istrunu nikad? Kako to da iz njihovih kostiju teče voda, ili ulja?

To smo vec objasnili, vrati se nekih...hmmm...10-20 strana....
Bilo je rasprave o tome.:mrgreen:

Nema veze,jes' da za gluve nema repriza,ali ponovicu makar moje stanoviste.Evo ovako- Kako su nasli kosti faraona,a nisu istrulele...Kosti se najsporije raspadaju.Nadjene su i kosti dinosaura,pa jel su i oni s oprostenjem sveci...E sad ovo za ulje,med i mleko malo buncas,ali evo ovako- u Egiptu,inace skeniracu sliku iz enciklopedije koju su inace pisali u doba komunizma da bi razbili iluzije o postojanju neceg nadprirodnog,a to je prikazan mehanizam kako iz ''svetih'' statua koje drze neku vazu il sta je vec izbija para...I onda glupi ljudi dodju,cude se,mole se za zdravlje i ostalo...Ljudi zakon fizike,fizici se treba klanjati :worth: Al opet da nema vere ljudi bi se mozda u vecem broju klali,ubijali,krali,silovali...a mozda to ipak u savremenom svetu ostaje da vazi u nekim zatucanijim,patrijarhalnijim sredinama...

Nema veze,jes' da za gluve nema repriza,ali ponovicu makar moje stanoviste.Evo ovako- Kako su nasli kosti faraona,a nisu istrulele...Kosti se najsporije raspadaju.Nadjene su i kosti dinosaura,pa jel su i oni s oprostenjem sveci...E sad ovo za ulje,med i mleko malo buncas,ali evo ovako- u Egiptu,inace skeniracu sliku iz enciklopedije koju su inace pisali u doba komunizma da bi razbili iluzije o postojanju neceg nadprirodnog,a to je prikazan mehanizam kako iz ''svetih'' statua koje drze neku vazu il sta je vec izbija para...I onda glupi ljudi dodju,cude se,mole se za zdravlje i ostalo...Ljudi zakon fizike,fizici se treba klanjati :worth: Al opet da nema vere ljudi bi se mozda u vecem broju klali,ubijali,krali,silovali...a mozda to ipak u savremenom svetu ostaje da vazi u nekim zatucanijim,patrijarhalnijim sredinama...

Mi ne pricamo o dinosaurusima vec o svecima, ne pricamo o kostima vec o telima koja nisu satrulila gotovo uopste i ne pricamo o telima od pre nekoliko hiljada god. vec o telima svetaca koja stoje u crkvama sirom planete, stara su oko 200 ili vise god. Jedno telo od nekog sveca je nadjeno u vodi, a u vodi se telo mnogo brze raspada, a jos neka su nadjena na veoma vlaznim mestima.
Evo, klanjam se fizici, jer je sad na strani svetaca.:worth:

Mi ne pricamo o dinosaurusima vec o svecima, ne pricamo o kostima vec o telima koja nisu satrulila gotovo uopste i ne pricamo o telima od pre nekoliko hiljada god. vec o telima svetaca koja stoje u crkvama sirom planete, stara su oko 200 ili vise god. Jedno telo od nekog sveca je nadjeno u vodi, a u vodi se telo mnogo brze raspada, a jos neka su nadjena na veoma vlaznim mestima.
Evo, klanjam se fizici, jer je sad na strani svetaca.:worth:

Ona je rekla mošti,a to mu dođu kosti.Telo opstaje jedino ako je balsamovano.Ovo uopšte nije moguće i svuda bi po televiziji tako nešto bilo prikazivano,a ja bi kao obrazovan i informisan čovek to čuo.I Lenjinovo telo je čitavo i dan danas iako je čovek umro još 1924. čini mi se...
Smetalo preduhitrio si me...

Ona je rekla mošti,a to mu dođu kosti.Telo opstaje jedino ako je balsamovano.Ovo uopšte nije moguće i svuda bi po televiziji tako nešto bilo prikazivano,a ja bi kao obrazovan i informisan čovek to čuo.I Lenjinovo telo je čitavo i dan danas iako je čovek umro još 1924. čini mi se...
Smetalo preduhitrio si me...

E pa ja ne mislim na kosti, vec na nesto bolje. BIlo je na tv-u, odatle sam i saznao za to. Izgleda da nisi dobro informisan...

Za Lenjina ne znam sta da kazem, mozda je on balzamovan...ko zna.

Back