Tinejdzeri i Bog!!

Na stranu ironija.

Hteo bih da te najiskrenije pitam - kako to? Mislim, kako mozes biti siguran da je zapravo Bog taj koji mu je pomogao? Jesi cuo nekad za subjektivnost i supersticiju?

Hvala.

Човек је живео одређено време у молитви , јео је само манастирски хлеб и пио минералну воду. Помагао је људима, иако му је било тешко што није виђао своје ближње ,али је, уз помоћ Господа, успео све да превазиђе. Свако добро.

Pa ako si vernik,onda je itekako bitno da ides u crkvu.
...jer u vezu s Bogom stupas zajedno s druim ljudima,na liturgiji.

Ne mogu se složiti sa tim da je Crkva jedina koja poseduje monopol nad Svetim Pismom i tapiju na tumačenje istog.

na trenutak sam po izboru rijeci pomislila da je post pisao ganci :super:

A š'o?
Jel' to znači da su svi stanovnici Srbije koji psuju zapravo Romi i jel' to psovanje bitna karakteristika nacionalnog identiteta Roma?

ova krstarica je tek sada postala dno dna,mislim da pre registracije clanovi bi trebali da rade psiho test da se ustanovi jesu uopste normalni pa tek onda da ide dalja procedura registrovanja! Ovo je dno covece,ja imam protv njega!

Sustina i bitak svakog roma jeste da psuje i pljuje po ulici kanda.....

I tome vajni Srbi uce svoju decu od malih nogu ( " Ne pljuj, samo se cigani pljuju") ...

Па јел' није тако!? :p Буквано сваки дан виђам циганчиће како трче улицом и играју се, а игра им се своди на то да један вија другог и пљује га... Цигани се пљују!

Па јел' није тако!? :p Буквано сваки дан виђам циганчиће како трче улицом и играју се, а игра им се своди на то да један вија другог и пљује га... Цигани се пљују!

Nikolaaaa:D
Ne provociraj, zvacu ove iz kablovske da ti iskljuce Spajs:)

Ne znam, kod mene na Satelitu se mali romi igraju loptom:D

Back