summer girl 93
Domaćin
- Poruka
- 3.385
ti si glupa![]()
E ajde ne seri!

To što ti ne veruješ u ove moje priče i to što si ti glup, to je tvoj problem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si glupa![]()
ti to ozbiljno?Verujem u jednoga Boga Oca, Svedržitelja, Tvorca neba i zemlje i svega vidljivog i nevidljivog. I u jednoga Gospoda Isusa Hrista, Sina Božijeg, Jedinorodnog, od Oca rodjenog pre svih vekova; Svetlost od Svetlosti, Boga istinitog od Boga istinitog, rodjenog, a ne stvorenog, jednosušnog Ocu, kroz koga je sve postalo; Koji je radi nas ljudi i radi našega spasenja sišao s nebesa, i ovaplotio se od Duha Svetoga i Marije Djeve i postao čovek;
I Koji je raspet za nas u vreme Pontija Pilata, i stradao i pogreben;
I Koji vaskrasao u treći dan, po Pismu;
I Koji se vazneo na nebesa i sedi sa desne strane Oca;
I Koji će opet doći sa slavom, da sudi živima i mrtvima, njegovom Carstvu neće biti kraja.
I u Duha Svetoga, Gospoda, životvornoga, Koji od Oca ishodi, Koji se sa Ocem i Sinom zajedno poštuje i zajedno slavi, Koji je govorio kroz proroke.
I u jednu, svetu, sabornu i apostolsku Crkvu. Ispovedam jedno krštenje za opraštenje grhova. čekam vaskrsenje mrtvih.
I život budućeg veka.
Amin.
E ajde ne seri!
To što ti ne veruješ u ove moje priče i to što si ti glup, to je tvoj problem.![]()
Jedini Bog u mom zivotu je moj otac (i njegov tekuci racun). Samo u njega verujem i samo njega molim.
Ma nemoj.Tatica plaća sve?Dobro,i meni,ali druga je moja priča...
Da li verujete u boga? Pridrzavate li se 10 bozijih zapovesti?Postite li? Posecujete li verske objekte ili ste samo nazovi vernici?
Stari Grci i Rimljani, kao i svi antički narodi, su verovali da sve što se u prirodi događa da u stvari bog kao navodno izaziva razne promene.Tačnije, verovali su u natprirodna i mitološka bića i verovali su da postoji njihov posebni bog zaštitnik.I iz svega toga je proizašao sam pojam religije.Valjda ste sve to učili u prvoj godini iz istorije i latinskog
![]()
Jedini Bog u mom zivotu je moj otac (i njegov tekuci racun). Samo u njega verujem i samo njega molim.
latinskog???u kojoj se skoli to uci iz latinskog?
Shteta shto filozofija kao nauka ne ide na ruku te, vernicima mile floskule.Ah, muka ti je...pa postoje dve vrste vernika: jedni veruju da Bog postoji, drugi veruju da ne postoji![]()
Rece Hegel (nisam sto posto sigurna da je on, ispravite me ako gresim, ali neko jeste rekao)
Shteta shto filozofija kao nauka ne ide na ruku te, vernicima mile floskule.![]()
Sve to shto si pisao je 'mehanika drzh-ne daj''.Pisah ja jednom davno: